mazdaman Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Jaz bi jo definitivno prestavil dol tudi pri stari Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
meserkom Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Cenik za novo Mazdo 3 2 Citiraj
323 BA Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Super, hvala. Torej je G122 plus 800 EUR dra?ja od prej?nje G120 revolution - z ve? opreme. Makes sense in je to?no tako, kot smo nekateri tu gor napovedovali. Citiraj
Bini Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Cenik za novo Mazdo 3 Cenik Mazda 3 2019.jpgKaj pa popusti so kaj znani? Prej je bil tiso?ak pa ?e kaj se je na?lo. Cenik velja od zdaj naprej? Hvala. Lp Citiraj
mazdaman Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Kaj so pa kratice SA, SO, ST? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
DigitalS Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Kaj so pa kratice SA, SO, ST? Milim, da je tako: ST = StyleSO = SoundSA = Safety LU = Luxury Citiraj
Marko_p Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Ampak a je res vsem v?e?? Jaz priznam, da sem kar razo?aran in da mi je prej?nja bolj skladna.Tudi v ?ivo me ni navdu?ila, zadnji del deluje tako potla?eno. LP Citiraj
323 BA Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Meni tudi, limuzine sicer res ?e nisem videl v ?ivo. ?al pa sta mi obe premajhni oz. je sedanka meni neuporabna. Citiraj
Matick Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Problem pr sedanki je da je 4 vratna, in pol nic ne stlacis v avto skoz tisto odprtinco Citiraj
Pepo1980 Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Meni je tudi sedanka veliko lep?a, ?e ve?, niso mi v?e? ne hatchbacki ?e manj pa karavani (sem pa? malo ?uden ). In limuzine imajo zame ve? kot dovolj prostora, majhna luknja v prtlja?niku me niti malo ne moti. 90% ?asa v avtu sem sam, ko gremo nekajkrat letno z dru?ino na dopust (imam h?erko 7 let staro) potovalke in potrebno za 10-14 dni komot not dam, zadnje ?ase celo prakticiramo dopust z avionom, tako da greta notri 2 kufra brez te?av, pa ?e veliko prostora ostane, na morje pa nismo nikoli vla?ili pol prtlja?nika plastike in nepotrebnih igra?, h?erka se raje igra v naravi s kamen?ki, stor?i in z nama. Za prevoz koles sem na Mazdi3 imel vle?no kljuko. ?e mi pa slu?ajno crkne hladilnik, pe?ica,...pa imajo vse trgovine (brezpla?no) dostavo na dom. Me je pa ?e marsikdo vpra?al zakaj ne kupim karavana, ?e imam pa otroka...?e bi imel 2 mi na misel ne pride da bi karavana kupil... 4 Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Kot sem se bal je tablica name??ena visoko kot pri obstoje?iMazda3_HB_SoulRedCrystal_Action-4.jpg po mojem mnenju bi bilo bolje, da bi bila malo ni?je (a so EU direktive tak?ne, da ne sme biti) Mazda3_HB_SoulRedCrystal_Action-4 spodaj.jpgPa ne vpliva na hlajenje? Direkt pokriva..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Milim, da je tako: ST = StyleSO = SoundSA = Safety LU = LuxuryKaj je pa v katerem paketu? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Meni je tudi sedanka veliko lep?a, ?e ve?, niso mi v?e? ne hatchbacki ?e manj pa karavani (sem pa? malo ?uden ). In limuzine imajo zame ve? kot dovolj prostora, majhna luknja v prtlja?niku me niti malo ne moti. 90% ?asa v avtu sem sam, ko gremo nekajkrat letno z dru?ino na dopust (imam h?erko 7 let staro) potovalke in potrebno za 10-14 dni komot not dam, zadnje ?ase celo prakticiramo dopust z avionom, tako da greta notri 2 kufra brez te?av, pa ?e veliko prostora ostane, na morje pa nismo nikoli vla?ili pol prtlja?nika plastike in nepotrebnih igra?, h?erka se raje igra v naravi s kamen?ki, stor?i in z nama. Za prevoz koles sem na Mazdi3 imel vle?no kljuko. ?e mi pa slu?ajno crkne hladilnik, pe?ica,...pa imajo vse trgovine (brezpla?no) dostavo na dom. Me je pa ?e marsikdo vpra?al zakaj ne kupim karavana, ?e imam pa otroka...?e bi imel 2 mi na misel ne pride da bi karavana kupil...Pepo s tabo se popolnoma strinjam,jaz sploh ne vem kaj ljudje vozijo,da potrebujejo toliko prostora. Imel sem jugota(mali avto iz negdanje juge)pa sem imel dva otroka in smo ?li v apartma na morje za 10 dni in ni bil nek problem. Danes kot opazujem ve?ina samo zme?e v havbo vse ?ivo pa imajo karavane in ?e vedno premalo prostora,tako da ne vem kaj vozijo. 1 Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Ha ha na tole..... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DigitalS Napisano 19. februar, 2019 Prijavi Napisano 19. februar, 2019 Pepo s tabo se popolnoma strinjam,jaz sploh ne vem kaj ljudje vozijo,da potrebujejo toliko prostora. Imel sem jugota(mali avto iz negdanje juge)pa sem imel dva otroka in smo ?li v apartma na morje za 10 dni in ni bil nek problem. Danes kot opazujem ve?ina samo zme?e v havbo vse ?ivo pa imajo karavane in ?e vedno premalo prostora,tako da ne vem kaj vozijo. Jaz gledam, da bi zdaj kupil ve?jega (nevem sicer zakaj ) ampak se vedno vpra?akm, kaj pa ?e bom rabil ve?. trenutna honda civic 2007, ima preko dovol placa za dopust. Noter sem spravil dva otro?ka vozi?ka in protljago za 4ri.ZDaj otro?kih vozi?kov ve? ne rabim, mogo?e bi nova 3jka vseeno imela dovolj prostora. grem pogledat ?ez vikend v salon, 1 Citiraj
