Aless Napisano 15. maj, 2018 Prijavi Napisano 15. maj, 2018 Od v?eraj imam en problem in sicer mi prekinja zvok tko kot bi bil recimo slab signal na radiju, to dela ob?asno po naklju?nem ?asu nekaj sekund je ok, pol malo prekine, vendar mi to dela pri vseh zvrsteh radio, mp3, video.Imam android radio in bose ozvo?enje, rad bi ugotovil ali je problem v radiju ali bose oja?evalcu??kaka ideja kje se naj lotim ugotavljanja napake? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Lojzi Napisano 16. maj, 2018 Prijavi Napisano 16. maj, 2018 Od v?eraj imam en problem in sicer mi prekinja zvok tko kot bi bil recimo slab signal na radiju, to dela ob?asno po naklju?nem ?asu nekaj sekund je ok, pol malo prekine, vendar mi to dela pri vseh zvrsteh radio, mp3, video.Imam android radio in bose ozvo?enje, rad bi ugotovil ali je problem v radiju ali bose oja?evalcu??kaka ideja kje se naj lotim ugotavljanja napake?Crkuje ti oja?evalec, Pripravi mu?os dineros.Na servisu oja?evalec ko?ta 700? Citiraj
Aless Napisano 16. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2018 Mazda 6 GH l.2008Hmh, danes zjutraj je delalo normalno, zdaj je pa spet nekaj prekinjalo in ko sem dal ?ist potiho se je sli?alo tiktiktik.Pol pravite da bi znal bit oja?evalec? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
LabiGT Napisano 16. maj, 2018 Prijavi Napisano 16. maj, 2018 moras iskat, ker je blo govora o tem, en je celo sam popravil (zamenjal pokvarjene komponente) pa ni blo tok drago..se pa ne spomnim naslova teme, ampak isci pod bose, ojacevalec itd itd Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 16. maj, 2018 Prijavi Napisano 16. maj, 2018 Crkuje ti oja?evalec, Pripravi mu?os dineros.Na servisu oja?evalec ko?ta 700?Se da vse zrihtat ne rabis pretiravat. Da se ga popraviti v najslabsem primeru pa drug aftermarket ojacevalec. Vse skupaj pride 200e 1 Citiraj
iceman22 Napisano 16. maj, 2018 Prijavi Napisano 16. maj, 2018 Meni je popravil uporabnik " lucho" moj ojacevalec je cisto crknil potem sem njemu poslal in je zrihtal. Citiraj www.trziskisladoled.si
Lojzi Napisano 17. maj, 2018 Prijavi Napisano 17. maj, 2018 Se da vse zrihtat ne rabis pretiravat. Da se ga popraviti v najslabsem primeru pa drug aftermarket ojacevalec. Vse skupaj pride 200eZa 200? + po?tnina, ti zrihtajo v eni firmi na ?kotskem, ki je specializirana za Boss oja?evalce. Dajo celo nekaj garancije.Po?lje?, oni ti sporo?ijo, ?e se da zrihtat, se odlio?i?, potem pla?a? popravilo in ?ez 14 dni ga ima? nazaj. Citiraj
lucho Napisano 17. maj, 2018 Prijavi Napisano 17. maj, 2018 Aless, po?lji ga meni, da pogledam. Ve?ini zaradi slabega napetostnega stabilizatorja za?ne odpovedovat glavni procesor..in po nekaj ?asa dokon?no odpihne 3 Citiraj
Aless Napisano 24. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2018 Evo. Poro?am da sem dal Bose oja?evalec popravit Luchotu in je zrihtal. Spet ?pila tko kot mora!Tko da vsi ki imate kak?ne te?ave z oja?evalcem se obrnite na Luchota! 3 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
lucho Napisano 24. maj, 2018 Prijavi Napisano 24. maj, 2018 Lucho, Maister Vsak na forumu pozna nek detajl.. na koncu imamo cel avto porihtan 1 Citiraj
mazdaman Napisano 1. junij, 2018 Prijavi Napisano 1. junij, 2018 Lucho a potem bi tudi to lahko zrihtal na telefonu? https://youtu.be/6HlqfB7VD1E?t=3m37s Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
lucho Napisano 1. junij, 2018 Prijavi Napisano 1. junij, 2018 ?e prav razumem, gre za odpoved RAM-a, ki ga s ponovnim pogrevanjem uspe? zbudit za nakej ?asa (v videu navaja 3dni do 2tedna). Lahko poskusiva. Si prepri?an, da je kriv hardware?https://www.xda-developers.com/nexus-5x-bootloop-fix-boot-phone/ lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.