Alex Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Zanima me, ?e je kdo najemal rent a car na Portugalskem in kateri?Namre? ne vem, kateri so sigurni in po?teni. Citiraj
jures Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Zanima me, ?e je kdo najemal rent a car na Portugalskem in kateri?Namre? ne vem, kateri so sigurni in po?teni.jaz sem ga ampak kar nekaj let nazaj. Vedno ima? standardne - sixt, europcar, avis...itd. vse opcije in cene so vedno online. Ponavadi se kaki manj?i te?ko kosajo z velikani. ?e slu?ajno leti? z ryan ali podobnimi ti ?e sami ponujajo to mo?nost malo cenje. Vpra?anje - rabi? ti to od - do en dan, ali pa misli? dalj ?asa kruzati po Portugalskitukaj ima? ?e nekatere, tale je ugoden https://www.yor-car-hire.co.uk/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ignacij Napisano 11. september, 2023 Prijavi Napisano 11. september, 2023 Da osvežim temo. V kratkem grem na potovanje po Portugalski, pa me prav tako zanima če je imel kdo izkušnjo z najemom vozila na Portugalskem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.