markym Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Se je kdo s tem ?e sre?al pri prvi generaciji? Zjutraj je ?e hecno v?gal, na poti v slu?bo pa tik pred ciljem (40km) izgubil mo? in ni ?el preko 1700 obratov. Kodo mi vr?e ven p0093. Citiraj
jures Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Nekje ti spusca benz, preparela cev, kaj snetega, zabasano itd Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Isto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
markym Napisano 24. september, 2018 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2018 S pelkom sva zamenjala najprej naftni filter preventivno. Lahko da se je senzorju za kontrolo pritiska malo skisalo od no?ne vlage danes. Citiraj
markym Napisano 9. november, 2018 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2018 Pa smo nazaj s tem. Skupni imenovalec de?. Skoraj vsaki? ko pada de? se mi pojavi napaka. V suhem vremenu nikoli. Zgleda mi kot neka napaka na kak?nem senzorju. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.