Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

To je vredu pol ker drga? ti ?e pr nas carino nabijajo.

Jst sem tudi dobil brez carine ker Eonon ima v Angliji warehouse in po?ilja stvari za EU od tam.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Itak, ?e mi ?e pri nas na bijejo 100eur gor se mi ne spla?a. No , je pa res da tam kjer je bil ta sedanji radio kupljen (kupil ga je Jures) so res kooperativni in fer in mi ponujajo 'zastonj' popravilo trenutne enote. Kar krijem so stro?ki po?tnine. Tako, da ga bom poslal gor. Ni obljubil da ga bo popravil, je pa rekel da lahko posku?a, ?eprav imam ob?utek da nekako vedo kaj bi bilo narobe, samo ne izdajo tega.  Mogo?e ima celo kje kak rabljeni board na zalogi, kaj ve?. To bo ?e najmanj stro?kov tako.

Sicer so pa potem naprej druge, dra?je mo?nosti:

1. Kupit drugo novo android enoto

2. Kupit ne kitajca, ampak bolj priznano znamko, vendar potem izgleda gr?e v avtu, ker ima? okoli en kup 'prazne' plastike, kjer so sedaj gumbi.

3. Dat notri original radio

Napisano

Ja ce ti popravijo tvoj radijo, pa placas samo posrnino gor se ti to najbolj splaca, pa probaj poslat prek kake dostavne sluzbe so ponavadi cenejse kot posta slovenije.

Edino ce hoces met android radio pa pac kupis drugega, onega pa prodas.

Priznane znamke zgledajo grdo vsaj meni, je pa stvar okusa.

Original radijo je pa ok ce rabis samo za radijo poslusat.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Meni original radio odgovarja, imam tudi usb vmesnik gor priklju?en. Sicer ne prikazuje komadov od mp3, kar je vcasih sitno ampak se da tudi brez tega pre?ivet.

Napisano

A je kitajc slucajn se v garanciji, da ti ga zastonj popravijo? Kar sicer ne vrjamem in je to zgleda njihova dobra volja :)

Napisano

Plata je od winca, po?ljem ga v anglijo v icebox nazaj, potem pa kot pravi ravnokar on po?lje v tovarno ,seveda ?e lahko popravijo sploh. Kaj pa vem..zgubit v bistvu nima kaj.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Evo, radio zrihtan. ?akam da pride iz Anglije do mene, par dni pa bo. Je pa jures tale iceboxauto zlatega dnarja vreden. Ra?unal mi je itak samo po?tnino do mene in od njega do kitajske in nazaj. 

?e pripravljenost na to, ne samo in zgolj na prodajo je zlatega denarja vredna. 

Upam, da bo zdaj mir :)

P.S..

Je bilo pa nekaj s to plato, kjer je grafika gor. Se pravi, ?e bi naro?il (seveda ?e bi jo sploh dobil) to plato bi dal cca 110dolarjev plus po?tnina. Tole me je pri?lo pa 50eur, kar je v redu.

post-5237-0-45122300-1539599506_thumb.png

Napisano

Caki malo mojster je tebi zastonj popravil enoto oz. si placal samo stroske posilja na. Je to proizvajalec teh naprav ali neka random oseba?

Pohvalno :prstgor:

Napisano

Ja, ?e prej mi je rekel, da lahko pride nasproti tako ,da po?lje v tovarno nazaj, ?e bodo lahko uredili, mene bremeni samo po?tnina. Tako da, thumbs up.

Napisano

Vedno so se odzvali. Tudo za alhambro ko je sel can bus kabel.

Kar za slovenske servise ne morem recti, ne vem a sem rojen pod srecno zvezdo, ampak od vceraj mam novo sago z 1 dan staro maticno plosco. Gospod ne moremo kriti v garanciji, ker....v ku naj grejo samo se na ebayu bom kupoval

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ej..Spekter dobro si to zrihtal..super.

Ps.kako je blo na obali?lp

Napisano

Super, lepo. ?e dolgo ne tako kosilo smo imeli pa kar v Portoro?u potem

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Ok...super smo na vezi lp

Napisano

No bom si malo sposodil temo :) imam Mazdo 6 2 generacije in ker nima v originalno navigacije sem si zamislil da bi nekaj na montiral. Kaj priporo?ate Kitajec 2 din ali naj kje poi??em kak?no rabljeno original? Imam pa bosse ozvo?enje in i??em nekaj da bo zvok ?e kar dober in seveda ne predrago:) predlogi dobrodo?li:)

Napisano

Original Mazda navigacija je vredna pol k..., tak da bi ti svetoval android radijo ali pa kakega garmina za na ?ipo.

Drga? pa mal poi??i po forumu smo ?e meli debate na android radije...

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

No bom si malo sposodil temo :) imam Mazdo 6 2 generacije in ker nima v originalno navigacije sem si zamislil da bi nekaj na montiral. Kaj priporo?ate Kitajec 2 din ali naj kje poi??em kak?no rabljeno original? Imam pa bosse ozvo?enje in i??em nekaj da bo zvok ?e kar dober in seveda ne predrago:) predlogi dobrodo?li:)

Ker letnik ma? avto?

Napisano

Ko bo? gledal na ebay ali aliexpress bo? videl ,da dela pomoje ve? al manj ista fabrika. Odvisno je potem od supporta. Firma ala IDOING, ki ti omogo?a da ga dobi? v eu brez carine...pol ma? firmo EONON recimo tudi solidna..KANOR,,,etc..

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.