Skoči na vsebino

Sonda ?tevca za olje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mislim da olje precej dobro "dr?i" temperaturo....ker itak precej hitro kro?i...tako da sondo kar v karter postavi....mislim da je la?je.... :ne vem:

LP david

Feel free....

Napisano

Hotel sem povedat sam to da je useeno ?e jo da? v glavo motorja al pa karter.... The tempereture is the same..... :whatever:

LP david

Feel free....

Napisano

Ena za navsezgodaj zutraj!!!

Za?ravfi tipal kar namest ene sve?ke!! :hohoho::hohoho::hohoho: ?

Dobr da ?e mal sanjam!!

Dobrojutro in LP

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Probaj jo za?raufat namesto lambda sonde :hohoho:

Ne resno, najbolje da jo za?raufa? v ?ep za ispust olja, ?e najbolj primerna to?ka za merjenje temparature olja.

IPB Image
Napisano

Ej kake ideje :D , ?e dobr, da ti kdo ni predlagal, da jo kar na ojnico od bata prtrdi? pa ti bo ?e hitrost bata merila.

V glavnem bi pa se strinajal z Dinovim predlogom.

33112_1.png

Napisano

Boss....ve? da sem tudi na to pomislil..... :hohoho::hohoho: Sam nekje sem mel ob?utek da bo? ti to predlagal namesto mene..... :bravo:

Boss.press

LP david

Feel free....

Napisano

Marko pofotkaj malo kako zgleda da bomo imeli ob?utek kaj dela?... pol lahko pa ?e v DIY objavi?... mogo?e si ?e kdo kaj takega omisli..

LP daVid

Feel free....

Napisano

nevm jst jo nebi dal namest izpusta za olje, k to ve?krat ?ravfa? pa lahko po?koduje? sondo, pa kabli so pol tn ?ist na tleh...

jst bi jo dal kam na blok motorja.

LP

Napisano

Kaj pa za pritisk olja? A obstaja kak?en senzor, ki bi bil za oboje v eni luknji? Ker stvar sploh ni tako neumna pa tut mene tako informativno zanima.

Marko: Potem pa en DIY za tele ?tevce naredi, ki jih ima? v avtu. :bravo: Komaj ?akam, da vidim tole, ko bo? kon?al. Pptem ?e air/fuel pa pritisk turbine :jezicek: pa bo? imel kompletne podatke.

Napisano

apcih: ta sonda sploh ni tako ob?utljiva, pa v karterju je vedno obtok olja, pa kolikor vem pri vseh mazdah je ?ep za olje z zadnje strani karterja in ne na dnu.

Symon: za pritisk olja, se pa da na enako mesto, kot je ?e obstje?e stikalo pritiska olja. Jaz sem pri meni naredil na to mesto cev, na drugi konec cevi pa montiral razdelilec katerega dobi? zraven ?tevca, ter na tega zmontiral original stikalo za pritisk olja (rde?a lu?ka v armaturki), indikator pritiska olja (za ?tevec) in sonda za temp. olja (?tevec), kar pa ni najbolj?a re?itev, saj tam na koncu cevi ni pretoka olja in nisem prepri?an, da ka?e dejansko temperaturo, saj je cev dolga kak?nih 30cm, bli?je pa ne gre, ker enostavno ni dovolj prostorja za vse skupaj.

IPB Image

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.