iceman22 Napisano 25. julij, 2018 Prijavi Napisano 25. julij, 2018 Na poti iz benetk se mi je prizgala locka za dpf in sem s torque preveri pa pravi da je koda napake p0401 powertrain. Naj bi bil egr ventil. Ali je lahko to povezano s povecano porabo goriva. Lp Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 25. julij, 2018 Prijavi Napisano 25. julij, 2018 Yep egr ali pa PCV ventil, ni pravega obtoka- mogoce samo zapacano kje kaj natrgano. P.S. ce si ti na AC je to verjetno vzrok za vecjo porabo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. julij, 2018 Prijavi Napisano 25. julij, 2018 Ampak glede na to da se to je prizgala DPf lampa in ne check engine ni izkljuceno nekaj na tem. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 25. julij, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2018 Tole se je pokazalo... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 25. julij, 2018 Prijavi Napisano 25. julij, 2018 Flow tako je - pretok zraka, malo preglej okoli egr in pcv Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 25. julij, 2018 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2018 Kje pa je egr? A je takoj spredaj pri masini? Citiraj www.trziskisladoled.si
Turbo Lumpi Napisano 26. julij, 2018 Prijavi Napisano 26. julij, 2018 Egr je spredaj ja, aluminjasta cevka pritrjena z 2ma sravfoma zgoraj. Sam klikor me spomin ne vara je cev kovinska pa nevem ce bi lahko bila natrgana. Je pa lahko zamasena. Citiraj
markym Napisano 26. julij, 2018 Prijavi Napisano 26. julij, 2018 Preveri ?e ima? vakum na egr ventilu. Priklopi se na forscan, izbrisi napake, v liveview si nastimaj pide od egr, snemi vakum cevko iz egr ventila in izmeri kolicino vakuma. Ima? cca 2,5 minute ?asa da to poizkusi? preden ugotovi da si ga probal nategnit. Citiraj
Scr3am Napisano 26. julij, 2018 Prijavi Napisano 26. julij, 2018 Za dizla (glej st. 20-300) Za bencinarja Inlet manifold je pa sesalni kolektor. Citiraj
iceman22 Napisano 26. julij, 2018 Avtor Prijavi Napisano 26. julij, 2018 Zadnjic sem pobrisal napako in ugleda da ue ugasnila. Bomo vidl ksko naprej.. uglavnem hvala za pomoc.. Citiraj www.trziskisladoled.si
markym Napisano 26. julij, 2018 Prijavi Napisano 26. julij, 2018 Lahko pogleda? pod pending eror codes. Tja jih skladi??i dokler niso potrjene napake. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.