Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Najprej tale film?ek kako se dobi avto ven iz snega Click here to see Video Citiraj
poky Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 He he,to pa sn ?e vido,dobra finta!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Tudi jaz ?e videl ... pa je vseeno ?e vedno lu?no za pogledat - hehehe Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2005 Kaj pa recimo tale bumbar Click here to see Video Citiraj
komar Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Kaj pa recimo tale bumbar Click here to see Video Tudi ?e videno - ?e vedno odka?eno... Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2005 Pa naj bi bili recently uploaded Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2005 Kaj pa tale Click here to see Video Citiraj
David Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Kaj pa taleClick here to see Video NORCIII... sicer mi ni jasno kako jim je uspelo da avto sam gas in smer dr?i... zihr kaki mali ?kratek skrit tam..... LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 He he,totega zadnjega pa res ?e nisn vido!!! So pa res norci,zgleda pa da nimajo kakih "kamen?kov" na cesti,ker druga?e avtek ne bi tak lepo smer dr?al! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 No?em pokvart fore sam se mi zdi da je tukaj ?e tretja oseba v avtu... ni avta na tem svetu, ki bi 100% smer dr?al oz. bi ga tako dobro naravnal, da bi sam vozil skoraj eno minuto popolnoma naravnost. Druga? pa ravno takrat ko pob?a za?neta ven iz avta plezat zamenjajo kader - se pravi do menjave kadra sta res sama notri, potem pa nadaljujejo snemanje s ?oferjem. Da je ?ofer v avtu se vidi tudi, ko gre avto najprej proti robu ceste na desno nato "?ude?no" zravna in gre na levo proti sredini in ponovno spet desno. Citiraj
Symon Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Kaj pa recimo tale bumbar?e en, ki mu ni v?e? PT Cruiser? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2005 ?e ena zanimiva, kako se igra bowling Citiraj
David Napisano 10. december, 2005 Prijavi Napisano 10. december, 2005 Da ne odpiram nove teme..... Torej zanimivo iskanje filmo takih in druga?nih na video.google.com... No na tej strani sem na?el TALE film?ek od predelane mazde 3..... Njamiiiii LP david Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2005 Meni samo ?rn zaslon naredi in par slikc ob desni nalima :ne vem: Citiraj
David Napisano 10. december, 2005 Prijavi Napisano 10. december, 2005 Hm...?udnoo.... v iskalnik na video.google.com napi?i mazda 3... pa mislim da 4 film?ek po vrsti.... Pol bi pa moglo delat... LP david Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2005 Sem zrihtal manjkal mi je flash player. Huda trojka, pa zvok A tegale si videl? Citiraj
David Napisano 10. december, 2005 Prijavi Napisano 10. december, 2005 Naaa...... ni ta...sam pa auch...ta je ?e huj?i...gledal sem prej tako bolj cestno verzijo.... LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 10. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2005 Tega so predelali v dragsterja, samo mi je tisti katerega si ti dal bolj v?e? Citiraj
David Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Evo mare....vidi? da ga nisem brez razloga dal.....SEM VEDU DA TI BO U?E?....)) Sicer pa ?akam na komentar od poksona aka pokycar..... LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 11. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2005 Nisem vedel kam naj dam tile slikce nove teme pa ne bom odpiral Citiraj
David Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 To daje? gor sam da me rajca? s temi slikami..... Sicer pa bi to pasalo tudi v rubriko gallery aka galerija..... LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Tale rde?a? Malo predelana sicer mi ne deluje ne vem kaj. Veliko lep?a mi je ?rna iz slik. Dragrace car? Hiter ampak kaj, ko se z njim ne sme voziti po navadnih cestah. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2005 To daje? gor sam da me rajca? s temi slikami..... Sicer pa bi to pasalo tudi v rubriko gallery aka galerija..... LP daVid Ha Ha Citiraj
David Napisano 11. december, 2005 Prijavi Napisano 11. december, 2005 Ha Ha Sej sem vedu..... Citiraj Feel free....
poky Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Madonca res je.....bolj ko gleda? take film?ke,bolj bi mel kaj takega,strupenega.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.