Pri smučarskih skokih pravijo, da manipulacija z dresi ni izigravanje zakonov, ampak le iskanje mej, do koder je vse skupaj še dovoljeno. Več ali manj to počno vsi. Eni v skokih, drugi v kolesarstvu , tretji v moto GP, četrti imajo radar detektorje, spet nekateri privatniki utajajo davke, drugi podkupujejo sodnike. Nekateri verjamejo pravljicam, drugi pomagajo sebi, da živijo brez problemov. 😉
Pa glih to naj bi bila velika prednost GY F1 Asy. 6, da so med najtišjimi gumami sploh. @50keda kolk pa si tole polnil? Lahko, da je premalo pa se po zunanjih robovih vozi in ker je tam narezano oddaja zvok. To je stalni problem GY F1 (smreka profil) od prve generacije naprej. Sem jih mel na 3.0 in 2.8 zadaj, da so se obrabljale pravilno in bile fenomenalne gume. Verjetno ene najboljših ever.
Tudi kasnejše Asymetric sem pumpal, kar precej okoli 2.8. Pač UHP gume.
Jaz sem pa samo zamenjal zimske gojzerje za letne superge. Na dveh Mazdah in še obe oreng spucal, presesal. Pa je šel dan naokrog. Čedalje bolj počasen sem 🤥
@50keda poročaj kako se obnesejo, da vidim a še pred poletjem sam zamenjam orig. Bridgestonke. Pismo, morebiti pa tale Mostnikamen ima nek globlji pomen - recimo trde gume kot kamen, zdržijo pa zato kot kamnit most.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.