323 BA Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Zaslon izgleda enakega formata, kot v novi M3, seveda pa je jasno, da je obratno, torej prej?nja generacija mzd connect je kopija bmw i-drive, navsezadnje so pri bmw prvi za?eli tla?iti motilce pozornosti v avte. Citiraj
tommaazz Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 V testu pi?e: GY UG 215/45 18, pri +7 stopinjah celzija je bil opravljen test. Torej ne ?ungalunga gume in ni bilo + 30 stopinj. Morda je napaka v podatkih glede zavorne poti. Auto Bild po novem pi?e o G150 bencinarju, morda je lapsus, a je novica pod odstavkom, ki ima zraven napisano UPDATE. Malo dvomim, saj bi bil to korak nazaj od G165 iz biv?e M3. Morda pa le dr?i, saj bo tako vrzel med G122 in X181 to?no na sredini. Pi?e pa, da "mo?nej?a 2.0 izvedenka bencinarja (torej G150) na za?etku ?e ne bo na voljo".Jaz bi pa vzel tega g150, ?e se x ne izka?e preve?...meni bi bil idealen, pa ?e vzdr?ljivi motorji so G-ji...upam, da bo 1 Citiraj
Civic Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14263845Evo sedanka je?e v Kranju. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Zelo lepa, ena od lepsih mazd nasploh 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
dvorjan Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Sedanka je lepsa od hatchbacka. Bolj skladna. Nova M3 ima cisto predolg gobec, cisto po nepotrebnem (kot bi bil kak V8 stroj pod havbo), ne pa tale G122 zalost. 3 Citiraj
Aless Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Moram priznat da sedanka tud dobro zgleda, sam ?e vseeno bi raje vzel HB.Aja, pa kaj so spremenili pisavo Mazda3?? K na sliki mi zgleda drga?na. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Jest Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Izgleda je logo spremenjen,,, takle je na prejsnji trojki... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
323 BA Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 To je bil eden izmed poudarkov ob predstavitvi nekaj mesecev nazaj, v smislu da so zaradi evolucije oblikovalskega pristopa (mature kodo design) hkrati izna?li tudi nov mazda font. Papir o?itno res vse prenese. https://www.youtube.com/watch?v=bQJ6ri8bMkE 1 Citiraj
Boss Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 Ja, ja, fonti so zelo pomembni... to da ?ist drugo dimenzijo. Citiraj
Bini Napisano 31. maj, 2019 Prijavi Napisano 31. maj, 2019 Mazda 3 test by Miodrag Peru?ki na you tubu si oglejte vsi ki dvomite o novi Mazdi 3. Kaj pravite? JEST,eno vpra?anje imam,kako spravi? prispevek iz youtuba direktno na forum? Slike znam drugo pa ne! Hvala in lp. Citiraj
tommaazz Napisano 1. junij, 2019 Prijavi Napisano 1. junij, 2019 Samo link od youtube kopiraj in ga prilepi 1 Citiraj
samSimon Napisano 1. junij, 2019 Prijavi Napisano 1. junij, 2019 Vidu sm v?er to novo trojko, ma kr vi?jo rit in na hitr zgleda od uzad ?e skor crossover, sam je pa huuuuda 1 Citiraj
tommaazz Napisano 1. junij, 2019 Prijavi Napisano 1. junij, 2019 Ko sta skupaj nova in stara se stari ?e malo poznajo leta, vsaj zame,...ker nova mi ma spredaj res noro obliko ...ozki ?arometi in agresivna maska...upam samo da bo 150hp 2.0, kot je bilo govora...bi raj?i imel atmosferski motor z nekaj ve? konji kot pa turbo oz kompresor...ne vem no bomo videli 2 Citiraj
DigitalS Napisano 3. junij, 2019 Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Meni se "stara" ?e vedno zdi vrhunski avto, ki je me bolj pozitivno presenetil kot nova.Sploh price/performance. Pri tanovi pa so ga res ampak res posrali s tem, da ?e vedno ni opcij neke pametne motorizacije. 1 Citiraj
