mazdaman Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 Ne meči ga vstran, mogoče še ga boš rabil.Si kar tudi odstranil?Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 20. december, 2021 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2021 Sej to še kr v redu zgleda, to se da še vse rešit. Citiraj
Aless Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 @DeeyanTa tvoj DPF še ne izgleda glih zabasan. Kake si pa imel vrednosti na OBDju??? kolk je bil pid DPF_PM_DSD in DPF_DP po regeneracijiu?? Menim da ta tvoj DPF ni krivec za težave, ker zabasani filtri zgledajo dost slabše. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Deeyan Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 pred 5 urami je mazdaman napisal: Ne meči ga vstran, mogoče še ga boš rabil. Ne bom, je spravljen na varno katalizator je ostal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 Pred eno uro je Aless napisal: @DeeyanTa tvoj DPF še ne izgleda glih zabasan. Kake si pa imel vrednosti na OBDju??? kolk je bil pid DPF_PM_DSD in DPF_DP po regeneracijiu?? Menim da ta tvoj DPF ni krivec za težave, ker zabasani filtri zgledajo dost slabše. Ne, ne, sej nism reku, da je DPF krivec... js bolj ciljam na EGRja in pa kratke relacije. Avto veliko lepše lavfa + poraba se je zmanjšala za cca. 1l. Za PID mi je povedu, ampak sm že pozabu, čez 14 dni mam kontrolo, pa javim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tilen5 Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 Ja EGR zna bit kriv za vsed te težave, kolk stane nov sploh ? Citiraj
Alex Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 pred 1 uro je TiEn napisal: Ja EGR zna bit kriv za vsed te težave, kolk stane nov sploh ? Ravno včeraj sem bral en zanimiv članek o težavah z dpf. On je lepo rekel : "zabit dpf filter je posledica in ne vzrok". In je lepo naštel možne vzroke, kot smo to že tudi sami ugotovili. Lahko so krivi injektorji, lahko egr, lahko maf ventil,lahko nekvalitetno motorno olje. Tako, da je potrebno najprej te stvari po vrsti preverit. Kolikor mi je uspelo ugotoviti, naj bi bil v Angliji original egr okoli 320 funtov+ carina. Sem pa tudi zasledil, da se ga da dobro spucat. Nekateri so ga zamenjali, ker naj bi bil mehansko pokvarjen in ne zaradi umazanije. Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 (urejeno) pred 2 urama je Alex napisal: Ravno včeraj sem bral en zanimiv članek o težavah z dpf. On je lepo rekel : "zabit dpf filter je posledica in ne vzrok". In je lepo naštel možne vzroke, kot smo to že tudi sami ugotovili. Lahko so krivi injektorji, lahko egr, lahko maf ventil,lahko nekvalitetno motorno olje. Tako, da je potrebno najprej te stvari po vrsti preverit. Kolikor mi je uspelo ugotoviti, naj bi bil v Angliji original egr okoli 320 funtov+ carina. Sem pa tudi zasledil, da se ga da dobro spucat. Nekateri so ga zamenjali, ker naj bi bil mehansko pokvarjen in ne zaradi umazanije. Ampak pazi, 2 Egr-ja sta.... Pucal sm ze julija, zdej v pol leta bo treba se 1x... Ne mislim bit suzenj avtu, zato bo to zadnjic in je sledil izklop vseh teh sistemov Popravljeno 20. december, 2021 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 Ne mislim bit suzenj avtu, zato bo to zadnjic in je sledil izklop vseh teh sistemov....... ......pa operem ga še in prodam in kupim 2.5 bencinca,da bo že enkrat mir..... Citiraj
