luckyfew Napisano 11. avgust, 2018 Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Lijep pozdrav svima ! Na?ao sam zgodnu mazdu 6 na avto.net pa me zanima koji je postupak i tro?kovi ako je kupujem od fizi?ke osobe.Auto bi sam prevezao u Hrvatsku na zool tablama,ako je neko upu?en i zna okvirne cijene postupka u Sloveniji molim pomo?. Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2018 Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Postopek ni v Sloveniji, postopek je v Hrvaski. Pri nas kupec samo odjavi avto nic drugeg in preda pogodbo, odjavljeno prometno in homologacijo.Ostalo opravljas v HR Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
luckyfew Napisano 11. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Znam za postupak uvoza u Hrvatskoj,ali me zanima gdje se ovjeri ugovor o kupnji,gdje se dobiju probne table i koja je cena ? Da li se ide u policiju ili na tehni?ki ? Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2018 Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Na registracijah, itak to mora prodajalec narediti vse, ti pa potwm samo probne na istem mestu vzames. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jonathan2 Napisano 11. avgust, 2018 Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Kupoprodajno pogodbo dobi? na (skoraj) povsod. AMZS in ostale firme, ki imajo tehni?ne preglede (npr. Avto Krka). Tam tudi odjavi? vozilo iz prometa in kupi? preiskusne tablice. Cene preiskusnih ne vem, verjetno je kak?nih 50 ?. Ampak kolikor vem slovenske preiskusne tablice veljajo le za vo?njo po Sloveniji! Citiraj
luckyfew Napisano 11. avgust, 2018 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2018 Kupoprodajno pogodbo dobi? na (skoraj) povsod. AMZS in ostale firme, ki imajo tehni?ne preglede (npr. Avto Krka). Tam tudi odjavi? vozilo iz prometa in kupi? preiskusne tablice. Cene preiskusnih ne vem, verjetno je kak?nih 50 ?. Ampak kolikor vem slovenske preiskusne tablice veljajo le za vo?njo po Sloveniji!Hvala na odgovorima,ako sam dobro razumijo u Slo se sad sve radi na tehni?kom pregledu ko i kod nas. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.