Marko_mx-3 Napisano 3. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2006 No sedaj si pa poglejte kaj delajo Ira?ani Pa potem ko se ne izide Citiraj
uklopko Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Kva to jim dogaja!!! Vaje za teroristi?ne napade!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 hihihih To sem ?e vidu... NOERCI!!! Mojmu PC je se je sfuzlalo..... ko sem ta dva film?ka downloadal mi je vleklo 690 kb/s!!!!! !0 sekund in je blo use dol.... ka te delaaaaa!! Ej Sam kaj pa so to za eni afteki????? Citiraj Feel free....
madmax Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 fantje, dejte vi men povedat kako pri bogu nalagate tele film?ke gor, ker ko sem jaz hotel ga nikakor ne morem. Ko probam film?ek prenesti z diska sem gor, najprej ?akam celo ve?nost, da lahko ?ez ?as ugotovim da je bilo vse brez veze ker se ni preneslo ni?. Imam namre? kar nekaj film?kov ki bi vas verjetno zanimali. Citiraj
David Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Ej se to meni isto dogaja....mi ne sprejme formata..... :ne vem: Sam ga raj?i nalo?im nekam drugam pol pa potko do tam zalimam tle na forumu...... LP dAvid Citiraj Feel free....
madmax Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Ej se to meni isto dogaja....mi ne sprejme formata..... :ne vem: Sam ga raj?i nalo?im nekam drugam pol pa potko do tam zalimam tle na forumu...... LP dAvid Kam, kako?pi...., zgleda da sem res ra?. teleban Citiraj
komar Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Neko? se je dobila knji?ica PC za telebane!!! Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
madmax Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 lepo je vidt, da je moja samokritika naletela na odziv. ?e vedno pa ne vem kako film?ek spravit gor. Citiraj
David Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Glej ena od opcij ti je ta...da film?ek nalo?i? na server...recimo na badongo.com, alpa putfile.com, Pol pa tle na forumu samo potko (www.blabla.com/blablabla/mazda.html) prekopira? sem gor.... to je to.. ?e ti pa rabi knjigica PC za telebane...jo imam jest ?e doma! Ti jo podarim! LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 4. januar, 2006 Prijavi Napisano 4. januar, 2006 Ta drug film?ek mam jaz v WMV formatu pa ?e dalj?i (cel komad ). Men so tile arabci tolk hecni ej. Vsi v unih tradicionalnih oblekah pa peezdarije delajo po cesti. Morda sem bolan ampak ?e bolj hecni so ko laufajo pred avtom. v tistih kiklah je vse skupaj bolj jalov poskus. Pa tile avti so pomoje FWD! Prednji pogon rulz! Itak je za tele naftarje avto potro?ni material. Citiraj
Boss Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Tista ta bela je prej?nji model Sonate (itak FWD) samo tole po moje niso Ira?ani ampak Saudici :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Pisalo je da so ira?ani ?e so pa kaj drugega pa ne vem :ne vem: Pa probajte si najdit 2 Fast 2 Real for Holywood, resni?ni posnetki iz NY Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Glede kako uplodati film?ke probaj jih za zipati, ali pa rar. Citiraj
Boss Napisano 16. januar, 2006 Prijavi Napisano 16. januar, 2006 tole pa ne bi rad v ?ivo do?ivel... scary as hellvid_00963.wmv Citiraj
Symon Napisano 16. januar, 2006 Prijavi Napisano 16. januar, 2006 Best motoringAmpak tega vam nisem jaz pokazal. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2006 @Boss: auch tole pa moral boleti, je glavo kar konkretno ni?je imel kot na za?etku in ne vem kako jo lahko v formuli da ni?je Citiraj
David Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Da ne odpiram nove teme... Sicer je oglas za Hondo... ampak meni je megaaaaaa... Honda... LP david Citiraj Feel free....
Symon Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Da ne odpiram nove teme... Sicer je oglas za Hondo... ampak meni je megaaaaaa...Honda... Lahko me lin?ate ampak: Mater je huda! Motor se o?itno obrne kot pri F1 zvok pa je ?e pri ni?jih obratih dirka?ki in obljublja nekaj slastnega. A mi kdo ?enka ene 5 milijon?kov? Samo je pa svinjsko draga tale Hondica. ?e osnovni model. Eh ja ugotovili so, da so priznana znamka, ki si lahko dovoli navite cena (VW.press). Citiraj
BOBI Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 No te pa se en drag race Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Mi smo tud mel bolho kt mulci sam ni blo takih pospe?kov!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 4. februar, 2006 Prijavi Napisano 4. februar, 2006 R/C drifting clubSpet nekaj novega z moje strani! Citiraj
Symon Napisano 8. februar, 2006 Prijavi Napisano 8. februar, 2006 ?e nekaj kar bi rad delil z vami! Top Gear testira starega HiluxaGlede na prve teste lahko re?em samo: Temu se re?e babji avto. Je dovolj neuni?ljiv. Kasneje se mi je ?e smilil. Norci! Samo ?e pri minus 15 ga niso testirali kar bi zdajle pri?lo prav. V zadnjem tednu sem bil bolj ganjen samo ?e danes ko sem obrnil Final Fantasy X-2. Pa ?e nekaj za vse ljubitelje Subarujev! Citiraj
David Napisano 8. februar, 2006 Prijavi Napisano 8. februar, 2006 Ej sam ti od top gear-a so norci.... svaka jim ?ast... Avto pa hm... kaj nej re?em... ZAKON!! Ej kaj mi lahko kdo pove na katerem BBC-ju je top gear pa kdaj... bi ful rad gledal pa ne najdem nikoli... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 8. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2006 www.finalgear.com je najbol? stran kar se top gear in fifth gear ti?e (torrent) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.