Moj varnostni sistem temelji na neredu okoli hiše. Še sodelavec mi je enkrat rekel, da k taki bajti pa gotovo ne pridejo krast. Upam da me nepridiprav ne bo tožil, ko bo pohodil kakšen zarjavel žebelj.
Poznam primer od žlahte - so dobili "obisk" takoj zatem, ko so hišo okranclali s kamerami.
Poznam tudi primer, videl sem posnetke kamer soseda od sodelavca - nova hiša pa cel kup kamer. Navadna kapuca od trenirke čez glavo naredi posnetke neuporabne. Poleg težav na sodišču ko se gre ali so sploh dokaz ali niso.
Moje mnenje je, da so kamere dvorezni meč, lahko odvrnejo, lahko pa privabijo. Čisto odvisno na koga naletiš. Kamera na vratih je pa dobra zaradi akviziterjev.
Tehnika spremljanja kamer preko telefona je tudi čist mimo. Potem recimo na Maldivih v živo spremljaš, kako ti praznijo hišo, preprečiti skoraj ne moreš, dopust imaš pa uničen.
A noben ne ve zakaj v Ukrajini niso imeli volitev od zacetka vojne? Mislim da je razlika ce ima nekdo "dosmrtni" mandat kot Putin, ali pa ce so dejansko volitve prepovedane med vojno
Why hasn’t Ukraine held elections since the war began? | Ukraine | The Guardian
WWW.THEGUARDIAN.COM
Donald Trump has increased his attacks on Volodymyr Zelenskyy, calling the Ukrainian president ‘a dictator’ – but why have elections been postponed?
Pri kopiranju dol, das $ pred stevilko.
Npr, A$1, pomeni da bo vedno ostala A1 ce kopiras celice na dol. Ce jih kopiras vodoravno, pol das $ pred A, $A1
Ce bi res rd fiksirov na neko celico, da lahko v vseh smereh kopiras, pa das $A$1.
Na kratko, dolar das pred "koordinato" ki bi jo rad fiksirov
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.