Jest Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Jest: si opazil tresenje motorja ob deaktivaciji dveh cilindrov? Zelo ob?utno pri 50 km/h v ?etrti prestavi, enakomerna vo?nja, lahko seveda s tempomatom. Tresenja nisem opazil ... Pa sem imel od LJ do KR po AC enakomerno voznjo... okoli 100 km/h na tempomatu ... @Jest: kak se ti je pa zdela znotri prostorna? Glede na temno notranjost se mi ne zdi tako prostorna... seveda pa jo primerjam z mojo CX-5, ki ima svetlo notranjost in je visja in s tem tudi dejansko bolj prostorna ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 sedel v limuzini in je pri mojih 175 (in preve? kg za mojo vi?ino) tako spredaj in zadaj dovolj prostora. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 sedel v limuzini in je pri mojih 175 (in preve? kg za mojo vi?ino) tako spredaj in zadaj dovolj prostora. No saj ne pravim, da prostora ni dovolj ... Tudi za moje odvecne kile pri 184 cm je se vedno dovolj prostora ... Je pa zaradi temnega stropa bolj obvutek utesnjenosti ... Seveda je tudi strop nizji... ampak tako pac je, ce si navajen vecjega oz. bolj prostornega avta ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Ta ?rn strop....a to je zdaj novi premium wanna be? ?e dobro da mam panoramo, ker ko jo zapre? z rolojem, ki je tudi ?rn se hitro stemni v avtu sredi belega dne..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aless Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Ma ja ta temni stropi so mi ?ist mimo, sem se vozil v BMWju s temnim stropom in je obup, nevem kaj bi tu naj bilo premijskega??!! Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Boss Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Ma ne, to te samo na vajajo kako bo zgledalo, ko bo? v trugi. Men tudi nikakor ne sedejo temini stropi in recimo tukaj ima Mazda 3 sedan veliko prednost pred proceedom in zato ?e cincam. 1 Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 V trugi je premium belo usnje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Pa rumeni strop tudi ne postane ?e kadi?! Druga?e pa navijam, da vzame? sedankoM3, vseeno je se bolje sli?i kot KIA, hehehe. Lp Citiraj
Boss Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Sli?i ?e sli?i - samo meni zna?ka ne predstavlja problema. KIA ratuje ?edalje bolj premijska (?al tudi po ceni) in je kvaliteta na nivoju Mazde. Je pa res, da oblikovno v notranjosti jo Mazda resno ?i?a, ki pa ?al pade pri uporabnosti. Da bi trojka imela, namesto klasi?nega limo prtlja?nika, odpiranje do strehe dileme sploh ve? ne bi bilo. mater, ?e bi lahko iz teh dveh avtov naredu enega bi bila pa ?ista zmaga. 1 Citiraj
323 BA Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Vzemi proceeda, hb 3 je majhen, limo pa prtlja?nik neuporaben. Stre?ne letve ?e vedno lahko od?aga?. Citiraj
Gelipter Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Ej..Boss po?akaj ?e do Avgusta ko pride novi x motor ..da proba?...lp Citiraj
Boss Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Sej bom po?akal... voda (?e) ne gori ?eprav je te?ko ostati zbran, ko si ?e tako napaljen (avti al pa babe - ista zgodba). 1 Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Sej bom po?akal... voda (?e) ne gori ?eprav je te?ko ostati zbran, ko si ?e tako napaljen (avti al pa babe - ista zgodba).Rabljen avto vedno najde novega lastnika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Ma ne, to te samo na vajajo kako bo zgledalo, ko bo? v trugi. Men tudi nikakor ne sedejo temini stropi in recimo tukaj ima Mazda 3 sedan veliko prednost pred proceedom in zato ?e cincam. Saj ima trojka tudi temen strop ... Se par slik ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 To je bencinc G122 a ne? Kako je primerjat tvojega zrebca z veliko moci in ponija s kratkimi nogami? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 To je bencinc G122 a ne? Kako je primerjat tvojega zrebca z veliko moci in ponija s kratkimi nogami? Ce po pravici povem, se mi zdi, tale trojka G122 po obcutku bolj poskocna... ceprav je lahko tudi samo tak obcutek, ker ko pogledam na stevec, pa se mi zdi, da sem pocasnejsi kot v CX-5 ... Sem se pa tako navadil visokega sedenja in pogleda iz drugega zornega kota na cesto in okolico pri CX-5, da imam obcutek, kot da sedim nekje cisto na tleh in gledam svet iz zabje perspektive ... kot v gokartu ... Moram omenit... so mi vsec brisalci, kjer voda brizga dirketno izpod metlic ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Lepa Mazda, lepe slike, pa ne da te ?alim. A je res tako slabo kot eni pravijo, glede motorja-mo?i? Citiraj
Jest Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Saj sem ze napisal, da meni se sploh ne zdi, da bi bila trojka z G122 motorjem, podhranjena... Vsak naj sicer gre sam probat... ampak komur je to podhranjen motor, bo verjetno moral res pogledati kam drugam in vzeti kaksno bolj sportno razlicico avtomobila (recimo Ford Focus ST, Renault Clio ali Megane RS, Hyundai I30N ... ) ... Res pa, da nisem dirka? ... in avto uporabljam za vsakodnevno voznjo in nikoli se nisem vozil na dirkaliscu (razen "turisticni" karting ... ) ... a tudi ne sodim med tiste, ki bi bili ovira na cesti ... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DigitalS Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Jaz sem bil prej proti ?rnem stropu. Zdaj ga imam sam.... na sivega oz. belega ne grem nazaj. Avto se v salonu res zdi temen, ker je parkiran noter. Zunaj pa je ?isto ok. Citiraj
jures Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Jaz sem bil prej proti ?rnem stropu. Zdaj ga imam sam.... na sivega oz. belega ne grem nazaj. Avto se v salonu res zdi temen, ker je parkiran noter. Zunaj pa je ?isto ok. No mi se tudi vozimo z njim....jaz ga v salonu nisem videl Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Saj ima trojka tudi temen strop ... Limuzina ima bel strop. Citiraj
Jest Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Limuzina ima bel strop. Sem danes vprasal v BTC v salonu, pa je rekel, da imajo ze sedanke, samo se se pripravljajo in bo verjetno naslednji teden ze v salonu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Po?asi bo treba rit dvignit in se odpravit mal pogledat. Kako bi me gledal, ?e se prpeljem v salon z biciklom in ruknem sprednje kolo dol pa za?nem sred salona bicikel tla?it v prtlja?nik? :ne vem: Citiraj
Jest Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Po?asi bo treba rit dvignit in se odpravit mal pogledat. Kako bi me gledal, ?e se prpeljem v salon z biciklom in ruknem sprednje kolo dol pa za?nem sred salona bicikel tla?it v prtlja?nik? :ne vem: Ce se zmenis, bi se verjetno dalo... Verjetno pa je bolje, ce se narocis na testno voznjo, pa to potem probas v miru nekje izven obmocja salona >> https://www.mazda.si/obrazci/testna-voznja/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Po?asi bo treba rit dvignit in se odpravit mal pogledat. Kako bi me gledal, ?e se prpeljem v salon z biciklom in ruknem sprednje kolo dol pa za?nem sred salona bicikel tla?it v prtlja?nik? :ne vem:?e vedno ne tako ?udno, kot mene ki v salonih tla?im pasji box v avte. Pa to ni ?ala.....vedno za?nem, v redu za ceno sva zmenjena, je pa samo ?e ena stvar.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.