Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za hec sem prestavil PB iz prej?nje v to. Mal bom potestiral, potem bom pa videl. Leti sicer fejst, po ob?utki pomoje zelo blizu 200 KS. 

Napisano

@Alex: kupi? ga pr mal electroncis namontira ti ga pa blond ?enska:

:P

Me prav zanima, kdo od naju za alexom bo prej peljal svojo ?estko nekam na tuning :P:D

Napisano

Kje si ga pa nabavil in kam ga pove?e??

To mam ?e dolgo, najprej na prvi ?estici, pol na drugi, in zdej na tretji :) Pove?e? tam na konektor na skupni vod in to je to. Potem uporabi? potenciometer za nastavitev jakosti. 

Danes zve?er bo avto s5 ?vical, bo treba prikolico vle?t na morje, pa da vidimo v kombinaciji s PB :)

Napisano

To mam ?e dolgo, najprej na prvi ?estici, pol na drugi, in zdej na tretji :) Pove?e? tam na konektor na skupni vod in to je to. Potem uporabi? potenciometer za nastavitev jakosti. 

Danes zve?er bo avto s5 ?vical, bo treba prikolico vle?t na morje, pa da vidimo v kombinaciji s PB :)

Pa ne ?kodi motorju?

Napisano

Ma, na?eloma ne sme, zato ima? jakost za nastaviti. Nastavitev ima mislim da 16 stopenj, jaz sem nekaj ?asa uporabljal na 6ki, in kasneje ?e na 9ki. Ve? pa nisem ?el.

Napisano

Sej ve? ti tud ne bo delovalo, ker bo ECU zaznal napako in ti bo v pospe?evanju zni?al mo?, kot bi padel v limphome mode.

33112_1.png

Napisano

Ja, saj tut potrebe nima. Pri prvi sem probal za hec ve?, in se je zgodilo to?no to. Pri drugi sem se tukaj ustavil, ker mi je en foruma? (ne tukaj) svetoval neko optimalno nastavitev za konkretni PB. 

Napisano

Sej ve? ti tud ne bo delovalo, ker bo ECU zaznal napako in ti bo v pospe?evanju zni?al mo?, kot bi padel v limphome mode.

Jaz imam na 14 ?e 6000km :)

TDI POWA

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kako pa kaj poraba pri tem motorju?

Kokr sm ga utisku(in ne ?param) tam okol 6.5l, imel 10konjev majn k mazda(165) a ob?utek kot, da jih ma 50ve? :D

image.jpeg

Napisano

Kokr sm ga utisku(in ne ?param) tam okol 6.5l, imel 10konjev majn k mazda(165) a ob?utek kot, da jih ma 50ve? :D

Preve?... tudi, ko vozim mojo staro z 136 konji?i imam ob?utek, da bolj leti. Pa se vsedem v ta novo in na isti relaciji v kratkem ?asu dose?em ve?jo hitrost. To so tej stari dizli, ki se do 1800 obratov ne premaknejo, nato ti skoraj zlomi hrbet, ko prime turbina. Raje imam na?in vo?nje z novo.

Napisano

besede dizel in lep zvok, nikakor ne grejo skupaj

Sej tudi tejle benzinarji skyactiv niso bogve kaj, kar se ti?e zvoka. Najprej so tihi, potem pa malo manj tihi. In to je to.Za dober benzinar zvok je treba pogledati od 6 cilindrov pa navzgor.

Napisano

Pa dobre rore, da bo res zvok. Vse ostalo je kurckej vredno, tako da se o zvoku sploh nima smisla pogovarjat.

33112_1.png

Napisano

Jaz imam pa veliko raje, da je avto cimtisji ... se najbolj so mi vsec elektricni, ker imajo full navor in so skoraj neslisni :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Peljite se na motorju kot sopotnik z nekom ki ima akrapovica pod ali ob zicu :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Peljite se na motorju kot sopotnik z nekom ki ima akrapovica pod ali ob zicu :)

Kolk hitr ma? punkurac vsega? :lol:

33112_1.png

Napisano

Kaj si rekel? Ne slism...

Napisano

?e je ?tirivaljnik, res nikakor ne.

pa ?e je 36 valjnik ne bo imel dobrega zvoka, pa pustmo fake zvoke dizlov, ki se zadnja leta vgrajujejo...

dizli (pa sem jih imel v 19 letih kolikor imam izpit par tudi sam) ne bojo nikoli ?portni avtomobili, pa tudi ?e imajo 15.000Nm navora in 2s do 100kmh, enostavno ni to to, ve se kam se tanka nafta..

vsakemu ki je vsaj malo petrol head-a je to jasno

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.