Ja vsa zahodna eu
Mas mas, Francija, kot aem gor napisal ali semafor ali pa samo trikotnik na glavo
Ne rabi se ti sanjat, tako majo priučeno. Kaj res nisi nikoli opazil?
V Franciji in Spaniji imas 3 tipe kroznih
1 - klasicni kjer imas prednost v kriziscu
2 - kjer ma prednost tisti ki vstopa.
3- vsak vstop in izstop je omejen s semaforji
Ni to šala. Najbolj znan 2 tip je rondo okoli slavoloka zmage. Not ga pičiš ko car, ven pa lomiš vrat. Poglejte si filmčke
Pri 3. Pa sem vsak dan pizdil v Barceloni. Semafor da vstopis, semafor mimo prvega izvoza, semafor mimo 2 in pol semafor za izstop 3.....katastrofa
Evo ga
Google Maps
MAPS.APP.GOO.GL
Ort in Google Maps noch intensiver erleben.
Pa glih street view tle ne dela
V barceloni balkanc popizdi. Nimajo pravila srecanja, nimajo desnega, popolnoma vse je semaforizirano 8n samo 1 na enkrat pelje, 2 se ne moreta srecat.
Celo pesci imajo v X kriziscih vsi naenkrat zeleno...cakava s sinom kje bo prej zelena levo al desno ker sva sla cez diagonalno, pa naenkrat vse zeleno.
Ce kdo zavija desno, ma nasproti rdeco, ce kdo zavija levo ma nasproti rdeco....samo 1 linija naenkrat.
Nacakas se pa ko budala na 500m.
Pridejo kolegi motoristi k meni s trajekta 5km iz porta, 1 ura brez guzve, prva stvar - a je to normalno s semaforji?
Kot sem napisal pred vklopom, ce gre levo v rondo vstopa z levim, ce gre desni z desnim, ce gre naravnost pa nima.
To ni šala, 1,5 leta sem bil tam, v Italiji pa FR pa enako
Imaš.
Tabla za odvzem je narobe obrnjen trikotnik. Za to pa so table za odvzem in stop drugačne oblike, da se kontra prepozna.
Če je nima, se ustaviš.
Še vedno mi ni jasno.
V krožnega vedno zavijaš desno, razen angleži vedno levo.
@Alex se ti kaj sanja? Dosti sem googlal in nisem nič o levem blinkeru v italjanskem krožnem opazil. Samo da ima prednost levi oz. ta v krožnem.
No zato je bil pa tam Golob.... 😉
Evo taka imam tudi jaz, na ključ in odpiranje na zvonec domofona. Nimam pa nevarnosti ropanja, ker je okoli nas sama žlahta, ki budno spremlja situacijo v naši slepi ulici. 13 let delujejo bp, in sem zelo zadovoljen....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.