FuManchu Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 46 minutami je TiEn napisal: Mi je vse mehanik rihtal je pa Topla Topla je zakon. Meni je zdržal pet let. 1 Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 54 minutami je Jest napisal: AMG (Aufrecht Melcher Großaspach) so predelani Mercedesi , AGM (Absorbed Glass Mat) pa akumulatorji… Sem napisal zanalašč tako, da vidim, ali me boš popravil. 😊 Si kot ena tovarišica. 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 4 minutami je Alex napisal: Sem napisal zanalašč tako, da vidim, ali me boš popravil. 😊 Si kot ena tovarišica. 😉 Nam se bolj zdi, da sploh ne veš o čem govoriš 🙂 1 2 Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Nam se bolj zdi, da sploh ne veš o čem govoriš 🙂 O vožnji s kabrioletom brez strehe v sneženju najbrž ne. 😉 1 2 Citiraj
Jest Napisano 29. januar, 2023 Prijavi Napisano 29. januar, 2023 pred 38 minutami je Alex napisal: Sem napisal zanalašč tako, da vidim, ali me boš popravil. 😊 Si kot ena tovarišica. 😉 Blablabla… in temu izgovoru celo verjames…. Mr. Perfect? 🤪 Sedaj čakam samo še, da se spraviš na osebni nivo in spet začneš z żalitvami v tvojem stilu… 🤑 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 pred 8 urami je Alex napisal: O vožnji s kabrioletom brez strehe v sneženju najbrž ne. 😉 Če to leti name, mx-5 je roadster. Še en dokaz več, da sploh ne veš o čem govoriš 😀 2 1 Citiraj
Boss Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 pred 6 urami je g.Wankel napisal: Če to leti name, mx-5 je roadster. Še en dokaz več, da sploh ne veš o čem govoriš 😀 Veš kako je to, ti maš roadster, Alex je pa prepričan, da je roadstar v premium CX-30. Razlika je pa zgolj in samo v eni črki, kar lahko tud zanemarimo. 😜 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. januar, 2023 Prijavi Napisano 30. januar, 2023 pred 6 urami je g.Wankel napisal: Če to leti name, mx-5 je roadster. Še en dokaz več, da sploh ne veš o čem govoriš 😀 Dober citat imaš v podpisu 🤣 1 3 Citiraj
MPero Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 dne 29. 1. 2023 ob 21:07 je TiEn napisal: Mi je vse mehanik rihtal je pa Topla Samo, da javim, ce bo se kdo menjal: zamenjal pri Pelku za 160€. Varta akumulator. Ta teden "testiramo" v zivo na snegu in mrazu na skoraj konstantnih -10°C. 5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.