center323 Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 www.avtocenter.net Naredu sm internetni avtooglasnik in ker ste tukaj sami avtomobilisti me zanima va?e mnenje o strani (hitrost, preglednost, funkcionalnost, ...) Seveda so dobrodo?li vsi komentarji, pripombe, predlogi itd. lp Citiraj
poky Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 Prvi vtis je kr dober,kak se bo pa obneslo,bo pa ?as pokazal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 ?ivjo.... ja precej zanimivo je iskanje po regijah....neki novega.... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 ?ivjo.... ja precej zanimivo je iskanje po regijah....neki novega.... to ma avto.net ?e nekaj ?asa... Citiraj LP KAALman
Bosti Napisano 17. december, 2005 Prijavi Napisano 17. december, 2005 center323, ?e mi pripravi? en xml feed za vse Mazda modele, ga vklju?im na forum. Citiraj
center323 Napisano 17. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2005 to ma avto.net ?e nekaj ?asa... Tole kar ima avto.net je bolj kilava zadeva oz. zlo zlo zlo okrnjeno deluje. Ce bos pogledal pri avtocenter.net, bos videl, da lahko rezultate dejansko- poravnas po oddaljenosti- pogledas koliko je dolocen avto oddaljen od tebe v kilometrih- pokaze ti se koliko casa se bos vozil do avta Samo svojo postno moras vpisat v iskalnik in je to to Osnova za vse je pa vektorska karta Bosti: XML feed se pa pripravlja, res dobra ideja, hvala lp Ps. Vsi ostali predlogi, pripombe, bug reporti so zelo dobrodosli Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Men se zdi kar zanimiva alternativa ostalim! Npr. ?e je nekdo iz Izole, pa da vidi da je do avta v Radgoni treba kar nekaj prevozit in mu potem raj? da kajlo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 No ja ampak privzeto bi dodal tak?no iskanje kot avto.net torej najprej znamka, potem model potem vse ostalo. In seveda po?tno ?tevilko. Aja pa upam, da so podatki, kot so kilometrina, letnik, kraj, prostornina motorja in konji obvezni za vpisat ko oddaja? oglas. Ker mi resni?no najeda avto.net ko folk ne napi?e kilometrine potem si pa misli kar će?. Aja pa tut po konjih bi bilo prakti?no iskat. Pa obvezen vppis goriva (bencin, dizel). Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Na avto.net sem pa glih mal prej opazu da se prodaja 323 f BA generacije, 1.8 84 KW, no mogo?e bo komu zanimiva varianta! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.