Avto se bo dnevno uporabljal na razdalji 2km v eno smer ( ne sprašuj zakaj rabi svojega). Avtoceste vido nebo nikoli tako da potrebe po opozrjanju na mrtvi kot ni , za parkiranje so pa dovolj senzorji jih je mela tudi do zdaj. Treba pa je upoštevat tudi porabo , ki bo na 2.0 100% večja kot na tej.
Ni rečeno. To je tako kot pri ljudeh. Eni kadijo kot turki celo življenje, pijejo
škodljive tekočine, živijo divje in doživijo sto let. ( vsaka primerjava z dizli je zgolj slučajna). Drugi pa vozijo penzionistično, menjujejo pri vrtljajih, da avto skoraj izdihne, servise delajo na vsak kvartal(ni mišljen dino) pa hitro končajo kariero.
Samo tole nekaj ne štima, vsaj po mojem spominu ne... 3,5" diskete so imele kapaciteto 1,44 MB. 5,25" pa 1,2 MB. Takšne sem vsaj jaz poznal. Po mojem preračunu bi potem potreboval 39.538 3,5" disket (55,6 x 1024 / 1,44) oziroma 47,446 5,25" disket (55,6 x 1024 / 1,2)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.