Ne vem no. Na moji 6-ki nisem glih opazil, da bi bile preveč glasne. So veliko bolj tihe kot assimetric 5, ki sem jih imel prej gor. Je pa res, da so vse te ultra športne gume bolj glasne kot recimo turne gume.
Ti dam vse prav,kam kdo znosi...ajd,tisti k v gostilno znosi,tud vse poščije-onesnaži,kar bi pa tudi,če bi samo doma vodo iz lajtunge pil...jaz nič od orodja ne prodam,in stare stroje zrihtam.
Ajd,na 5 Let...eni še na krajše obdobje🙄...sam trajnostno in "zeleno",kot nam "okoljski dobičkarji" soflirajo pa to lih ni.
Bi mislil,da si na Mazdi lih zaradi pregovorne zanesljivosti tudi v pozna leta...vsaj jaz sem šel na Mazdo z Forda v glavnem zaradi tega...
Vsako tele ima svoje veselje-to ti dam,...sam to,kar se okoli EVjev prbija in navija...milo rečeno...ma boljš,da sem tiho...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.