bor23 Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 pozdravljeni... kot voznik mazde ze skoraj 10 let ( dve 6tici ), sem sedaj kupil mazdo cx-7. Imam pa vprasanje, a kdo mogoce ve, ce se na prtljazna vrata da montirati kaksne nosilce za kolesa ??? glede na to, da imajo vse mazde plasticen spokler na vrhu prtljaznih vrat ( vsaj te ki sem jih jaz vozil ), ter zaradi tega niso thuletovi prtljazni nosilci kompatibilni za omenjeno vozilo...v primeru da jih ni pa kolebam med montazo vlecne kljuke oz nakupom stresnih nogic s preckami. Hvala za odgovore. Citiraj
jures Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 pozdravljeni... kot voznik mazde ze skoraj 10 let ( dve 6tici ), sem sedaj kupil mazdo cx-7. Imam pa vprasanje, a kdo mogoce ve, ce se na prtljazna vrata da montirati kaksne nosilce za kolesa ??? glede na to, da imajo vse mazde plasticen spokler na vrhu prtljaznih vrat ( vsaj te ki sem jih jaz vozil ), ter zaradi tega niso thuletovi prtljazni nosilci kompatibilni za omenjeno vozilo...v primeru da jih ni pa kolebam med montazo vlecne kljuke oz nakupom stresnih nogic s preckami. Hvala za odgovore.jaz sem imel CX-7 in ti povem da zaradi velikosti avta ni ?lo druga?e kot kljuka in nosilec za na kljuko. 1. Stre?ni nosilci - monta?a so NO?NA MORA na tem avtu, najprej za?ravfa? notri navojno palico, na to palico potem prtlja?nik, pokrov?ki gor, pokrov?ki dol, koliko priviti da ne zvije? pleh itd itd itd....(imel prvo generacijo) 2. zadnja vrata ?e si aktivna oseba bo? potreboval...vsaki? kolesa dol gor za odpiranje...no go...iz avta se ?e tako slab?e vidi nazaj... Tako da ?e res rabi? bi ti svetoval kljuko, kljuka in prtlja?nik se dobi za 500? skupaj ampak ti ne bo ?al. Mogo?e jo pa ?e ima? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bor23 Napisano 12. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2018 ta mazda na?alost nima vlecne kljuke Citiraj
bor23 Napisano 13. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2018 ja ja...bom se verjetno odlocil za montazo...mogoce kdo ve za kje, kjer bi bilo cenovno ugodno... Citiraj
jures Napisano 13. marec, 2018 Prijavi Napisano 13. marec, 2018 Najceneje in najenostavneje je sam + 40? homologo. Jaz sem jo tako dal na mazdo5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. marec, 2018 Prijavi Napisano 13. marec, 2018 Ne vem kateri model imas pa motor, ampak so vse okoli 150? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F352069970397 Lahko ti pomagam. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F302149029930 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Meni so v?e? te vertikalne kljuke, ki pri neuporabi je vse skrito. Verjetno je tudi cena temu primerna?! https://www.kogovsek.si/sl/artikel/1992/mazda-cx5-2012-vertikalna-vlecna-kljuka https://www.kogovsek.si/sl/artikel/1895/mazda-cx7-2010-avtomatska-nevidna-vlecna-kljuka Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 A seveda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Jaz tudi razmisljam o montazi vlecne kljuke... mi je pa najbolj vsec ravno taka, ki se skrije (tudi vticnica), ko ni v uproabi ... Preverim, koliko pride originalna... in koliko je ta pri Kogovsku ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Sem tudi jaz dal povpra?evanje... Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Jaz tudi razmisljam o montazi vlecne kljuke... mi je pa najbolj vsec ravno taka, ki se skrije (tudi vticnica), ko ni v uproabi ... Preverim, koliko pride originalna... in koliko je ta pri Kogovsku ...Visok avto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Visok avto? Prtljaznik je krajsi in bicikel sem v sestico komaj spravil... V tega bo pomoje se tezje ... Pa tudi na strehi nima "sank" ... Ja... tudi visina je lahko ovira ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Kljuka je uporabna stvar, ze nekaj casa ni to samo za prikolice. In to je edino kar niso obkljukali tovarnisko pri mojem.....drek. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 Sem tudi jaz dal povpra?evanje...Kogovskova ?nevidna? kljuka pride menda 440? + DDV... ter se 20? + DDV za vpis v homologacijo... Tista cenejsa navadna pa je menda od 320? + DDV... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 15. marec, 2018 Prijavi Napisano 15. marec, 2018 Originalna kljuka pri Mazdi pa pride 390? + kabelski snop 140? + montaza 200?... torej skupaj 730? ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
bor23 Napisano 18. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2018 sem se malo pozanimal za ceno vlecnih kljuk, pa sem tole nasel....ce slucajno kdo razmislja o vlecni kljuki za cx-7... je pa ponudnik formula.sp iz Ho? Vse spodaj navedene cene so za vle?no kljuko, elektriko, monta?o, davek, 7-polno vti?nico in vpis v homologacijsko izjavo. V cene je ?e vklju?en gotovinski popust. - Kljuka na dva vijaka (potrebujete orodje da jo snamete) = 259,60 ?- Hitro snemljiva oja?ana kljuka = 326,00 ?- Vertikalna skrita vle?na kljuka = 461,30 ? Citiraj
Shrek Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 Vzemi 13 polni priklju?ek za elektriko...ima? lu? za meglo in rikverc na nosilcu za kolesa... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.