Boss Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 A s temle: https://www.youtube.com/watch?v=-zufiYkAr-o KIA ima ?e tako problem s kratico firme (KIA = Killed In Action), pol dajo pa ?e ime avtu po protiletalskem raketometu. ?uden smisel za humor. Citiraj
323 BA Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 Za Evropo jih o?itno bolj malo briga, 4 vratne limuzine se prodajajo v Aziji, Rusiji in USA/Kanadi. ?e celo samo kot limuzine, na teh trgih niti karavana ni (z izjemo Japonske, Malezije in Avstralije). Prodaja hatchbaka v Evropi je bila o?itno pljunek v morje. Citiraj
fico182 Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 Kje pa bodo narejene M3 za evropski trg? V Mehiki? Sli?al sem tudi, da naj bi prej?nje generacije M3 z bencinskimi motorji bile narejene v Mehiki, razli?ice z dizelskimi motorji pa na Japonskem? Lahko to kdo potrdi ali ovr?e? LP! Citiraj
323 BA Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 Vidi? po VIN: ?e se ne za?ne z J, je mehi?ka. Citiraj
fico182 Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 Pismo... Torej imam mehi?ko... Ima kdo japonsko? Citiraj
Boss Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 Za Evropo jih o?itno bolj malo briga, 4 vratne limuzine se prodajajo v Aziji, Rusiji in USA/Kanadi. ?e celo samo kot limuzine, na teh trgih niti karavana ni (z izjemo Japonske, Malezije in Avstralije). Prodaja hatchbaka v Evropi je bila o?itno pljunek v morje. ?udno res, Mazda v Evropi proda letno ?etrt milijona vozil - ?e jim to ni dovolj potem res ne vem kak?en je pol apetit. Skupaj letno namre? po celem svetu spravijo v promet 1,5 milijona vozil. Torej je nekje okoli 17% prodaje v Evropi ali v denarju okoli 5milijard USD. Citiraj
jures Napisano 2. februar, 2019 Prijavi Napisano 2. februar, 2019 Denar, pardon strosek, je sveta vladar Ker cenenavtov z vsakim modelom pa rastejo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
scania Napisano 3. februar, 2019 Prijavi Napisano 3. februar, 2019 Vidi? po VIN: ?e se ne za?ne z J, je mehi?ka.Sem zasledil na wikipediji da je JM narejena na japonskem 3M pa v Mehiki. Citiraj
s-2 Napisano 8. februar, 2019 Prijavi Napisano 8. februar, 2019 koliko je videti te cenike po okoli?kih dr?avah so samo trije motorji 122hp, 181hp in dizel. a ima kdo informacijo, ?e se bo dalo dobiti tudi kaj vmes, torej recimo skyactiv-G z 150/160hp? Citiraj
Tilen5 Napisano 8. februar, 2019 Prijavi Napisano 8. februar, 2019 Podatki o novem Skyactiv-X, ki bo debitiral prav v novi Mazdi3, so bili vsaj do zdaj precej ?nepomembni?. V slova?kem katalogu bo imel 133 kW (180 KM) in 222 Nm navora. Ve se tudi, da bo motor na vrhu opreme in na voljo tako z ro?nim kot samodejnim menjalnikom in tudi s ?tirikolesnim pogonom v kombi limuzinski verziji.S tem motorjem bo Mazda3 stala na Slova?kem od 23.190 evrov naprej s pogonom spredaj in ro?nim menjalnikom. S ?tirikolesnim pogonom in samodejnim menjalnikom bo Slovake stala 29.290 evrov. Cene modelov so pri nas v povpre?ju dobrega tiso?aka cenej?e, tako da si lahko ustvarimo tudi idejo, koliko bo Mazda3 stala pri nas.Skyactiv-X je revolucionaren motor, ki druga?e pripravlja zmes goriva in zraka v motorju, poraba pa naj bi bila manj?a za 20 do 30 odstotkov. Citiraj
Robert Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Slovenski cenik za novo M3 HB je ?e zunaj: cene so od 19.990 ? (G122 ro?na klima) do 32.190? (X181 AT 4WD in vso opremo), dizli (D116) so od 22.090? do 25.790? +kovinska barva. Je pa ?e osnovna kar dobro opremljena razen klime. Citiraj
jures Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 A res je osnova se vedno brez klime? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aless Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Avto za 20K ? pa ro?na klima?! Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
naur Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Joj. Tale ekonomski cvet je res prinesel nore cene avtomobilov. O?itno bom tole serijo izpustil. Decembra 2013 sem dobil prvo Emotion v Sloveniji za 12.800euri (?e vedno super slu?i). No ja, Mazda,se vidimo v naslednji krizi ) Ps.: Jaz bi pla?al za ro?no klimo Citiraj
Boss Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Halo, pa sej ma klimo samo je rao?na.. ?e najcenej?a Mazda 2 ima ro?no klimo a trojka jo pa kr ne bi imela. Tud ene take ne bi prodali. 1 Citiraj
323 BA Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Torej upo?tevajo? opremo cca. na nivoju zdaj?nje, kot sem napovedoval... Citiraj
323 BA Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Recimo da ima osnovni model skoraj vse, kar ima prej?nja revolution, razen avtomatske klime. Citiraj
naur Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 ja. razumem, da ima klimo. samo pravim, da imam raje RO?NO kot avtomatsko in da bi celo pla?al, da mi v bolj?i opremi dajo zravn ro?no. Citiraj
Bini Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Prodaja jim bo malo padla glede na prej?na leti ?eprav tudi prej ni bla nevem kaj dobra! Mislim da bodo ?e kak tiso?ak dali popusta....? Lp Citiraj
DigitalS Napisano 10. februar, 2019 Prijavi Napisano 10. februar, 2019 Jurja ali dva bo bonusa, oz kaka oprema v tej vrednosti gratis.?e vedno pa me bi me s polno opremo potem stala 28k? (brez AWD). Grem preverit, ko bojo meli uradne cenike. Mam tak servis za 2jko zdaj konec meseca. Citiraj
323 BA Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Btw. kje je objavljen cenik? Citiraj
Boss Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Jaz ga tud ne najdem... :ne vem: Citiraj
Jest Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Pomoje ga imajo zaenkrat samo trgovci... Na spletni strani sploh Mazde3 ni v izboru ... Skupen cenik pa je tudi brez trojke ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Naslednji mesec naj bi za?eli s prodajo pa taka ignoranca. Namesto, da bi hypal zadevo so tiho kot mi?i - izgleda nekako tako, kot da jih je rahlo sram oziroma se celo bojijo, da bodo celo kaj prodali. Vse ostale znamke stopnjujejo predprodajno mrzlico in jo spodbujajo pred prihodom novega modela, Mazda pa ne, ampak celo nasprotno, vse skupaj dobesedno ohlajajo in najbolj sme?no je to, da jim mi tukaj na forumu, kjer nimamo finan?no ni? od tega, delamo najve? reklame za njihove modele. Lahko bi nas zaposlili za njihov PR oziroma marketing. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.