porocker Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 Mazda 5 L.08, zanima me ?e ?e komu v kabini ful ?umi ropota nad 120km/h.Vzrok je veter in ne motor.Skratka nekaj s karoserijo ni uredu. Zanima me tudi ?e ima m5 kak?no zna?ilno mesto kjer bi voda prihajala v kabino. Lp in hvala. Peter Citiraj
Brane Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 Vetrobransko steklo je sigurno bilo menjano in to slabo 1 Citiraj
jures Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 Mazda 5 L.08, zanima me ?e ?e komu v kabini ful ?umi ropota nad 120km/h.Vzrok je veter in ne motor.Skratka nekaj s karoserijo ni uredu. Zanima me tudi ?e ima m5 kak?no zna?ilno mesto kjer bi voda prihajala v kabino. Lp in hvala. PeterVeckrat je bilo da je v vogalu sipe zamakalo. Vprasanje je to sedaj tvoj novi avto ali se je kar naenkrat pojavilo to? Ker namrec mazde imajo slabso izolacijo, M5 z nosilci za prtljaznik pa se bolj...Ce jo imas pa dlje pa je sprememba je pa verjetno nekaj okoli ?ajbe Se ti rosi cela naenkrat? V mazdi imas tudi verjetnost da se je mogoce odtok klime zamasil (a je takrat lahko tudi molro pod nogami voznika ali sovoznika) ali pa da je kabinski filter totalno zabasan. Malo vec moras povedati kot pa hrup in rosenje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
porocker Napisano 16. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2017 Vetrobransko steklo je sigurno bilo menjano in to slaboRes je bilo menjano in to najverjetneje slabo,sem preveril.Hvala. Citiraj
porocker Napisano 16. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2017 Veckrat je bilo da je v vogalu sipe zamakalo. Vprasanje je to sedaj tvoj novi avto ali se je kar naenkrat pojavilo to? Ker namrec mazde imajo slabso izolacijo, M5 z nosilci za prtljaznik pa se bolj...Ce jo imas pa dlje pa je sprememba je pa verjetno nekaj okoli ?ajbe Se ti rosi cela naenkrat? V mazdi imas tudi verjetnost da se je mogoce odtok klime zamasil (a je takrat lahko tudi molro pod nogami voznika ali sovoznika) ali pa da je kabinski filter totalno zabasan. Malo vec moras povedati kot pa hrup in rosenje....Avto imam mesec dni.Zamaka ob vecjem nalivu, najverjetneje je bilo prednje steklo slabo zmontirano. Hrup pa nastaja nekje pri drsnih vratih. Citiraj
jures Napisano 16. december, 2017 Prijavi Napisano 16. december, 2017 No sedaj je jasneje. Ce je bila sajba menjana najprej preveri da se ni se kak bok popravljal in slabo tesnijo tudi vrata. Drugace pa so zadnje gume blizu vrat pomisli na lezaj. Ta sicer ponavadi tuli ti pravis da sumi..Zadaj je ponavadi 1mm odprte sipe dost da slisis zvok. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 16. december, 2017 Prijavi Napisano 16. december, 2017 Je kdo pomislil na glasnost gum zaradi zimskega profila. Ker potem bi jaz moral met oba zadna lezaja fuc....pa nista zamenjal gume in je zadeva ok no to se nanasa kolesa he he 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
porocker Napisano 20. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2017 letvice na drsnih vratih imajo kot neko zra?nost oz. Niso fiksno pritrjene.Bom dal silikon pa da vidmo. Citiraj
jures Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 letvice na drsnih vratih imajo kot neko zra?nost oz. Niso fiksno pritrjene.Bom dal silikon pa da vidmo.To ti verjetno pove da je bilavto sestavljan skorajda cel....?ipa, vrata... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
porocker Napisano 20. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2017 Ne ni bil.znana zgodovina.Steklo menjano zaradi kamen?ka Citiraj
porocker Napisano 26. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 26. december, 2017 Tudi hrup letvic je resen.Sedaj je cisto drugace. Citiraj
Alex Napisano 26. december, 2017 Prijavi Napisano 26. december, 2017 Tudi hrup letvic je resen.Sedaj je cisto drugace.?? Citiraj
porocker Napisano 26. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 26. december, 2017 se opravi?ujem zaradi krivopisa....skratka hotu sm re? da sem popravil letvice ki so imele luft zato je to pri ve?ji hitrosti ?klopotalo.v zra?nost sem stisnil silikon. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.