jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Kaj da ne prodaja - mal vas heca in samo ?ekira kak?en bo odziv. Sam vztrajni morate bit, se bo ?e omeh?al ne me rajcat bom takoj miato ubodu, familija pa z avtobusom na morje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 mah, ne upas si Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Ja Juretov avto se ?e pribli?uje drugi polovici dobe, ki jo bo pre?ivel pri njem Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 zato se je pa treba v vrsto postavt pa ponudbe oddat - da ne bo pol kdo reku, da ni vedu Citiraj
jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Swift ima julija 3. rojstni dan pri bajti - loh verjamete? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ni tvoj, ne steje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ni tvoj, ne steje o je moj, moj sp.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Swift ima julija 3. rojstni dan pri bajti - loh verjamete? v bistvu ne - z znanstveno fantastiko se ne ukvarjam Citiraj
mokster Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 o je moj, moj sp.... Te mali avti tolk dr?ijo cene da bo? ?e davek na dobi?ek pla?al ob prodaji Citiraj
Matej7 Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 A je kdo ?e ?el tega gledat? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6225229&show=1 Lp. Matej Citiraj
Boss Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 here we go again - spet fenomenalnih 80kkm in nekaj ?ez tko za bolj?i ob?utek. Citiraj
Matej7 Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 No, pa sm ga ?el pogledat. Sicer kr nekaj lepotnih napak-spredaj odbija? popraskan, voznikova in prtlja?na vrata po robu obtol?ena(verjetno od gara?nih hi?), lu?ka za nadzor tlaka v pnevmatikah utripa-baje en senzor fu?, najbolj me pa moti, da se ne da preverit servisiranje in kilometrine, ker avto ni bil nikoli vpisan v elektronsko servisno knjigo. Baje imajo v Italiji kr navado, da lizing hi?e po svoje servisirajo te avte. Sicer druga?e prijazni, ponudil tudi, da se avto zapelje kamorkoli na kompletni pregled. Pol sem ?el ?e v ?kofljico pogledat ?e eno, in isto, brez prave zgodovine servisov(seveda isto italjanka), zadnji odbija? barvan, pa verjetno ?e kej ve?. To je to, sam tolk ?e bo drugmu kej v pomo?. Lp, Matej Citiraj
Z M A J Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 Kar se Avta ?kofljica ti?e, bi jaz ?elel, da si ?imve? ljudi prebere mojo izku?njo, ko sem si moral najti odvetnico, da se sedaj borim kot hlapec Jernej za svojo pravico. tule; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9768 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 ....... najbolj me pa moti, da se ne da preverit servisiranje in kilometrine, ker avto ni bil nikoli vpisan v elektronsko servisno knjigo. Baje imajo v Italiji kr navado, da lizing hi?e po svoje servisirajo te avte. Sicer druga?e prijazni, ponudil tudi, da se avto zapelje kamorkoli na kompletni pregled. Lp, Matej Si mogo?e preveril na Mazdi ?e res ni vpisana v elektronsko servisno knjigo? Mogo?e samo pravijo, da nebi preverjali. Da bi lizing hi?e po svoje delale servise kar nekak ne verjamem. Citiraj
Matej7 Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 Si mogo?e preveril na Mazdi ?e res ni vpisana v elektronsko servisno knjigo? Mogo?e samo pravijo, da nebi preverjali. Da bi lizing hi?e po svoje delale servise kar nekak ne verjamem. Sm preveril ja, pa nimajo podatka, da bi ta avto s to VIN ?tevilko videl poobla??enega serviserja oz, se ni nikoli vpisal noben servis v ra?unalnik. Citiraj
Boss Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 Sam to pravim - roke stran od tegale, ker je to nateg od za?etka. Zakaj ni vpisan v DSK, ja zato, da se manipulira s kilometri in da naivni kupec, da veliko ve?, kot je avto dejansko vreden. Raje, dej za enga z znano zgodovino (vsaj kar se servisov ti?e) kakega jurja ve? pa si vsaj miren, da ima? to?no stanje. Tale klele jih ima lahko tud 150.000 al pa 200.000 in temu primerna bi morala biti cena. ?e ne bomo kupci enkrat stopili sami na rep tem goljufom nam bodo kar naprej prodajali "kozmeti?no" popravljene avtomobile za precej?ne denarje. Citiraj
