Bini Napisano 16. julij, 2019 Prijavi Napisano 16. julij, 2019 Poraba je 6.1-6.5 po ra?unalniku...tankam od prvega tanka 100 oktansko...tvoja??isto odvisno kak?ne imam vo?nje in tudi mal odvisno kdo vozi;najve?krat na cel tank 6.5 do max 7.o,od tega 90% vo?nje do 5 do 15 km. Ko pa gre malo na sprehod za dlje ?asa 30,50 ali ve? km pa AC je pa nekje 5.5 do 6.0. Tankam pa 95 okt. Nimam kaj,zadovoljen sem in nimam neke druge variante za moje relacije,ker prevozim premalo,tak da je to to. Jutri je star 1.leto,jaz pa neverjetnih 53 ..... Lp Citiraj
Freak Napisano 16. julij, 2019 Prijavi Napisano 16. julij, 2019 ?e se komu da brat.. https://www.topgear.com/car-reviews/mazda/skyactiv-x-5dr-man/first-drive?fbclid=IwAR1xSdwtFjbCB9dc5_zWHExolPJ2bj_17s_8kOrMcgsC6j2scPNQhgSYWsA Citiraj
323 BA Napisano 16. julij, 2019 Prijavi Napisano 16. julij, 2019 Je ?e nekdo nalepil na prej?nji strani. Citiraj
Zagor Napisano 16. julij, 2019 Prijavi Napisano 16. julij, 2019 Meni je tale ?lanek dober. Golf vs Mazda3 vs Ford Focus https://www.autoexpress.co.uk/mazda/3/107211/mazda-3-vs-ford-focus-vs-volkswagen-golf 1. mestoThe Volkswagen Golf isn?t just the best model in this class, it?s also one of the best cars you can buy. That?s because the VW is a brilliant all-rounder; it?s great to drive, comfortable, spacious, good value, efficient and full of tech. The engine is quiet and performs well, and the infotainment system is full-featured and modern. While its rivals are a bit more fun, neither offers as wide a range of abilities as the Golf. 2. mestoMazda?s latest 3 is competitive. It has a much-improved interior and is as good to drive as the Focus. Those are both true achievements, so it?s a shame it?s slightly let down by the engine, which doesn?t have the flexibility of its rivals? motors. Still, enthusiasts will prefer its revvier nature. The Mazda is also less practical than its test competitors, but it makes up for that with a very impressive standard kit list. 3.mestoThe difference between first and third place here is small. The Focus might be in last position, but it?s still one of the best all-round cars you can buy; it?s just that this is a highly competitive class. The Ford?s joyful handling, good practicality, efficiency and affordability are strong points, but the hatchback falls just behind the Mazda here for standard equipment, interior quality and rear-seat space. Citiraj
MUFC Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Mazda: We Can Build A Powerful Engine For A Hot 3 Hatch, But Won?thttps://www.motor1.com/news/359964/mazda3-build-powerful-hot-hatch/ obup kam gre svet.."Hatchbacks don't get the love they used to due to the growing popularity of crossovers. Maybe a Mazdaspeed CX-3 would be more appropriate." Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Mazda je imela koncept, ki je bil usmerjen povsem drugam kot konkurenca. Vendar so o?itno spoznali, da so ?li narobno smer, ali pa so se zaplezali....sedaj pa lovijo trend, vendar so zelo pozni, mogo?e prepozni. Primer: ?e bi res ukinili 6-ko (dvomim), kaj lahko kupi???? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Je ?e prav tako. Pomoje smer ni napa?na. Napa?na so 1.0 motorji, s 3 valji, longlife intervalom servisa, ter GPF filtri. To je napa?no. Oni pa itak plujejo vedno malce zase in ?e ?e pogleda? avto, ni za vsak jajc svoj gumb, svoja funkcija, ali pa funkcije sploh ni. Tako pa? je. Scrkljani smo ))) 1 Citiraj
323 BA Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 GPF filtri bodo tudi mazdo slej kot prej zadeli (recimo v max 2 letih), glede ostalega pa se strinjam. Citiraj
SpEkTr Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Mo?no lej, ampak zame je righsizing ok, medtem ko downsizing....vse lepo in prav ko je avto nov. Kasneje pa Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Je ?e prav tako. Pomoje smer ni napa?na. Napa?na so 1.0 motorji, s 3 valji, longlife intervalom servisa, ter GPF filtri. To je napa?no. Oni pa itak plujejo vedno malce zase in ?e ?e pogleda? avto, ni za vsak jajc svoj gumb, svoja funkcija, ali pa funkcije sploh ni. Tako pa? je. Scrkljani smo ))) Not my point, ?e bo? v naslednjih letih lahko kupil samo mazdo 3, cx-30 in cx-50....jo bo?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Am, trenutno jo ne bi. Ne vem kaj bo ?ez x let. Lahko da me ?e 2x vmes ?tihne, pa se bom res premislil :-) P..SNeki sem gledal tarraco zdej, zgleda tak sexy model, sicer precej velik, ampak mogo?e bi tut to ?lo :ne vem: Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Ja saj ?e ga sedaj gleda? ga bo? dobil enkrat drugo leto.....na pumpi me je en obupno spra?eval kako sem dobil ta model...sem se prav odlo?il. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Ja, no lj, ?e ne pa ?ez 2 let a ne. Sej mava ?e prakso Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Cena raste.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Po dveh letih je ?e vsak vsaj 10 jurjev zgubil Citiraj
jures Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Po dveh letih je ?e vsak vsaj 10 jurjev zgubil Ja pa ne za predrezervacije Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 17. julij, 2019 Prijavi Napisano 17. julij, 2019 Ajaaaa ; Haha, ja to pa. No sej, Mogo?e bomo takrat ?e vsi na elektriki :ne vem: Citiraj
mazdaman Napisano 18. julij, 2019 Prijavi Napisano 18. julij, 2019 Saj Jure ne bo imel avta 2 leti Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
323 BA Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 https://siol.net/avtomoto/prva-voznja/bencinski-motor-kot-dizelski-delno-nas-je-preprical-502878 Siolovi vtisi iz predstavitvene vo?nje. Poraba 7,7 je previsoka, pa tudi ?e so ga dobro preganjali. Citiraj
tommaazz Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 No ja, glede na to, da je avtomatik je kar v redu...se mi zdi Citiraj
Aless Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 Hmh, od obljubljene dizelske porabe in od dizelskega navora v skyactivex ni ostalo dosti, prevelik pomp za povpre?ne rezultate Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
jures Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 Gre za klasiko na koncu.....ni? posebnega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. julij, 2019 Prijavi Napisano 19. julij, 2019 ?al pa je verjetn ?el ?e zadnji adut. Citiraj
Gelipter Napisano 20. julij, 2019 Prijavi Napisano 20. julij, 2019 Ne ne...po?akaj da pride v salon novi model x motorjem..probaj..testiraj..se odlo?i?...danes res ne ve? kaj bi kupil...he he lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.