Symon Napisano 15. december, 2005 Prijavi Napisano 15. december, 2005 Jaz bi mel pa sam 50% bonusa pri zavarovanju pa mam dost! Ja to to!!!! Mo?nej?i avto bi si pol ?e sam kupu. VUK daj ?e men po?lji svojga Dedka Mraza, ?e mu bo kaj ostalo. Ni va?ko kaj samo, da je zastonj. Citiraj
ReDevil Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Jz pa sm bol skromne narave, pa bi biv ?e z ....... ?ist zadovoljen! Aja na teh pikcah sem hotu napisat tajp R integrco!, sam smo na mazda forumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ...sam smo na mazda forumu! Saj te ?ist razumem, tut jaz imam ?e kak?no omiljeno znamko ne samo Mazdo. ?e kakega res ?portnega Japonca predvsem. Citiraj
Gambino Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 Jz pa sm bol skromne narave, pa bi biv ?e z ....... ?ist zadovoljen! Aja na teh pikcah sem hotu napisat tajp R integrco!, sam smo na mazda forumu! Integra Type R je sicer granata, sam ma na napacni strani pogon... Citiraj
ReDevil Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Ja odvisno s kere strani gleda?! Sicer pa nih?e oz. ni? ni popolno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Pa ?e moja skromna ?eljica+neomejena koli?ina bencina Pa tegale se tudi nebi branu ?e pride zravn avta Kon?no eden z okusom (in ?eljami) po moji meri!!!! Merim pa seveda na drugo slikico - hehehe Citiraj Papa, Tomi
Gambino Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Ja odvisno s kere strani gleda?! Sicer pa nih?e oz. ni? ni popolno! S2000 oziroma MSM oziroma FD je as close as you can get to perfection...seveda po mojih merilih, kaj je dober avto... Pa da se razumemo - Integre se NIKAKOR ne bi branu. Citiraj
ReDevil Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 JOOOJ forumovci, ko bo dedk mrz vidu tele skromne ?elje, se bo SLO in CRO v velikem loku izognil, upam d se ne bo reve? celo obesu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Priam n? skrbet..... sem se jest dogovoril da pride... druga?e nardimo napad na north poll..... Citiraj Feel free....
wiperboy Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 EJ naj nam dedek mraz prinese nov koledar sre?anj ki se ga bomo skoraj ali pa vsi dr?ali in se sre?anj tudi udele?ili pa bo to ?e dosti :mi pijemoo: Citiraj gremo na?i.....
Marko_mx-3 Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 EJ naj nam dedek mraz prinese nov koledar sre?anj ki se ga bomo skoraj ali pa vsi dr?ali in se sre?anj tudi udele?ili pa bo to ?e dosti :mi pijemoo: Tole bi bilo najbolj?e darilo! Leta 2006 mora pasti vsaj en Mazda piknik Citiraj
Gambino Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 Jst se javim za ?evape. Citiraj
ReDevil Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 Tole bi bilo najbolj?e darilo! Leta 2006 mora pasti vsaj en Mazda piknik Ja sej teli ?evapi pa fuzbal al mogo?e ?e kej, to bi bla majka, upam d bo kej iz tega! Ker mora bit na sre?anju ?e kej ve? kot samo ogledovanje pleha in zmrzovanje zunaj in trpet ?ejo! Tale dedek pa naj prnese karkol (dobrega), samo naj ne prinese ?e dodatnega MRAZA! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mazda323 Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 Dobri ste, jaz bom crkno od smeha, piknik, fuzbal, sre?anja.... Bo bo ja, samo mazda tako mora bit zunaj zrihtana da jo saj pogledate..., zato pa ?evap?i?i, kdaj bo to??? Ni ?e bil ta piknik, aja seveda ni bil ?e pa sem samo bral da bo! jooj sem zme?an Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 Bomo videli je rekel ta slep pa sli?al bomo tudi je rekel gluh Mogo?e pa bo kaj :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 Dobri ste, jaz bom crkno od smeha, piknik, fuzbal, sre?anja.... Bo bo ja, samo mazda tako mora bit zunaj zrihtana da jo saj pogledate..., zato pa ?evap?i?i, kdaj bo to??? Ni ?e bil ta piknik, aja seveda ni bil ?e pa sem samo bral da bo! jooj sem zme?an bo? vidu slike, vkolikor ?e pa? ne bo? na njih! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Tole bi bilo najbolj?e darilo! Leta 2006 mora pasti vsaj en Mazda piknik Js posodim ozvo?enje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Po mojem bomo spet "tepeni", ker smo (dokaj) zavil s teme, mogo?e bi blo bol? v rubriki sre?anja da kej splaniramo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
pierce Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Dedku Mrazu sem ?e pisal samo ne vem ?e kdaj bo prinesel, upam da enkrat do poletja Citiraj
David Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Dedku Mrazu sem ?e pisal samo ne vem ?e kdaj bo prinesel, upam da enkrat do poletja Auch.... to je pa lepo stric..... Citiraj Feel free....
Symon Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Evo kaj mi je prinesu: Par, 6 mesecev sta pa stara. K***a ?e ne znata re?t. Mazda tut ?e ne. Mare, sem v Big Bangu kupu unga za big Bucks. Ni mi ?al. Samo na za?etku sem ?e slab?e vozu zdaj se ?e privajam. Oprijem ma tolk hud, da bi ga kar v avto dal. Skratka, ?e bom malo manj na forumu veste kje sem. Al u?im papige govorit al pa vozim GT4 in GT3. Citiraj
ReDevil Napisano 22. december, 2005 Prijavi Napisano 22. december, 2005 Veliko varnih km To je podobn kokr da bi razmno?evalni proces samo po TV gledu, pol zihr ni panike za o?etovstvo, ali pa??! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Veliko varnih km Sem se ?e malo privadil! ?e ne drugega pa lahko NFS ?pilam (arkada). Filing mi odkrito povedano ni tak?en kot v avtu (itak) ampak vseeno zelo u?ivam. Ni ga bolj?ega kot pri 200 namotat pa zaslajdat mimo policaja. Citiraj
ReDevil Napisano 27. december, 2005 Prijavi Napisano 27. december, 2005 Samo vseen upam da si prvezan, sej ve? nesre?a nikoli ne po?iva! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.