Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če bi ga jaz kupoval bi postavil ceno na 55€.   Če bi ga prodajal, pa ... ...
    • Jah, glej, meni so tako razložili: znamka avta se vidi na daleč, opreme pa ne, zato avto kupuješ za sosede, opremo pa zase. Očitno tudi gume kupuješ "zase"... Kupiš "Kitajske", pa voziš malo počasneje in previdneje, pa je...    Sicer pa, ali so Dunlop ali pa HiFly, oboje je narejeno nekje v Aziji...
    • Zdaj ne vem, če si že kje napisal v vseh teh zapisih, ampak ali misliš, da se bi Putin ustavil, če dobi tisto kar hoče? Jaz si niti približno ne želim vojne in sem zapisal zakaj podpiram Ukrajino oz. branjenje le-te. Samo po moje gre potem po vrsti Gruzija (nadaljevanje), Moldavija. Kitajci zavzamejo Tajvan, ker se s to opcijo vsi strinjamo. Pa tako je njihov, kaj jim bomo oporekali. Izraelci so se že pa tako odločili, da bodo izbrisali Gazo.   Pa imamo mir...
    • Verjamem, da je za tebe s hribov tole nenavadno. V Lj pa se s tem problemom soočamo že stoletja, ko je govora o visoki podtalnici. Zato se kleti gradijo kot bi šlo za ladje. Pri nas doma imamo podtalnico pa nismo na morostu, že 4metre pod nivojem tal. Če je fejst močnato pa še višje.
    • Ne moremo, oz je brez predmetno, ker v evropi žal ni 2.5T motorja tko da...Če bi bil, bi dobršen del dizelašov na forumu prešaltali tja ,vključno z menoj
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.