Gelipter Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 pred 26 minutami je Bini napisal: Ne mislim bit suzenj avtu, zato bo to zadnjic in je sledil izklop vseh teh sistemov....... ......pa operem ga še in prodam in kupim 2.5 bencinca,da bo že enkrat mir..... To stari 👍👍👍😁😁😁se strinjam 😉😉zoom zoom Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 pred 59 minutami je Bini napisal: Ne mislim bit suzenj avtu, zato bo to zadnjic in je sledil izklop vseh teh sistemov....... ......pa operem ga še in prodam in kupim 2.5 bencinca,da bo že enkrat mir..... 2.5 bencin bi bil ql, ce bi mel mal manj kW zarad zavarovanja 🙂 Drugac pa ja, zdej definitivno se dolgoooo nebom menju 🙂 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 pred 13 minutami je Deeyan napisal: 2.5 bencin bi bil ql, ce bi mel mal manj kW zarad zavarovanja 🙂 Drugac pa ja, zdej definitivno se dolgoooo nebom menju 🙂 Koliko kw pa ima 2.5 bencinar? Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2021 Prijavi Napisano 20. december, 2021 pred 35 minutami je FuManchu napisal: Koliko kw pa ima 2.5 bencinar? 140, do 130 je pa se sprejemljivo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
bajsi6 Napisano 24. januar, 2022 Prijavi Napisano 24. januar, 2022 Mi pove kdo, kako vem, da mi dela regeneracijo? Napiše kje kaj ali grejo obrati gor al kaj? (CX-5 dizel, 2016) Citiraj
Alex Napisano 24. januar, 2022 Prijavi Napisano 24. januar, 2022 pred 12 minutami je bajsi6 napisal: Mi pove kdo, kako vem, da mi dela regeneracijo? Napiše kje kaj ali grejo obrati gor al kaj? (CX-5 dizel, 2016) Ko spustiš gas, obrati ne gredo na 0. Zvok postane globok, zamolkel. I-loop takrat ne deluje, ikonca motorja ni obarvana plavo. Trenutna poraba naraste kar precej. Citiraj
Tilen5 Napisano 24. januar, 2022 Prijavi Napisano 24. januar, 2022 Če bi šli obrati na 0 se bi motor ugasnil 🤣😂 2 Citiraj
Alex Napisano 24. januar, 2022 Prijavi Napisano 24. januar, 2022 pred 2 urama je TiEn napisal: Če bi šli obrati na 0 se bi motor ugasnil 🤣😂 Ups... Poraba, ne obrati. 😄 Ja, ko so obrati na 0 ne dela regeneracije. 🤣 Citiraj
dvorjan Napisano 25. januar, 2022 Prijavi Napisano 25. januar, 2022 dne 24. 1. 2022 ob 9:24 je bajsi6 napisal: Mi pove kdo, kako vem, da mi dela regeneracijo? Napiše kje kaj ali grejo obrati gor al kaj? (CX-5 dizel, 2016) To veš predvsem po trenutni porabi, ki znatno narase - nekje 3 do 5 litrov nad običajnimi vrednostmi. Če ne poslušaš radija prav na glas in imaš posluh za motor, pa tudi slišiš, da deluje drugače. 1 Citiraj
Hixxy Napisano 3. februar, 2022 Prijavi Napisano 3. februar, 2022 Kje pri Mazdi je MAP senzor. Vem, da ga je par članov že očistilo sam ne vem točne lokacije 🤔 hvala že vnaprej Citiraj
scania Napisano 3. februar, 2022 Prijavi Napisano 3. februar, 2022 Po moje na sesalnem kolektorju nekje s strani Citiraj
Alex Napisano 3. februar, 2022 Prijavi Napisano 3. februar, 2022 pred 40 minutami je Hixxy napisal: Kje pri Mazdi je MAP senzor. Vem, da ga je par članov že očistilo sam ne vem točne lokacije 🤔 hvala že vnaprej Tukaj. Takole izgleda, ko je zapackan in očiščen. 1 Citiraj
Hixxy Napisano 3. februar, 2022 Prijavi Napisano 3. februar, 2022 Alex ti si legenda! Hvala! 1 Citiraj
vzupan3 Napisano 3. februar, 2022 Prijavi Napisano 3. februar, 2022 32 minutes ago, Alex said: Tukaj. Takole izgleda, ko je zapackan in očiščen. Verjetno že povedano, ampak vseeno me zanima kako se ga lahko očisti? Citiraj
Alex Napisano 3. februar, 2022 Prijavi Napisano 3. februar, 2022 pred 3 minutami je vzupan3 napisal: Verjetno že povedano, ampak vseeno me zanima kako se ga lahko očisti? Jaz uporabljam kar elektro cleaner od Wurtha. Lahko pa nabaviš kaj takega. https://www.mimovrste.com/aditivi-dodatki/liquimoly-cistilo-za-senzor-pretoka-zraka-air-flow-sensor-cleaner-200-ml 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 3. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2022 Jaz sem to že 2x čistil, se kar hitro zabaše - no v drugo ni bilo tako hudo, ampak v nobenem primeru pa nisem opazil neke razlike v porabi, vožnji... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.