SpEkTr Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Jaz sem pokuril skoraj 2 tanka te nafte, in je razlika. Po ob?utku se pozna, da je avto bolj ?iv. Zdej ?e manj porabi, bom pa videl ta tank. Je pa res ,da je bil prej?nji tank prvi, po katerem se mi je zgodila da je potovalni ra?unalnik kazal ve?jo porabo kot je izra?unana. Ponavadi je bilo ravno obratno. Sedaj pa ne vem, ali je to zaradi webasta, ker ga ne kurim ve?, ali pa je to zaradi nafte Bomo videli. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Evo,nobene potrebe po ?ipiranju ve? Ko naredijo verzijo 3 bo menda motor med voznjo dejansko proizvajal nafto in jo bo potrebno sproti ven odlivat. Takrat me zna dizel dejansko premamit! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Evo,nobene potrebe po ?ipiranju ve? To?no tak ob?utek je. Jaz sem pokuril skoraj 2 tanka te nafte, in je razlika. Po ob?utku se pozna, da je avto bolj ?iv. Zdej ?e manj porabi, bom pa videl ta tank. Je pa res ,da je bil prej?nji tank prvi, po katerem se mi je zgodila da je potovalni ra?unalnik kazal ve?jo porabo kot je izra?unana. Ponavadi je bilo ravno obratno. Sedaj pa ne vem, ali je to zaradi webasta, ker ga ne kurim ve?, ali pa je to zaradi nafte Bomo videli.Si tudi ti opazil, da avto kar nekako bolj leti? Res je podoben efekt kot pri ?ipanju-manj gasa da? za enako hitrost in posledi?no manj?a poraba. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Jup, to je bila prva stvar ki sem jo opazil. Bolj odziven avto. Citiraj
Alex Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Jup, to je bila prva stvar ki sem jo opazil. Bolj odziven avto. ...in bolj tiho delovanje motorja. Jaz sem kar pozabil, da vozim traktor. Citiraj
Slivka Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 A vidva to resno? Jaz do zdaj nisem vedel, da sem enkrat v avto nato?il to ultra super mega gorivo in glej, umrl bi, pa ne bi vedel, ?e ne bi tu prebral, da ga imajo na avtocesti pri Radovljici. Na avtu pa nisem ?isto ni? opazil. Ne na porabi, ne na odzivnosti, ne na ni?emer. No, mogo?e zato, ker sem na avtocesti vklopil tempomat in nisem dr?al gas z nogo. Ampak pospe?eval sem pa brez tempomata. In nobene razlike. Dobro, ?tart je bil itak ?e s tisto nafto, ki je bila v ceveh. Po 150 kilometrih, ko smo ?li od Nove Gorice v te na?e hribe, pa sem vozil brez tempomata. In ravno tako nobene bistvene in opazne razlike. Glede na reklamo bom res poskrbel, da bom nekaj rezervoarjev napolnil samo s to nafto, pa da vidim. ?e je res tako dobra, potem bo po teh na?ih hribih kar asfalt kopalo ven... 1 Citiraj
AmpeR Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 No pa sem tudi jaz v testiranju slu?benega berlingota. Sporo?im rezultat ;-p Citiraj
Boss Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Mene je ?ist prepri?al v bistvu mi je avto ?e crknil samo ?e ne vem... 1 Citiraj
Jest Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 A vidva to resno? Jaz do zdaj nisem vedel, da sem enkrat v avto nato?il to ultra super mega gorivo in glej, umrl bi, pa ne bi vedel, ?e ne bi tu prebral, da ga imajo na avtocesti pri Radovljici. Na avtu pa nisem ?isto ni? opazil. Ne na porabi, ne na odzivnosti, ne na ni?emer. No, mogo?e zato, ker sem na avtocesti vklopil tempomat in nisem dr?al gas z nogo. Ampak pospe?eval sem pa brez tempomata. In nobene razlike. Dobro, ?tart je bil itak ?e s tisto nafto, ki je bila v ceveh. Po 150 kilometrih, ko smo ?li od Nove Gorice v te na?e hribe, pa sem vozil brez tempomata. In ravno tako nobene bistvene in opazne razlike. Glede na reklamo bom res poskrbel, da bom nekaj rezervoarjev napolnil samo s to nafto, pa da vidim. ?e je res tako dobra, potem bo po teh na?ih hribih kar asfalt kopalo ven...Pa si v Radovljici res tankal to super duper gorivo... ali si tankal navaden dizel Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 tale omv super duper maxx me mal spominja na calvo tuno... ostala goriva bi bila rada kot omv maxxmotion 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Jest ?isto resno. Glede porabe pa javin kmalu. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
LabiGT Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Sej ne recem, da ne tece bolj mirno (isto Shell V power diesel), ampak da je 1l razlike pa da so obcutno boljsi pospeski, to pa ne :-) - razen ce je Calvo, pol pa ja 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Kdo je rekel da ma 1l manj?o porabo? Sicer pa probaj Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Pri meni je bil liter?ek manj. Zakaj in kako? Ne vem. Se spomni kdo, ko sem napisal, da sem ga tankal na ?e?kem po nesre?i inda sem naredil rekord z enim tankom. Da ne govorim, kako je avto potegnil.Neverjetno.Fak, bo kdo ?e mislil, da delam na omv. Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Strokovni clanek tule http://www.moskisvet.com/clanek/visoki_obrati/kaj-storiti-ce-avto-pozimi-ne-vzge.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Ne vem sicer zakaj Primorci potrebujejo zimsko nafto. Kak?na zima pa je tam dol...Raje ga naj k nam prpelajo. 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Primorska ni samo Koper, Se?ana in Nova Gorica Citiraj
AmpeR Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Itak. od 0 m do 2.864m. Povpre?na vi?ina slabih 600m. (z vozilom lahko prileze? do cca 2.050m nadmorske vi?ine)Ja smo kar hribolazci Pa burja +100 km/h pa - neki pod ni?lo in smo kot v Sibiriji... Citiraj
Alex Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Pa mi imamo goro na obali St. Markovec vi?ina 260 m. Valjda rabi? zimsko nafto gor na na?em o?ku. Citiraj
Slivka Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Silna gora. Jaz pa ?ivim na 965 metrov nadmorske vi?ine. Pa samo 25 km od Nove Gorice... Citiraj
AmpeR Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 No sej pravim, da smo hribolazci ?e grem jaz od doma do KP-ja in nazaj naredim ve? kot 650m vi?incev. Citiraj
jures Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Po moje se bo s tem gorivom spla?alo pripeljati nazaj na tretji tir do Kopra staro dizelco Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Naj se kdo testira in POROCA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Bi testiral, pa nimam kje. Citiraj
Alex Napisano 23. januar, 2018 Prijavi Napisano 23. januar, 2018 Bi testiral, pa nimam kje.?e nima? kje lahko gre? na Vransko.Imajo lepo pisto. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.