Skoči na vsebino

Mazda 6

Ustvari kratki URL

curko

Priporočeno sporočilo

• 3 tedne kasneje...

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19912462&display=Mazda Mazda6

Tele 6ke so mi čedalje bolj všeč. Sam delam dobrih 20 000km/letno in tudi 4x4 mi diši. In mislim, da za tak denar ni boljšega. Zdej samo, kako se tile dizlii obnesejo? Baje so boljši od prejšnjih. Sam kaj to pomeni v praksi? Bi šlo čez še 1x tolk km, brez večjih težav?

A tele cd 184 so bile vse AWD?

Popravljeno od Freak
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ne, niso vse 184KM AWD, ampak bolj redke so AWD, Je pa res, da so vse AWD s tamočnejšim dizlom. Ta sklop dizla z vsemi popravki, AdBlue sistemom in drugačnim DPF je šele od konca leta 2018 oziroma od zadnjega FL-ja. Tko, da kej dost velik uporabnikov v tem času ni naredilo več kot 150.000km in tako ni odgovora ali bo motor zdržal 300kkm. Načeloma bi moral.

Je pa en velik minus pri tem avtu in to je močnejši motor, avtomatik in še v kombinaciji z AWD. Žal tole pač ni šparovček in verjetno se vozi nekje nad 7 litrov/100km. Recimo 150KM FWD z MT pa pod 6 litrov.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 urami je Boss napisal:

Ne, niso vse 184KM AWD, ampak bolj redke so AWD, Je pa res, da so vse AWD s tamočnejšim dizlom. Ta sklop dizla z vsemi popravki, AdBlue sistemom in drugačnim DPF je šele od konca leta 2018 oziroma od zadnjega FL-ja. Tko, da kej dost velik uporabnikov v tem času ni naredilo več kot 150.000km in tako ni odgovora ali bo motor zdržal 300kkm. Načeloma bi moral.

Je pa en velik minus pri tem avtu in to je močnejši motor, avtomatik in še v kombinaciji z AWD. Žal tole pač ni šparovček in verjetno se vozi nekje nad 7 litrov/100km. Recimo 150KM FWD z MT pa pod 6 litrov.

Pije menda kar precej manj od starega skayactiv d govorim 0,5-1l tko da bi zbaka bit poraba tam tam. Naj kdo iz foruma potrdi ki se lasti avto.

Če rabiš pomoč piši zs

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 2 tedna kasneje...
dne 19. 10. 2024 ob 9:01 je miha20 napisal:

Pije menda kar precej manj od starega skayactiv d govorim 0,5-1l tko da bi zbaka bit poraba tam tam. Naj kdo iz foruma potrdi ki se lasti avto.

Jaz sem imel cx-5 z taksno kombinacijo in poraba je bila v povprecju 7,9 se mi zdi, je napisano na poraba.com, za vseh mojih 180.000 kolikor sem jih naredil v 4 letih.

sedaj se avto vozi naprej brez tezav pri novem lastniku, ce se bo kaj pojavilo bom pa objavil 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Prvi novembe je letos v Vipavi precej bol topel kot lani. lani smo bili na pokopališču v bundici in kabi, letos bomo pa v krathih rokavih
    • Medtem, ko se vi prepucavata EV da ali ne, sem jaz včeraj postavil nov dnevni osebni rekord glede razdalje, prevožene z EV. Ta je sedaj pri 978,5 km. 😃    In ker so bile že včeraj po Evropi "selitve narodov", pa še en butelj avstrijski se je spomnil, da bi zaprl več kot tretjino "Tauern autobahn" zaradi "extreme size/load" prevoza, je bilo nenačrtovano več vožnje po lokalnih cestah. Za piko na i so na cestninski postaji še vedno obračunali 13,50€ za tunele, čeprav se skozi ene 7 sploh nisem peljal ... Ampak slednje je že za drugo temo in sem pač delil usodo voznikov ICE. Je pa z EV bistveno lažje shajati in se po polžje premikati v kolonah.
    • Jaz sem imel cx-5 z taksno kombinacijo in poraba je bila v povprecju 7,9 se mi zdi, je napisano na poraba.com, za vseh mojih 180.000 kolikor sem jih naredil v 4 letih.   sedaj se avto vozi naprej brez tezav pri novem lastniku, ce se bo kaj pojavilo bom pa objavil 
    • Imaš popolnoma prav. Sem videl njihov katalog vozil. Med njimi je tudi TRABANT 603/601(en al drug). Edino kar pravim je to, da veliko ljudi VERJAME če bo narejeno v Evropi je odlično, če naredi Kitajc je slabo. Mogoče je to veljalo 20 let nazaj.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.