tommaazz Napisano 3. junij, 2019 Prijavi Napisano 3. junij, 2019 Jaz sem danes sedel v novi...omg to je to...ob?utek za volanom, materiali v notranjosti, kvaliteta izdelave, udobni sede?i...mislim da je razred nad vsemi podobnimi v svojem razredu, z lahkoto... vrhunsko so to naredili...je pa res kar temnej?a od znotraj ker ima ?rn strop, me pa ne moti preve?...ja motorizacija manjka, ko bo facelift bo sigurno kaj pametnega, takrat bom pa razmi?ljal , glede na to, da je to osnovni motor pa tudi ni slabo, ?e gledamo, da imajo ve?inoma osnovni 3 valjne 1.0 kosilnice , jo pa? ?ipa? ?e ti je premalo, potem je pa ?e kar spodobno 1 Citiraj
DigitalS Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Evo in je uradno: https://www.mazda-press.com/eu/news/2019/revolutionary-mazda-skyactiv-x-engine-details-confirmed-as-sales-start/ Citiraj
Jest Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Evo in je uradno: https://www.mazda-press.com/eu/news/2019/revolutionary-mazda-skyactiv-x-engine-details-confirmed-as-sales-start/ Saj to je ze link v podforumu NOVICE ... in celo v slovenscini >> https://www.mazda-press.com/si/novice/revolutionary-mazda-skyactiv-x-engine-details-confirmed-as-sales-start/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DigitalS Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Ah..nisem videl ker spremljam samo to temo Citiraj
Boss Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Je pa zanimivo kako je razli?na poraba pri HB in sedanu. Aerodinamika je pri sedanki tolk bolj?a, da pri vi?jih hitrostih je ?e 3 deci razlike. AWD pa avtomatski menjalnik pa pobereta tudi do 2 litra ve?. :blink: A je ta "luksuz" res vreden toliko vi?jega stro?ka? 2500 EUR/100.000km. Citiraj
LabiGT Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Ce rabis ja, enostavno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
x-layer Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Ce rabis ja, enostavno Se strinjam, ampak vseeno mislim da jih ve?ina, ki ima AWD tega dejansko ne potrebuje...Avtomatik je pa verjetno stvar okusa/priro?nosti... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
323 BA Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Veika razlika je ali kupuje? nov ali rabljen avto. Pri novem ne bo? dopla?eval nekaj tiso? eur za stvar, ki je ne potrebuje?. Izjema je, ?e je avto na zalogi in ga na?eloma te?ko prodajo...potem bi pri ustreznem popustu ?lovek ?e pomislil na awd, ?eprav ga bo? rabil 1 do 2x na leto. Pri rabljenem pa? vzame? v zakup, da ima awd, spoh ?e ni neke izbire avtov... lep primer recimo cx-5 bencinec. Ljudje se skoraj stepejo za rabljene, pa je lahko awd ali ne. Citiraj
SpEkTr Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Jaz bi lahko vzel AWD, pa se na koncu nisem odlo?il, kljub temu da vle?emo prikolico na morje..no pa ?e kam drugam tudi Tisti plus je nekako zbledel med ostalimi minusi Citiraj
Jest Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Veika razlika je ali kupuje? nov ali rabljen avto. Pri novem ne bo? dopla?eval nekaj tiso? eur za stvar, ki je ne potrebuje?. Izjema je, ?e je avto na zalogi in ga na?eloma te?ko prodajo...potem bi pri ustreznem popustu ?lovek ?e pomislil na awd, ?eprav ga bo? rabil 1 do 2x na leto. Pri rabljenem pa? vzame? v zakup, da ima awd, spoh ?e ni neke izbire avtov... lep primer recimo cx-5 bencinec. Ljudje se skoraj stepejo za rabljene, pa je lahko awd ali ne.A potem svojega probam dat na avto.net, da vidim, ce se bodo ljudje stepli ... mogoce pa dobim dobro ceno... pa kupim kaj drugega Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.