prlek86 Napisano 29. julij, 2018 Prijavi Napisano 29. julij, 2018 Pozdravljeni, Sem trenutni lastnik avtomobila i30 karavan 1.0 2017, avto je odlicen kupil sem novega - razlog sla je servo gred na moji mazdi 6 letnik 2010 2.2. diesel 163 konkev, na uradnem servisu so rekli, da je popravila za cca 2500 eur...Seveda je avto bil lani star cca 7 let, ko sem reko odlicen avto, ampak zal serijska napaka. No delam zarafi menjave sluzbe sedaj 30000 km in sem studiral ce se splaca menjati avto, recimo kaj takega https://m.mobile.de/auto-inserat/mazda-6-2-2-skyactiv-d-nav-xen-pdc-shz-rvw-ldws-euro6-sch?nefeld-bei-berlin/261024151.html?ref=srp ? Kaj mislite? Se splaca tak avto uvoziti? Potencialni nepredvideni vzdrzevalni stroski? Lp Citiraj
izacus Napisano 29. julij, 2018 Prijavi Napisano 29. julij, 2018 Kaj pa ?eli? od avta? Kako opremo ho?e? met? Npr. a ho?e? met radarski tempomat in varnostne sisteme ali ti je dost da na roke goni? okna? Citiraj
prlek86 Napisano 29. julij, 2018 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2018 Seveda neko normalno opremo. Oni sistem v prejsnji mazdi za zaznavanje mrtvega kota je bil odlicen. Senzorji , vsaj zadnji morajo biti... Citiraj
mazdaman Napisano 13. avgust, 2018 Prijavi Napisano 13. avgust, 2018 Ne spla?a se ti menjavati novega avta za staro Mazdo, kjer je lahko kar nekaj potencialnih napak. Glede na to da je tvoj avto ?e v garanciji se lahko pozanima? koliko ti ga vzamejo v ra?un ter potem vzame? dieselsko mazdo ali kaj druga. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 13. avgust, 2018 Prijavi Napisano 13. avgust, 2018 Zakaj se ti splaca pri 30.000 menjati avto? A nov hyundai ne zmore tega??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.