Jest Napisano 16. avgust, 2017 Prijavi Napisano 16. avgust, 2017 Pomojem je sploh pri teh redkej?ih variantah dosti probavanja kje so s ceno (ne glede na to al sploh avto mislijo prodat).. Je pa res tole prvi bencinski avtomatik, kar sem jih do zdaj opazil.. Redki so predvsem zaradi tega, ker je tudi kupcev za tak avto bolj malo ... Samo dvomim, da bo kdo dal toliko za 4 leta star avto, ki je nov stal slabih 32K? ... Cenik je od 30.1.2013 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 16. avgust, 2017 Prijavi Napisano 16. avgust, 2017 Redki so predvsem zaradi tega, ker je tudi kupcev za tak avto bolj malo ... Samo dvomim, da bo kdo dal toliko za 4 leta star avto, ki je nov stal slabih 32K? ... Cenik je od 30.1.2013Samo eni res nabijejo ceno.Po mojem glih zato,ker je benzinarskih malo. Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2017 Prijavi Napisano 16. avgust, 2017 Ja a pa da bi kdo bil resen pa poklical in ponudil sprejemljivo ceno pane? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 17. avgust, 2017 Prijavi Napisano 17. avgust, 2017 kaj ma? za probavat pri ceni.. gre? do prvega Mazda prodajalca, da po EuroTaxu preveri vrednost... za tole ?estico je tam okoli 15k ? (cca 44% vrednosti nove), potem pa doda? ?e malo nekaj poleg... jurja ali dva, in proda?, ?e ?eli? prodati... 1 Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 17. avgust, 2017 Prijavi Napisano 17. avgust, 2017 Natan?no tako... to je 7 jurjev razlike. Citiraj
KAALman Napisano 18. avgust, 2017 Prijavi Napisano 18. avgust, 2017 bo ?e mel razloge za tako ceno... Spusti lahko vedno... aja... pa ti motorji imajo fantasti?no nizko porabo ? Citiraj LP KAALman
renault_dti Napisano 23. avgust, 2017 Prijavi Napisano 23. avgust, 2017 pozdrav, Zanimam se za nakup Mazde 6, letnik 2003-2005 z diesel motorjem, kot drugo vozilo v dru?ini. Vozilo ponuja veliko glede na ceno, ki jo ima, dosti opreme, var?en motor,......Vem kako je glede rje, ki se pojavla na teh avtih, vendar me to ne moti,to lahko saniramo v prijateljevi li?arski delavnici.Najbolj me zanimajo te?ave z motorji, problemi s sitom v karterju - ?e se to ??isti, a je potem ta te?ava z zaribanjem motorja odpravljena??e kak?ne druge ve?je te?ave? Vztrajnik, ?obe, .....?Katere druge hibe?Kak?ne so va?e splo?ne izku?nje z avtom? Hvala, lp Citiraj
Alex Napisano 24. avgust, 2017 Prijavi Napisano 24. avgust, 2017 Pozdravljen.Malo pre?ekiraj forum in bo? na?el vse,kar te zanima.Na kratko:ni re?eno,da bo? dobil rjasto 6-ko,moja nima niti pike rje(2004).Zamenjaj podlo?ke,?e ?e niso bile in ne bo? imel problemov.?obe sem menjal na 160Kkm preventivno vse,?eprav je bila slaba samo ena.?e je izvedba avta z elektronskim EGR-jem zna zafrkavati-famozne lu?ke se pojavijo na ?tevcu.?e ima xenon lu?i,zna bit problem z nivelizacijo lu?i(lu? ne gre gor-dol,ko avto pri?ge? in ponavadi sveti pod avto).Te Mazde pijejo odvisno od na?ina vo?nje,vsekakor pa niso neki ?parov?ki.?e dobi? varijanto brez DPF filtra(do konca letnika 2004),ne bo? imel tolilo problemov zaradi kratkih relacij...itd,itd... Citiraj
vtomo Napisano 7. september, 2017 Prijavi Napisano 7. september, 2017 Pozdravljeni Rad bi kupil Mazda 6 karavana, diesel. Odlo?am se med letniki cca. 2007 (3000-4000?) ali novej?o obliko cca. 2008/2009 (6000-7000?). Prosim za nasvet. Ni mi to?no jasno glede menjave generacij in te?av in z rjavenjem. Generacija bi se naj menjala z 2007 vendar so vsi avtomobili letnik 2007 ?e starej?e oblike. Torej do katerega leta so imele Mazda 6 karavani te?ave z rjavenjem? Moram kaj posebej paziti tudi pri izbiri motorja? Hvala in lep pozdrav Tomo Citiraj
J.J. Napisano 12. september, 2017 Prijavi Napisano 12. september, 2017 Tomo, potem ti je isto, da vzame? letnik 2009 ali naprej. Glej predvsem 2.2 motorje, drugo pusti na miru, ?e jemlje? dizla. S tem ni te?av, 2.0 motor pa je svoja zgodba. ?e ma? sre?o ok, ?e je nima?, pa si najebal Citiraj