jures Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 In evo, Ford nadaljuje tradicijo https://www.rtvslo.si/zivljenjski-slog/avtomobilnost/se-mocnejsi-ford-focus-st/480468Pa ne more recti da ta razred ni zanimiv https://www.google.com/amp/s/www.motoringresearch.com/car-news/europes-best-selling-cars-2018/amp/ C3, golf, focus.....top prodajni modeli overall.Mazdi se pa ne mudi 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Kaj je pa v katerem paketu? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Prevedeno iz avstrijskega prospekta (ker ga pri nas se ni ) ... SOUND PAKET:-BOSE?-Soundsystem-12 zvocnikov STYLE PAKET- Adaptivni LED-Matricni zarometi- LED-dnevne luci- Zatemnjena stekla- Vzvratno ogledalo brez roba- Polirani dodatki notranjosti- Obvoloanske rocice pri avtomatskem menjalniku PREMIUM PAKET- Crno usnjeno oblazinejnje sedezev- Voznikov sedez elektricno nastavljiv s spominkso funkcijo- Spominska funkcija za HUD - Spominksa funkcija za vzvratna ogledala TECH PAKET- 360? prikaz na zaslonu- Driver Atention alert (DAA+)- Opozarjanje na precni promet pred vozilom (FCTA)- Opozarjanje na promet za vozilom z zaviranjem v sili (RCTB)- Asistent za zaviranje v sili zadaj (SCBSr)- Radarski tempomat in pomoc pri ohranjanju voznega pasu Bodo pa kot kaze ti paketi se kot dodatno doplacilo in nekateri so taki, da je pgoojeno, da vzames vec paketov zraven... Recimo pri Tech paketu je pri nekaterih modelih obvezno potrebno vzeti tudi Sound paket in Style paket ali Sound paket in Premium paket... Doplacila pa so v Avstriji taksna (cene modelov so pri nas kolikor sem gledal na brzino okoli 3.000 ? ceneje kot v Avstriji): 5-vratna Mazda 3: 4-vratna Mazda 3: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DigitalS Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Primer Avstrija: X / AT / GT+ = Na ceniku pi?e, da mora? za Tech paket imet Premium paket.Za razliko Premium paketa, bi raje vzel AWD, ?e ?e kaj Pri G122 pa to ni potrebno... Citiraj
izacus Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 - Spominska funkcija za HUD - Spominksa funkcija za vzvratna ogledala Nice, tole zelo pogre?am pri trenutni Mazdi (+ spominske sede?e). Precej najeda to konstantno preklapljati. Za razliko Premium paketa, bi raje vzel AWD, ?e ?e kaj Kaj pa je fora z AWD v takem avtu v Sloveniji? To za dva dni snega v letu in ?est ovinkov? Citiraj
323 BA Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Bolj?a trakcija, predvsem ko je spolzko cesti??e, verjetno tudi bolj?a lega na cesti. Prodanih verjetno ne bo ve? kot 5. Citiraj
DigitalS Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Nice, tole zelo pogre?am pri trenutni Mazdi (+ spominske sede?e). Precej najeda to konstantno preklapljati. Kaj pa je fora z AWD v takem avtu v Sloveniji? To za dva dni snega v letu in ?est ovinkov? Sej ne dabi vzel, ampak, ?e bi ?e mogel izbirat, bi za ceno premiuma raje vzel AWD.Tak pa, ?e bo? hotel imet Tech paket na GT+ bo? mogo ?e vzet Premium...., ki ga jaz ne rabim. Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Jest, malce si bil prehiter - evo slovenski prospekt. Sam so lisice - ?e ho?e? Tech paket, mora? vzet ?e Sound in Premium. Recimo men Premium ni? ne pomeni, ker bo avto samo moj in ne rabim elektri?no nastavljivih sede?ev, ogledal in HUD-a. 1 Citiraj
323 BA Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Se vsaj da dopla?ati, ?e jih rabi?, ne kot do sedaj, ko si imel navi in kovinsko barvo na izbiro. Citiraj
DigitalS Napisano 20. februar, 2019 Prijavi Napisano 20. februar, 2019 Jest, malce si bil prehiter - evo slovenski prospekt. Sam so lisice - ?e ho?e? Tech paket, mora? vzet ?e Sound in Premium. Recimo men Premium ni? ne pomeni, ker bo avto samo moj in ne rabim elektri?no nastavljivih sede?ev, ogledal in HUD-a. Ampak to je za X. ?e vzame? G122 pa lahko Safety (Tech) vzame? brez Luxury (premium).... mater da jim vidim Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.