Matej7 Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6218304&show=1Tega ?el tudi gledat, preverjena znana zgodovila, prvi slo lastnik, motor pod garancijo menjan pri 32.000km, zato ?e nima glavnega servisa narejenega. To me ?e en moti preve?, najve?ja te?ava je rja pod lakom, ki na pokrovu motorja in najve? na strehi udarja ven. Naj bi sicer garancija krila popravilo tega, samo to je lahk nikoli kon?an boj. Lp, Matej Citiraj
Boss Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 Kuga? Kak?na rja, kak?na menjava motorja? - pa kaj je to ratal bazar v Slo za avte, ki so tolk ubogi, da jih v tujini nih?e no?e :ne vem: Citiraj
Bandy Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 Bom si kar sposodil temo. Sem pred nakupom "novega" vozila (ne ravno novega, vendar novej?ega kot imam zdaj), pa razm?ljam med tremi modeli, in sicer: Mazda 6 2008+ diesel 2.0, morda 2.2; (karavan) Honda Civic 2008+, diesel 2.2; Audi A4 2007+, diesel 2.0. Audija sicer malo na stran postavljam, ker bi vseeeno rad ostal na japonskih vozilih, ker do zdaj so se mi izkazali zanesljivi. Moje vpra?anje...a bi mi lahko malo pomagali in svetovali glede Mazde6, in sicer zanimajo me razne serijske napake, ?e jih avto ima, na kaj je treba pazit pri nakupu, kako se odnesejo ti diesel 2.0, 2.2 motorji, katerega bi priporo?ali, pa? ?imve? informacij, da se na podlagi tega lahko la?je odlo?im.... Avto i??em nekje do 15000?. Hvala za informacije! LP Bandy Citiraj
Tomozuki Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6218304&show=1Tega ?el tudi gledat, preverjena znana zgodovila, prvi slo lastnik, motor pod garancijo menjan pri 32.000km, zato ?e nima glavnega servisa narejenega. To me ?e en moti preve?, najve?ja te?ava je rja pod lakom, ki na pokrovu motorja in najve? na strehi udarja ven. Naj bi sicer garancija krila popravilo tega, samo to je lahk nikoli kon?an boj. Lp, Matej Ne pozabi, da bo to tvoj ?as, ki ga bo? vlagal v popravila. Moje mnenje je, da se ga izogne?. Citiraj
Dejan.P Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 ma ne ga srat... takega avta ?e za omenjat ni, kaj ?ele kupit... Citiraj
Jest Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 Sm preveril ja, pa nimajo podatka, da bi ta avto s to VIN ?tevilko videl poobla??enega serviserja oz, se ni nikoli vpisal noben servis v ra?unalnik. Potem nekaj ne stima... Ker brez pooblascenega servisa in DSK ni garancije... Vsaj prva tri leta bi moral biti servis vpisan v DSK ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mmicro Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 Oj, evo moj prvi post. Torej sem pred nakupom avtombila, najbolj se mi dopade mazda 6. Moj budget je 8- 9k EUR. Zadnjih 14dni opazujem avto.net in zacudeno ne morem najti nubene v tem rangu (sem pricakoval 2007 letnik).Aja gledam samo slovensko poreklo. Trenutno mi je v oko padla tale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5727712&show=1 Mogoce pozna kdo? Je mazda 6 2005 letnik imela sploh tolko opreme kot jo ima tale (ESP,...) ? Mogoce prodaja kdo od vas kaj podobnega? Zazeljeno se je da je <=100kw.. lp in hvala za nasvete.. Citiraj
SpEkTr Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6218304&show=1Tega ?el tudi gledat, preverjena znana zgodovila, prvi slo lastnik, motor pod garancijo menjan pri 32.000km, zato ?e nima glavnega servisa narejenega. To me ?e en moti preve?, najve?ja te?ava je rja pod lakom, ki na pokrovu motorja in najve? na strehi udarja ven. Naj bi sicer garancija krila popravilo tega, samo to je lahk nikoli kon?an boj. Lp, Matej Ja, zadnji? mi je majstr (tri krone) rekel, da je mel eno trojko ?tiri leta staro rjavo kr precej...Ne vem kaj Japezarji tak ?voh pleh delajo. Al pa take ?udne zlitine skupaj, da ja ?im prej zgnije ..od znotraj Citiraj
DARiAN_M Napisano 2. julij, 2012 Prijavi Napisano 2. julij, 2012 da so ?im la?ji, da bolj gre Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.