Skoči na vsebino

Gradbena podjetja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vsi, ki ste iz Ljubljane in okolice vas prosim za kontakt po?tenega gradbenika ali nekoga ki se ukvarja z zemeljskimi deli. Imam namre? stranko kjer bi morali postaviti ograjo iz Gabionov. In potrebujem va?o pomo?.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Pri meni je delal fasado tale >> http://www.gfin.si ... in lahko ga samo priporocam dalje... Edino nevem, ce se s tem tudi ukvarja... dela pa tudi zunanje ureditve ....

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Potrebujem tudi za Novo Gorico kak kontakt

Poslano z mojega Nexus 5X z uporabo Tapatalk

dne 24. 5. 2018 ob 16:13 je Baho napisal:

Dolin?ek se ukvarja z zemeljskimi deli.

Ima? morda kak?en Kontakt

Poslano z mojega Nexus 5X z uporabo Tapatalk

Napisano

kdaj si te ti ?el med gradbince?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano
  dne 25. 5. 2018 ob 10:42 je KAALman napisal:

kdaj si te ti ?el med gradbince?

Nisem ?e  :rolleyes: . ?e vedno sem strojnik in trgovec. 

To je samo postranski posel in ker ni ?asa ?e za delo rabim primerna podjetja za sodelovanje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Dobra dirka danes.
    • Dobra dirka je bila. Lando je pa en lolek. Bo prej Piastri WDC kot pa on. RBR je mel pa kar probleme s postanki danes
    • Danes so se pa malo prerivali...
    • Aja, kako vžge, na poteg.... 😁😂🤣 Ko sem nalil olje in bencin (vse je prazno) sem potegnil cca 3-4x in je vžgala pri 20 stopinjah brez zavga! Kasneje, ko sem pa čez kake 3 ure pričel z delom pa v prvo.....🤗😉
    • Če na kratko odgovorim, jaz imam zelo težko  in zbito zemljo zato sem kupil ta model, ki je malo težji cca 80-90kg in dovolj močan, da ne skače. In, ko rabiš, da koplje ga res z lakoto potisneš na dol in lepo koplje 🤗. Malo sem se še učil pri delu tako, da zdaj obvadam situacijo in sem zelo zadovoljen. 🤗 Prekopavati pričnem v "prvi" prestavi, da lepo z lahkoto nadziram enakomerno globino prekopavanja, pri tem ostane nekaj večjih grud zaradi počasnejše rotacije lopatic (kot bi kopal) a jih z drugo vožnjo v "drugi" prestavi z večjo hitrostjo in večjo rotacijo lepo razdrobi. Tako, da ni na koncu potrebno okopavati. Dejansko prekoplješ vrt dvakrat! Sem poskusil najprej v drugi prestavi a je dejansko težje nadzirat globino  zaradi potk med gredicami in večje hitrosti. Mogoče bi bilo drugače pri kakšni rahli nezbiti zemlji.... 🤔V tretjo sploh nisem dal, ker mislim, da bi bilo vse skupaj prehitro in ne lepo urejeno, bom pa naslednje leto poskusil.  Ker vem, da veš veliko glede prekopavanja boš razumel kaj sem ti hotel povedat zgoraj. Če te še karkoli zanima kar vprašaj, sem tukaj.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.