COBO Napisano 2. maj, 2018 Prijavi Napisano 2. maj, 2018 Pozdravljeni, zanima me ali ?e velja, da lahko vozilo pridobi status starodobnika, ?e je starej?e od 25 let? Kak?ni pogojo morajo biti izpolnjeni oz na koga se obrniti po konkretne informacije? Ima kdo izku?nje s kako 30 letno mazdo ipd. Verjamem da vsak ki pomisli na starodobnik vidi le 1930 ipd. zato me tudi zanima kako in kaj. Za kakr?nekoli informacije se vam lepo zahvaljujem, COBO Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Nejc1986 Napisano 2. maj, 2018 Prijavi Napisano 2. maj, 2018 Pozdravljeni, zanima me ali ?e velja, da lahko vozilo pridobi status starodobnika, ?e je starej?e od 25 let? Kak?ni pogojo morajo biti izpolnjeni oz na koga se obrniti po konkretne informacije? Ima kdo izku?nje s kako 30 letno mazdo ipd. Verjamem da vsak ki pomisli na starodobnik vidi le 1930 ipd. zato me tudi zanima kako in kaj. Za kakr?nekoli informacije se vam lepo zahvaljujem, COBOMislim da lahko status pridobi tudi "le" 25 staro vozilo, ce je dovolj redko. Ne vem pa ali steje stevilo izdelanih,prodanih,nekdaj vozecih ali sedaj vozecih teh modelov... Sicer je starost potrebna za pridobitev statusa ze nekaj let dvignjena na 30let Citiraj
Shrek Napisano 3. maj, 2018 Prijavi Napisano 3. maj, 2018 Zavarovanje za starodobnika je 30 let+... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.