jures Napisano 10. september, 2018 Prijavi Napisano 10. september, 2018 zanimivo https://www.zurnal24.si/avto/pozimi-imajo-led-zarometi-pri-avtu-veliko-slabost-301050 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
323 BA Napisano 10. september, 2018 Prijavi Napisano 10. september, 2018 Super, hvala. Za tiste, ki ne znajo uporabljati google translate. Citiraj
roCkY_ Napisano 10. september, 2018 Prijavi Napisano 10. september, 2018 offtpicnujen dodatek za brskalnik:http://www.s3blog.org/s3translator.html Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2018 Prijavi Napisano 21. oktober, 2018 Led je zakon...?e posebej, ko se obra?a v ovinek. Ko se vsedem v ta staro z xenon je, kot bi imela navadno ?arnico noter.Meni je ful bolj?a svetloba... mogo?e pa so to ?e leta? Citiraj
Aless Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Led je zakon...?e posebej, ko se obra?a v ovinek. Ko se vsedem v ta staro z xenon je, kot bi imela navadno ?arnico noter.Meni je ful bolj?a svetloba... mogo?e pa so to ?e leta? Xenon z leti uporabe izgublja svetilnost, menjaj ?arnice pa bo bol?e svetilo.Ja Led so res napredek v osvetljevanju, ?e posebej so me navdu?ile matri?ne Led lu?i na novi Opel Astri, res super osvetlijo cesto, tudi ko se nasproti pripelje drug avto se snop zniza samo tisti del ki sveti v drug avto ostali del cestisca je pa polno osvetljen.Je pa prihodnost lu?i laserska tehnologija, samo vpra?anje kdaj bo na voljo za ljudska vozila. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Jest Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Jaz sem tudi full zadovoljen z matricnimi LED na CX-5 ... Dosedaj, kolikor sem vozil ponoci, mi se noben ni blendal, pa imam stalno prizgane dolge luci ... edino v gosti megli je problem... kar pa je pri vec ali manj vseh luceh ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
primorc85 Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Pozdravljeni. Imam Mazdo 3 Revolution (2018) in me zanima, ?e kdo ve ali je mo?no nadgraditi iz navadnih led ?arometov v aktivne (razen da bi kupil Revolution Top opremo). Hvala za odgovor. 1 Citiraj
Aless Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Mo?no je vse, samo pomoje se ne spla?a. ?e sama nova lu? je verjetno zelo draga, pol ?e verjetno kako reprogramiranje... Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Pozdravljeni.Imam Mazdo 3 Revolution (2018) in me zanima, ?e kdo ve ali je mo?no nadgraditi iz navadnih led ?arometov v aktivne (razen da bi kupil Revolution Top opremo).Hvala za odgovor.Kaj pa manjka tem, ki jih ima?? Saj svetijo kot reflektorji na nogometnem igri??u. Citiraj
primorc85 Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Glede svetlosti jim ne manjka ni?. Razlika je v tem, da sem imel pri prej?njem avtu avtomatski vklop in izklop dolgih lu?i + obra?anje lu?i v ovinku. To pa res pogre?am. Citiraj
Alex Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Glede svetlosti jim ne manjka ni?. Razlika je v tem, da sem imel pri prej?njem avtu avtomatski vklop in izklop dolgih lu?i + obra?anje lu?i v ovinku. To pa res pogre?am.A obra?ajo se ti ne v ovinku? Citiraj
Jest Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 A obra?ajo se ti ne v ovinku?Adaptivni LED in avtomatske dolge luci so sele pri opremi Revolution Top... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Xenon z leti uporabe izgublja svetilnost, menjaj ?arnice pa bo bol?e svetilo.Tudi LED z leti izgublja svetilnost. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Pa tudi ?lovek z leti izgublja vid... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Pa tudi ?lovek z leti izgublja vid...?e gre kak?na fejst mimo, takrat karnaenkrat o?i sokolove. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 ?e gre kak?na fejst mimo, takrat karnaenkrat o?i sokolove. ... ne rabi? ne led ne xenona. Citiraj
LabiGT Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 led rabis ampak za drugje 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 led rabis ampak za drugje Tocno to je tudi meni najprej padlo na pamet Citiraj
jures Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Vsaka stvar ki oddaja energijo, toploto itd ni ve?na....kot ?lovk :=) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Po kolkih letih mislite, da so xenon ?arnice zrele za zamenjavo? 1 Citiraj
Alex Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Po kolkih letih mislite, da so xenon ?arnice zrele za zamenjavo?Jaz sem jih menjaval, ko so za?ele svetiti vijola.Pa ni bilo potem ni? bolj?e z novimi. So bile dokaj slabe. Citiraj
323 BA Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 Verjetno je bolj pomembno, koliko ur so svetile. Moj avto je star 5 let, a ima ?ele 30k kilometrov, pa svetijo izjemno dobro. Sicer pa nekaj 10 EUR reskira? in preizkusi?. Najkasneje tedaj ve? da so zani?, ko za?nejo svetiti vijoli?no. Citiraj
jacques33 Napisano 23. oktober, 2018 Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Jaz sem xenon zarnice zamenjal prvi? letos, ko je bil avto star 8 let. Zamenjal pa sem zaradi slab?e svetilnosti, ker ?e niso svetile vijoli?no. Svetilnost je sedaj veliko bolj?a, vzel sem Osram night breaker unlimited. Mi je pa mojster za ?arnice rekel, da ko enkrat sveti vijoli?no, trpi balast. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
323 BA Napisano 23. oktober, 2018 Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Zanimivo kako se cene xenon ?arnic padle padle, 10 let nazaj je bilo govora o 200-300 EUR/?arnica, danes pa za 50 EUR ali manj dobi? original osram ?arnico z ra?unom, npr. Amazon (vklju?no z dvoletno garancijo, pa ?e K lahko izbira?, ?e se ?eli? LED look - torej night breaker unlimited): https://www.amazon.de/dp/B01NA9H6PN/ref=twister_B01N4C4A6F?_encoding=UTF8&psc=1 En ?as se jih je sicer bojda ugodno dobilo na bolhi... siva ekonomija verjetno. Citiraj
Alex Napisano 23. oktober, 2018 Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Zanimivo kako se cene xenon ?arnic padle padle, 10 let nazaj je bilo govora o 200-300 EUR/?arnica, danes pa za 50 EUR ali manj dobi? original osram ?arnico z ra?unom, npr. Amazon (vklju?no z dvoletno garancijo, pa ?e K lahko izbira?, ?e se ?eli? LED look - torej night breaker unlimited): https://www.amazon.de/dp/B01NA9H6PN/ref=twister_B01N4C4A6F?_encoding=UTF8&psc=1 En ?as se jih je sicer bojda ugodno dobilo na bolhi... siva ekonomija verjetno. Ja. Sej te ?arnice se spla?a dat noter. Namesto, da sveti kot deset sve? ti sveti kot dvajset. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.