komar Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Moja Mazdica se je v?eraj (kon?no) sre?no vrnila domov! Prede kot urica....fijuuuu Lepo se je odpo?ila in sedaj zoom-zoom! Popravilo je velikodu?no "?astila" Mazda (kakor se za tak?no znamko tudi spodobi) - o?itno ni vsem vseeno za dobro ime firme! Kakorkoli, popravljeno in porihtano kot je treba (sicer je malo trajalo!)! Upam, da bo naslednjih 100.000 km zopet predla brez problemov! P.S.: VUK - bom moral sedaj dat za pija?o (?e prej pa si vseeno ti na vrsti)! :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Bravo Mazda, zdej pa do 500.000km brez servisov Citiraj
komar Napisano 7. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2005 Bravo Mazda, zdej pa do 500.000km brez servisov Sicer upam, da je ne bom rabil tako dolgo vozit, pa vseeno! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 P.S.: VUK - bom moral sedaj dat za pija?o (?e prej pa si vseeno ti na vrsti)! :mi pijemoo: Samo,da si dobo avto nazaj in da je blo brezpla?no.He,he...sploh ni panike...prva runda moja,druga tvoja,tretja moja ....in tako dalje.... :mi pijemoo: Edino cajt bo treba najt... :ne vem: Upam da kmalu.lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Samo,da si dobo avto nazaj in da je blo brezpla?no.He,he...sploh ni panike...prva runda moja,druga tvoja,tretja moja ....in tako dalje.... :mi pijemoo: Edino cajt bo treba najt... :ne vem: Upam da kmalu.lp vuk Ej sam pol sem ?e jest na vrsti...... Vukson ?asti PRVI!!! Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 Ej sam pol sem ?e jest na vrsti...... Vukson ?asti PRVI!!! vkljucujem se v ta post @komar: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 He he,kak je bla pija?a omenjena,bi se vsi vklu?li v ta pogovor..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 7. december, 2005 Prijavi Napisano 7. december, 2005 He he,kak je bla pija?a omenjena,bi se vsi vklu?li v ta pogovor..... ma neeeeee kaka pijaca....jaz sem mislil o zoom zoomu (heh not) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 8. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2005 ma neeeeee kaka pijaca....jaz sem mislil o zoom zoomu (heh not) Trenutno se sice zoom-zoom-a bolj slabo - pa ni motor kriv- so traktor gume na avteku - Labi bo to firmo poznal - "LASSA" - pa sploh niso tako slabe, kot sem se bal...hekhmmmmm!??? Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 @David & Labi - pridita kaj v MB, recimo na smu?anje, pa tudi :mi pijemoo: ali ni problem;edino najavite se prej,da rezerviram zadostno koli?ino lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 8. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2005 Pa David mora ku?ka zraven pripeljat, druga?e ga bo moja Kaja bum-bum ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Trenutno se sice zoom-zoom-a bolj slabo - pa ni motor kriv- so traktor gume na avteku - Labi bo to firmo poznal - "LASSA" - pa sploh niso tako slabe, kot sem se bal...hekhmmmmm!??? LAStik SAnayi hehe odkar jih je kupil bridgestone so boljse (ocitno)...prej so ble v rangu tigar ali trayal. @vuk: ko bom v MB definitvno se moramo dobiti na ali Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 @David & Labi - pridita kaj v MB, recimo na smu?anje, pa tudi :mi pijemoo: ali ni problem;edino najavite se prej,da rezerviram zadostno koli?ino lp vuk Vukson...jest se ?e pripravljam da pridem...sam da pohorje za?ibajo pa da tomson za?ne smu?at..... Pa David mora ku?ka zraven pripeljat, druga?e ga bo moja Kaja bum-bum ... Evo tomi...?e erosa navadim smu?am v 1 mescu pol pride z mano,,,,,, Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Super da ima? spet avtek, kaj pa je bilo vse narobe (bolj podrobno), in od kod vijak ?e mogo?e ve? pa kaj so ti vse menjali, ?e bi lahko malo prosim opisal in razlo?il zadevo..? Citiraj
KAALman Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Super da ima? spet avtek, kaj pa je bilo vse narobe (bolj podrobno), in od kod vijak ?e mogo?e ve? pa kaj so ti vse menjali, ?e bi lahko malo prosim opisal in razlo?il zadevo..? psst... vendar ! ne okrog govort.. mazda je nepokvarljiva, zato ji take govorice lahko ?kodijo :D :D @KOmar: zakon je zoomat alI ? glavno da se ti spet vozi?, pa da nisi mel te?av z dolarji Citiraj LP KAALman
komar Napisano 8. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2005 psst... vendar !ne okrog govort.. mazda je nepokvarljiva, zato ji take govorice lahko ?kodijo :D :D Jap, pod tole se moram definitivno podpisat - sorry Mazda323 - lahko pa na PM, ?e vztraja?! Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 uuu Tomi - podkupljen... kar povej kolk so ti pla?al, da ne bo? okrog govoru? OK zdaj pa zares, ?e slu?ajno kaj ve? bi te res prosil za kak?en dodaten info - lahko tud na PM, ?e ti ni prete?ko.... tnx Citiraj
Symon Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Saj pomoje vse zanima kaj je ampak najbr? si moral re?i, da bo? tiho. Po?teno od njih, da so ti zastonj popravili, samo ?e nadomestni avto je manjkal (RX-8 ). Citiraj
komar Napisano 9. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2005 Hmmm, kako vas matra....pa saj bi mene tudi....sicer pa sem v grobem napisal v postu tukaj: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=1397 objava #14! Kaj ve? pa raje ne bi razglabljal - ni vredno zgubljat besede - glavno za avtek zoom-zoom-a zopet!! Podkupnine, pa ?al ni bilo; gro?enj pa na sre?o tudi ne!V osnovi je vse teklo OK, razen, da je trajalo celo ve?nost - pa nadomestno vozilo bi ras lahko ponudli - ?e zaradi dobrega imena????!!!!Mogo?e pa drugi? - hehehe Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 9. december, 2005 Prijavi Napisano 9. december, 2005 halo... nema tuki drugi?, svojo kvoto napak na Mazdi si izpolnil za deset let vnaprej ... hehehe Citiraj
komar Napisano 9. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2005 Dobro, da ostalih napak nisem tukaj omenjal...hehehe Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.