Mrf Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Glede na to da sem od uradnega servisa oddaljen 50 km me zanima ali obstaja ?e kak?na druga varjanta da mi pregledajo ?tevilko ?asije. oziroma zanima me nasploh kako ta postopek poteka. Ali je pla?ljivo itd itd...Hvala vsem za odgovore. Citiraj
Tilen5 Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Nekaj informacije o samem avtu prek ?asije dobi? tudi na carfax oz AutoDNA,.. ?e ima? to v milsih Citiraj
Scr3am Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Gres z VIN stevilko na servis in ti ponavadi sprintajo zastonj. Vsaj meni so Citiraj
jonathan2 Napisano 22. julij, 2018 Prijavi Napisano 22. julij, 2018 Meni so to enkrat to naredili preko telefona, brez problema. Interclass lj. Pokli?i, probat ni greh. Citiraj
Slivka Napisano 22. julij, 2018 Prijavi Napisano 22. julij, 2018 Lepo je sli?ati, da bo o?itno ?e ena Mazda B-serije tu na forumu. Ker pri Mazdah ima edino B-serija ?asijo, ostalo so vse samonosne konzerve. Ho?em re?i: samonosne karoserije... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.