Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zaslon izgleda enakega formata, kot v novi M3, seveda pa je jasno, da je obratno, torej prej?nja generacija mzd connect je kopija bmw i-drive, navsezadnje so pri bmw prvi za?eli tla?iti motilce pozornosti v avte. :)

Napisano

V testu pi?e: GY UG 215/45 18, pri +7 stopinjah celzija je bil opravljen test. Torej ne ?ungalunga gume in ni bilo + 30 stopinj. Morda je napaka v podatkih glede zavorne poti.

Auto Bild po novem pi?e o G150 bencinarju, morda je lapsus, a je novica pod odstavkom, ki ima zraven napisano UPDATE. Malo dvomim, saj bi bil to korak nazaj od G165 iz biv?e M3. Morda pa le dr?i, saj bo tako vrzel med G122 in X181 to?no na sredini. Pi?e pa, da "mo?nej?a 2.0 izvedenka bencinarja (torej G150) na za?etku ?e ne bo na voljo".

Jaz bi pa vzel tega g150, ?e se x ne izka?e preve?...meni bi bil idealen, pa ?e vzdr?ljivi motorji so G-ji...upam, da bo :)

Napisano

Sedanka je lepsa od hatchbacka. Bolj skladna. Nova M3 ima cisto predolg gobec, cisto po nepotrebnem (kot bi bil kak V8 stroj pod havbo), ne pa tale G122 zalost.

Napisano

Moram priznat da sedanka tud dobro zgleda, sam ?e vseeno bi raje vzel HB.

Aja, pa kaj so spremenili pisavo Mazda3?? K na sliki mi zgleda drga?na.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Izgleda je logo spremenjen,,, takle je na prejsnji trojki...

post-10-0-69550000-1559047720_thumb.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ja, ja, fonti so zelo pomembni... to da ?ist drugo dimenzijo. :whatever:

33112_1.png

Napisano

Mazda 3 test by Miodrag Peru?ki na you tubu si oglejte vsi ki dvomite o novi Mazdi 3. Kaj pravite? JEST,eno vpra?anje imam,kako spravi? prispevek iz youtuba direktno na forum? Slike znam drugo pa ne! Hvala in lp.

Napisano

Samo link od youtube kopiraj in ga prilepi

Napisano

Vidu sm v?er to novo trojko, ma kr vi?jo rit in na hitr zgleda od uzad ?e skor crossover, sam je pa huuuuda

Napisano

Ko sta skupaj nova in stara se stari ?e malo poznajo leta, vsaj zame,...ker nova mi ma spredaj res noro obliko :notworth: ...ozki ?arometi in agresivna maska...upam samo da bo 150hp 2.0, kot je bilo govora...bi raj?i imel atmosferski motor z nekaj ve? konji kot pa turbo oz kompresor...ne vem no bomo videli

Napisano

Meni se "stara" ?e vedno zdi vrhunski avto, ki je me bolj pozitivno presenetil kot nova.

Sploh price/performance. Pri tanovi pa so ga res ampak res posrali s tem, da ?e vedno ni opcij neke pametne motorizacije.

Napisano

Jaz sem danes sedel v novi...omg to je to...ob?utek za volanom, materiali v notranjosti, kvaliteta izdelave, udobni sede?i...mislim da je razred nad vsemi podobnimi v svojem razredu, z lahkoto... :notworth: vrhunsko so to naredili...je pa res kar temnej?a od znotraj ker ima ?rn strop, me pa ne moti preve?...ja motorizacija manjka, ko bo facelift bo sigurno kaj pametnega, takrat bom pa razmi?ljal  :jupiii:, glede na to, da je to osnovni motor pa tudi ni slabo, ?e gledamo, da imajo ve?inoma osnovni 3 valjne 1.0 kosilnice  :lol: , jo pa? ?ipa? ?e ti je premalo, potem je pa ?e kar spodobno  :ouje:

Napisano

lp

Thomas

image.png

Napisano

Je pa zanimivo kako je razli?na poraba pri HB in sedanu. Aerodinamika je pri sedanki tolk bolj?a, da pri vi?jih hitrostih je ?e 3 deci razlike. AWD pa avtomatski menjalnik pa pobereta tudi do 2 litra ve?. :blink: :blink:

A je ta "luksuz" res vreden toliko vi?jega stro?ka? 2500 EUR/100.000km.

33112_1.png

Napisano

Ce rabis ja, enostavno :)

Se strinjam, ampak vseeno mislim da jih ve?ina, ki ima AWD tega dejansko ne potrebuje...Avtomatik je pa verjetno stvar okusa/priro?nosti...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Veika razlika je ali kupuje? nov ali rabljen avto. Pri novem ne bo? dopla?eval nekaj tiso? eur za stvar, ki je ne potrebuje?. Izjema je, ?e je avto na zalogi in ga na?eloma te?ko prodajo...potem bi pri ustreznem popustu ?lovek ?e pomislil na awd, ?eprav ga bo? rabil 1 do 2x na leto.

Pri rabljenem pa? vzame? v zakup, da ima awd, spoh ?e ni neke izbire avtov... lep primer recimo cx-5 bencinec. Ljudje se skoraj stepejo za rabljene, pa je lahko awd ali ne.

Napisano

Jaz bi lahko vzel AWD, pa se na koncu nisem odlo?il, kljub temu da vle?emo prikolico na morje..no pa ?e kam drugam tudi :)

Tisti plus je nekako zbledel med ostalimi minusi :)

Napisano

Veika razlika je ali kupuje? nov ali rabljen avto. Pri novem ne bo? dopla?eval nekaj tiso? eur za stvar, ki je ne potrebuje?. Izjema je, ?e je avto na zalogi in ga na?eloma te?ko prodajo...potem bi pri ustreznem popustu ?lovek ?e pomislil na awd, ?eprav ga bo? rabil 1 do 2x na leto.

Pri rabljenem pa? vzame? v zakup, da ima awd, spoh ?e ni neke izbire avtov... lep primer recimo cx-5 bencinec. Ljudje se skoraj stepejo za rabljene, pa je lahko awd ali ne.

A potem svojega probam dat na avto.net, da vidim, ce se bodo ljudje stepli ;):) ... mogoce pa dobim dobro ceno... pa kupim kaj drugega ;)

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.