Mala Napisano 11. september, 2018 Prijavi Napisano 11. september, 2018 ?ivjo mazda?i pa sem tudi jaz kon?no uspela zatemniti stekla . Prilagam se nekaj slik. En zoom-zoom pozdrav Mala Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk 2 Citiraj
uklopko Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 hehe sedaj pa se bolj intimno vozi? naokoli 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mala Napisano 12. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2018 To pa res ja :-) *_* Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Citiraj
Aless Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Hmh, od kar so prepovedal temnenje sprednjih stranskih stekel mi ni ve? v?e?, edino ?e zadnje stranske rahlo zatemni?. 3 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Mala Napisano 12. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2018 Hmh, od kar so prepovedal temnenje sprednjih stranskih stekel mi ni ve? v?e?, edino ?e zadnje stranske rahlo zatemni?.V ?ivo so ?isto rahlo zatemnjene ker se vse vidi notri po resnici povedano mi ni v?e? hotela sem bolj zatemnjene Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
Scr3am Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Jest sem se pri prvi generaciji mal ustel saj, sem zadnja stekla max. zatemnil (95%) in potem res malo smesno izpade, ce nimas se sprednjih. Tist prehod je prevec ociten, spredaj nic zadi pa na max. Pri trenutni sestki so stekla ze fabrisko zatemnjena in ce nebi bila bi jih zatemnil na cca. 30%. Ce bi pa lahko se sprednje zatemnil, potem bi bila pa druga zgodba 2 Citiraj
Mala Napisano 12. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2018 Jest sem se pri prvi generaciji mal ustel saj, sem zadnja stekla max. zatemnil (95%) in potem res malo smesno izpade, ce nimas se sprednjih. Tist prehod je prevec ociten, spredaj nic zadi pa na max. Pri trenutni sestki so stekla ze fabrisko zatemnjena in ce nebi bila bi jih zatemnil na cca. 30%. Ce bi pa lahko se sprednje zatemnil, potem bi bila pa druga zgodba Men osebno ni lep zato k sm hotla met mal bol zatemnen zgleda k da neb temnila stekla najraj bi ga u savo zapelala sam je bla? reku da ne smem 1x ko ga bos vidu u zivo bos loh dau mnenje kak se ti zdi hehe Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Citiraj
Aless Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Kolk % je pa sploh minimalno temnenje??Jst ce bi dal bi dal spredi in zadi enako %, ampak ?al to ni mogo?e.Sem pa razmi?ljal o onih tipskih sen?ilih, avto od zunaj zgleda kot zatemnjen, pa ?e odstranit se da in ni potrebna homolomo. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Jap samo tipska sencila lahko narocis samo za zadnja stekla, ker sprednja ne smejo biti zatemnjena Citiraj
Aless Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Hmh, sem videl da tudi za sprednja stranska stekla prodajajo v nemciji, kaj pol to ni legalno samo pri nas ali tudi v de?? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 V nemciji kolikor vem imas lahko zatemnjena sprednja stekla ali se motim ? Citiraj
Aless Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Ja nvm tipska sencila za sprednje v nemciji prodajajo. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Ja nvm tipska sencila za sprednje v nemciji prodajajo.Pa saj pravim, da v nemciji imas lahko normalno zatemnjene tudi sprednja stekla, ce se ne motim 1 Citiraj
Aless Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Hmh, pol smo spet v Slo zmagal 2 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
uklopko Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Mala -?e si ti dala temnit zadnje ?ipe in si rekla na max dovoljeno potem je to temnenje za 95% ?e se ne motim- in se not ne vidi ni?. ?e sta bila tako dogovorjena potem je to za reklamacijo hahakaj ti pi?e v papirjih ka?na temnitev za 5% ali na 5% prepusnosti svetlobe? Sam sem imel na mazdi 5 zatemnjene zadnje na max pa nisi ni? videl notri , prav tako na prej?ni mazdi 6 in tako bo tudi na zdaj?ni (poglej v gara?o pod moja vozila ) 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mala Napisano 12. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2018 Mala -?e si ti dala temnit zadnje ?ipe in si rekla na max dovoljeno potem je to temnenje za 95% ?e se ne motim- in se not ne vidi ni?. ?e sta bila tako dogovorjena potem je to za reklamacijo hahakaj ti pi?e v papirjih ka?na temnitev za 5% ali na 5% prepusnosti svetlobe? Sam sem imel na mazdi 5 zatemnjene zadnje na max pa nisi ni? videl notri , prav tako na prej?ni mazdi 6 in tako bo tudi na zdaj?ni (poglej v gara?o pod moja vozila )Js sm rekla da hocm met sipe zatemnene mal mejn k cist in sm sla tut slike gledat sm bla zadovolna sm rekla wauuu svetovn pride a k sm ga dobila sm misla da bom umrla tok je grd k so usi rekl nej ne dam sipe zatemnit na cist da ne pride lepo js sm poslusala in evo zdej loh bi se rekl dnar vrzen stran Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Meni je ze to prevec, kar imas sedaj. Ce bi lahko se sprednje zatemnila potem ne recem tako pa mal smesn izpade. Evo kako smesno je to izpadl na moji bivsi k so bile zadnje zatemnjene na max.Zadnja slika izpade dosti boljsa zaradi sence in izgleda, kot da je sprednja sipa tudi malo zatemnjena. 1 Citiraj
