iceman22 Napisano 23. avgust, 2018 Prijavi Napisano 23. avgust, 2018 Ma jst se sploh ne furam po mestu.. Sama avtocesta.. K po mestu mam drug avto. Vrtec sola nabava itd... Citiraj www.trziskisladoled.si
Gelipter Napisano 23. avgust, 2018 Prijavi Napisano 23. avgust, 2018 Ej...Iceman22 pelji k na?emu mojstru dr.Pelko simon Medvode.Pokli?i ga. .lp Citiraj
jures Napisano 23. avgust, 2018 Prijavi Napisano 23. avgust, 2018 Ej...Iceman22 pelji k na?emu mojstru dr.Pelko simon Medvode.Pokli?i ga. .lpHa ha a ne beres par postov visje. Pa ce res samo navrta potem ne spremeni tudi elektronke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 23. avgust, 2018 Prijavi Napisano 23. avgust, 2018 Ej...jure..jebemliga nisem..he he..lp Citiraj
dpicul Napisano 23. avgust, 2018 Prijavi Napisano 23. avgust, 2018 Injektorje lahko zanesljivo preveri? le tako, da jim stakne? povratni vod in vidi? koliko ml nafte se vra?a nazaj v rezervoar. Parametre, katere lahko prebere? preko OBD niso zanesljivi, so korekcijski faktorji. Citiraj
uklopko Napisano 24. avgust, 2018 Prijavi Napisano 24. avgust, 2018 Tunerc.. Novo mestoPriporo?am tega, tudi po novem sem sam namenjen k nejmu na odstranitev DPF in pa remap na mazdi 6je pa bila tudi prej?na mazda 6 pri njemu na?ipana in odstranjen dpf by tunerc lp 2 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
iceman22 Napisano 24. avgust, 2018 Prijavi Napisano 24. avgust, 2018 Uklopko a mas prikolco da peljes oba tja. K mene cas ubija.. Citiraj www.trziskisladoled.si
uklopko Napisano 24. avgust, 2018 Prijavi Napisano 24. avgust, 2018 Ko bom dokoncno se dogovoril, se lahka zmenimo pa nekdo pelje se tvoj avto zraven ce sam ne mores.... In se so?asno oba naredita,ampak pustimo za 1x to...moj gre naslednji teden prvo na temnenje stekel...pol pa naprej.... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 24. avgust, 2018 Prijavi Napisano 24. avgust, 2018 Ko bom dokoncno se dogovoril, se lahka zmenimo pa nekdo pelje se tvoj avto zraven ce sam ne mores.... In se so?asno oba naredita,ampak pustimo za 1x to...moj gre naslednji teden prvo na temnenje stekel...pol pa naprej....Zakaj pa ?e nisem videl slik tvojega? Pa okoli na?ih koncev se ?e kaj vozi?? 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 24. avgust, 2018 Prijavi Napisano 24. avgust, 2018 Ja mene tudi zanima . A je GTA ? Citiraj
uklopko Napisano 24. avgust, 2018 Prijavi Napisano 24. avgust, 2018 ni ?e slik Ni nova- taka kot sem je ?e imel samo da je sedaj karavan. 2009 letnik 121kkm vse kot mora bit aja pa 2.2 agregat naj?vohnej opcija 92 kw ko utegnem bom poslikal pa se prislikal na forum haha 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 28. avgust, 2018 Prijavi Napisano 28. avgust, 2018 Kolk pa pride cenovno za dpf off tale tunerc? Citiraj
jures Napisano 28. avgust, 2018 Prijavi Napisano 28. avgust, 2018 Kolk pa pride cenovno za dpf off tale tunerc?200-250 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Kako dolgo pa traja poseg? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 13. september, 2018 Prijavi Napisano 13. september, 2018 ra?unaj tam nekje 4-6h tako da gre? lahko na ornk malico vmes Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.