iceman22 Napisano 12. september, 2017 Prijavi Napisano 12. september, 2017 Jst mam 2.0 140KM prevozenih 225000 pa nobenih tezav do zdaj. Citiraj www.trziskisladoled.si
Katjaa Napisano 15. september, 2017 Prijavi Napisano 15. september, 2017 2.2 motorjem so ?e verige...tudi moji, ko je bila ?e pod garancijo:) Druga?e pa trkam letnik 2011, 250 tiso? in tudi vse ok:) Citiraj
jonathan2 Napisano 16. september, 2017 Prijavi Napisano 16. september, 2017 2.2 dizli imajo lahko (ni nujno!) probleme s ketnami. Pred nakupov vsekakor preveri na servisu, ?e vse ?tima s ketno. Citiraj
J.J. Napisano 17. september, 2017 Prijavi Napisano 17. september, 2017 2.2. ketne je bil vpoklic. ge? na servis in ?e ni vse zrihtan, naredijo to zastonj. pa tut neki je bilo z vrati vpoklic pa ?e neki. tko da lepo online knji?ico pogleda in porihajo tist, kar ?e ni blo Citiraj
Scr3am Napisano 17. september, 2017 Prijavi Napisano 17. september, 2017 Ce nisi imel avto redno do danes servisiran na uradnemu servisi, dvomim da ti bojo kej zamenjali . Se tudi uradni servis na veliko temu izogiba. 1 Citiraj
tdk Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Pozdravljeni! Da ne odpiram nove teme; zbiram torej informacije o Mazdi 6, limuzina, cena do max 20k euro, raje diesel, v po?tev pride tudi benzinar, ?im novej?a in ?im bolje opremljena; zanimajo me va?e izku?nje, morebitne okvare in slabosti....tudi kak?en link z komentarjem dobrodo?el. V nabavo imam namen iti naslednjo pomlad. ?e vnaprej hvala za vse info. lp jani Citiraj
ignacij Napisano 26. oktober, 2017 Prijavi Napisano 26. oktober, 2017 Tdk, tudi jaz sem razmisljal o nakupu. Prebral sem marsikaj in prisel do laicnega sklepa da se izognem dizlu pri Mazdi in vzamem bencinarja. Sam tudi imam bencinarja letnik 2008, 210000 km, brez vsakega problema, tako da ti svetujem bencinarja. Svetujem ti se da upostevas da bo nova M6 najverjetneje prisla konec naslednjega leta ali v zacetku 2019 Citiraj
SpEkTr Napisano 26. oktober, 2017 Prijavi Napisano 26. oktober, 2017 Z dizlem pri Mazdi na na?eloma ni? narobe. Tile 2.2. so kar zanesljivi , seveda ?e vozi? tako kot je primerno za tak stroj. Za mestno jajcanje pa verjamem, da se rado potem kaj zalomi. Citiraj
tdk Napisano 30. oktober, 2017 Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 No Mazda 6 je doma.od prvega lastnika,slo poreklo,60k km, oprema revolution, avtomatik.... prvi ob?utki zelo dobri,prvo sedaj v nabavo alu plati?? (verjetno 17 col) in zimskih pnevmatik,(vedno sem imel dvoje felne)... zanima pa me,?e lahko dam gor gume oz. Felne brez senzorjev za nadzor tlaka?lp jani Citiraj
Jest Napisano 30. oktober, 2017 Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 ... zanima pa me,?e lahko dam gor gume oz. Felne brez senzorjev za nadzor tlaka?lp janiSeveda... saj tudi originalne nimajo senzorjev... Nadzor tlaka deluje preko drugih, obstojecih senzorjev (ABS,...)... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
tdk Napisano 30. oktober, 2017 Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 Res?....meni je prodajalec povedal da morajo biti montirani senzorji kompatibilni z Mazdo....isto je bilo pri laguni GT Citiraj
Jest Napisano 30. oktober, 2017 Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 Res?....meni je prodajalec povedal da morajo biti montirani senzorji kompatibilni z Mazdo....isto je bilo pri laguni GTCisto res ... prodajalec ocitno nima pojma... ali pa ti je hotel uturiti dokaj drage senzorje... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
tdk Napisano 30. oktober, 2017 Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 Torej nabavim nove felne in gume skladno s homologacijo, jih namontiram,nastavim racunalnik v mazdi in zadeva klapa brez opozoril,sporo?il...samo vprasam....aha...slike mazde na FB... LP jani p,s, FB jani flisar Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.