Mala Napisano 12. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2018 Meni je ze to prevec, kar imas sedaj. Ce bi lahko se sprednje zatemnila potem ne recem tako pa mal smesn izpade. Evo kako smesno je to izpadl na moji bivsi k so bile zadnje zatemnjene na max.Zadnja slika izpade dosti boljsa zaradi sence in izgleda, kot da je sprednja sipa tudi malo zatemnjena. 20150518195841.jpg post-7623-0-10363700-1462563961.jpgMen pa hudoo pride tole prec zamenam tko mi je pa zou usazga centa k sm dala za temnenje sip ne pride lepo k zgleda k da nism temnila nc mi je zou da nisem dala na max Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Pa saj pravim, da v nemciji imas lahko normalno zatemnjene tudi sprednja stekla, ce se ne motim Motis se... tudi v Nemciji se ne sme uporabiti folije za sprednje in prednja stranska stekla... Dovoljeno je le tonirano steklo... se mi zdi, da do 30%... torej vsaj 70% morajo prepuscati svetlobo... nikakor pa to ne sme biti folija... ampak morajo biti ze stekla tonirana...Hmh, pol smo spet v Slo zmagalNe nismo... kot ze napisano, tudi v Nemciji... ali Svici to ni dovoljeno... Recimo en izmed linkov >> https://www.scheibentoenen.ch/vorderscheiben/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 sem opazil da nisi dala spredaj tistega sen?nega traku-to je dobro met Druga?e pa se poskusi zmenit ?e ti lahko za min.ceno popravi in zatemni na max. Vedi pa , da z max je vo?nja pono?i kar malo mote?e sploh pri parkiranju (park senzorji priporo?ljivi) Drga? pa pri karavanu izpade malo druga?e in sam bom dal na max temnit v kombinaciji s ?rno folijo po strehi 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Aless Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Motis se... tudi v Nemciji se ne sme uporabiti folije za sprednje in prednja stranska stekla... Dovoljeno je le tonirano steklo... se mi zdi, da do 30%... torej vsaj 70% morajo prepuscati svetlobo... nikakor pa to ne sme biti folija... ampak morajo biti ze stekla tonirana... Ne nismo... kot ze napisano, tudi v Nemciji... ali Svici to ni dovoljeno... Recimo en izmed linkov >> https://www.scheibentoenen.ch/vorderscheiben/ Aha, to pa je pol na EU ravni. brezveze, meni zgleda ?e?ko tko na pol temno. prej je bilo dovoljeno sprednje stranske manj temnit in si takrat dal vse enako in je bilo vizualno top?it. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Z M A J Napisano 12. september, 2018 Prijavi Napisano 12. september, 2018 Meni najlep?a je ?e davno prepovedana zadeva; stekla - ogledala ali kako bi opisal zadevo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mala Napisano 12. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2018 sem opazil da nisi dala spredaj tistega sen?nega traku-to je dobro met Druga?e pa se poskusi zmenit ?e ti lahko za min.ceno popravi in zatemni na max. Vedi pa , da z max je vo?nja pono?i kar malo mote?e sploh pri parkiranju (park senzorji priporo?ljivi) Drga? pa pri karavanu izpade malo druga?e in sam bom dal na max temnit v kombinaciji s ?rno folijo po strehi Do zdej vsi ki so videli avto pravijo da zgleda vrhunsko samo pretiravam res da je prvi auto prve zatemnene sipe ne spoznam se tok dobr na to ampak ne vem u dilemi sem hehe ko me kje srecate povejte mnenja hehe Kaj je pa sen?ni trak spredaj? Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk Citiraj
uklopko Napisano 13. september, 2018 Prijavi Napisano 13. september, 2018 Jaz pa mislim da tale tvoja ?estka izgleda prav OK 2 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
gregc88 Napisano 13. september, 2018 Prijavi Napisano 13. september, 2018 Druga?e pa se poskusi zmenit ?e ti lahko za min.ceno popravi in zatemni na max.ja in kako si ti to predstavljas? folijo ki je kvalitetno nalimana je zelo tezko dol dobit, kr ?ez nalimat dodatno je pa nemogoce oz salabajzersko.... torej ce bi se kdo premislu da bi imel bolj al manj zatemnjeno bo placu x2 da bo imel kot zeli... treba prej dobro premislit.... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.