fico182 Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 A je možno infotainment posodobit sam, od doma? Citiraj
SpEkTr Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Seveda, vse imaš tukaj na forumu. Citiraj
fico182 Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 (urejeno) Bi mi lahko prosim kdo povedal, kje je opisan postopek? Hvala vnaprej. PS: Mislim seveda celoten operacijski sistem, ne posodobitve navigacije, le-to redno posodabljam preko Mazda toolboxa. Popravljeno 21. oktober, 2020 od fico182 Citiraj
zimurg Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 2 hours ago, fico182 said: Bi mi lahko prosim kdo povedal, kje je opisan postopek? Hvala vnaprej. PS: Mislim seveda celoten operacijski sistem, ne posodobitve navigacije, le-to redno posodabljam preko Mazda toolboxa. HiDrive MY.HIDRIVE.COM Citiraj
fico182 Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Hvala za link, ampak se slabo znajdem po teh mapah, katera mapa je relevantna za moj avto? Citiraj
Slash13 Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Kateri letnik imaš? V kolikor imaš do (vključno) 2018 potem glej to mapo : HiDrive MY.HIDRIVE.COM Pazljivo preberi pdf in postopek upgrade-a. Če greš po korakih nima kaj bit narobe Citiraj
Jest Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Do 2019 >> https://bit.ly/3iGyNiY Od 2019 >> https://bit.ly/31zPS7U Je pa pri tem HiDrive malo cudno, ker vcasih ne odpre linka direktno do mape ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Moja verzija je 70.00.100. predvidevam da je to stara verzija, navodilo omenja 7000C0A, ki pa ima črke noter. Pri navigaciji ne morem izbrati teh online nastavitev, je to zato, ker mi je potekla naročnina oz testno obdobje? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Da... te zadeve delujejo le, ce imas aktivno narocnino na spletne storitve ... Pri novem vozilu je to 90 dni ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Ma puste update, dokler dela, dela. 2 Citiraj
fico182 Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Huh, zgleda kr komplicirano... A posodobijo to na servisu? Citiraj
Bini Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 pred 10 urami je fico182 napisal: Huh, zgleda kr komplicirano... A posodobijo to na servisu? Seveda posodobijo,sem že enkrat napisal ne vem kje in bom še enkrat. Lani sem na servisu rekel za posodobitev in mi je rekel,da so se pri zadnji verziji naših leletnikov M3 pojavile težave z neodivanjem zaslona in tudi zamrzitvijo in da mi odsvetuje zadnjo verzijo,če mi ta dela brez problema in,da pri novi ni nič kaj novega,da bi oni opazili. Negdo tu na M.forumu je tudi imel z novo verzijo probleme. Kako je rešil situacijo nisem zasledil,srečno! 1 Citiraj
Jest Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 Uraden nacin je itak samo preko servisa ... Samo pomoje to neradi delajo, ker traja kar nekaj casa ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 pred 1 uro je Jest napisal: Uraden nacin je itak samo preko servisa ... Samo pomoje to neradi delajo, ker traja kar nekaj casa ... Ko ravno pišemo o tem in vem da si maček za te stvari me zanima kaj je točno drugače v zadnji verziji napram predzadnje in kaj naredijo če šteka,ali lahko staro naložijo? Ali je kje kaj na netu? Citiraj
Alex Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 Jaz se skoraj držim načela, da ne tikam stvari, ki delajo v redu. Tudi mene zanima, zakaj se splača posodobit in kaj dobrega to prinese. 1 Citiraj
Jest Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 pred 42 minutami je Bini napisal: Ko ravno pišemo o tem in vem da si maček za te stvari me zanima kaj je točno drugače v zadnji verziji napram predzadnje in kaj naredijo če šteka,ali lahko staro naložijo? Ali je kje kaj na netu? Kaj tocno je drugace? V bistvu nic... verjetno pa so odpravljeni kaksni hroscki ... Da bi pa opazil, da je kaj drugace pa nisem ... Ali gres lahko nazaj? Nisem preprican... se mi zdi, da do neke verzije lahko gres nazaj ... samo naceloma ne bi smelo nic stekat ... So pa tudi starejse verzije na tistem linku, kjer je tudi zadnja... le malo je treba pobrskat ... saj folderji so tako narejeni, da je razumljivo ... pred 16 minutami je Alex napisal: Jaz se skoraj držim načela, da ne tikam stvari, ki delajo v redu. Tudi mene zanima, zakaj se splača posodobit in kaj dobrega to prinese. Jaz pa ze iz firbca ponavadi nadgradim, da vidim, ce je mogoce kaj novega... ... Samo zal je pri teh zadevah tako, da ko je enkrat narejeno, se ne spreminja kaj dosti ... samo napake se odpravljajo ... Edini obvezen upgrade je, ce si vgradis Apple CarPlay/Android Auto modul, moras imeti vsaj verzijo 7.00.100A se mi zdi (na pamet sem zdajle napisal)... Marsikdo ima se 59.xx.xxx ce je avto star nekaj let ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 pred 43 minutami je Jest napisal: Kaj tocno je drugace? V bistvu nic... verjetno pa so odpravljeni kaksni hroscki ... Da bi pa opazil, da je kaj drugace pa nisem ... Ali gres lahko nazaj? Nisem preprican... se mi zdi, da do neke verzije lahko gres nazaj ... samo naceloma ne bi smelo nic stekat ... So pa tudi starejse verzije na tistem linku, kjer je tudi zadnja... le malo je treba pobrskat ... saj folderji so tako narejeni, da je razumljivo ... Jaz pa ze iz firbca ponavadi nadgradim, da vidim, ce je mogoce kaj novega... ... Samo zal je pri teh zadevah tako, da ko je enkrat narejeno, se ne spreminja kaj dosti ... samo napake se odpravljajo ... Edini obvezen upgrade je, ce si vgradis Apple CarPlay/Android Auto modul, moras imeti vsaj verzijo 7.00.100A se mi zdi (na pamet sem zdajle napisal)... Marsikdo ima se 59.xx.xxx ce je avto star nekaj let ... Hvala, hroščev nimam tako, da bom kar na predzadnji ostal, ker mi dela uu nulo. 1 Citiraj
Axel Napisano 25. november, 2020 Prijavi Napisano 25. november, 2020 Meni se vcasih (zelo redko) zgodi, da v navigaciji zgine zgornja vrstica, kjer pise katera muska se rola. Potem cela slika zemljevida utripa, ko se kaj spreminja. Pomaga edino restart motorja. Nekoliko neugodno na dolgih AC relacijah in se ti res ne da zgubiti 15 minut samo zato, da ga neha display srati. Bom pogledal katera verzija je, nazadnje so mi posodobili na servisu nekaj let nazaj. Takrat se je slika avtomobila, ko se vzgejo senzorji za parkiranje, spremenila. Je kdo ze opazil, da sta dve verziji toolboxa? Mazda Toolbox in Mazda Update Toolbox. Prvi ima zadnjo mapo iz julija 2020, drugi pa kasnejso, ne vem oktober/november letos. Sumim, da je slednji samo za nove modele 2019+. Citiraj
Deeyan Napisano 29. november, 2020 Prijavi Napisano 29. november, 2020 Je še kdo od vas mel težavo, da se je ob hladnejših dnevih multimedija parkrat med vožnjo (ni nujnio med vožnjo, tudi če stojiš na mestu) parkrat resetirala sama od sebe dokler se ni v kabini mal bolj segrelo? 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 29. november, 2020 Prijavi Napisano 29. november, 2020 pred 2 urama je Deeyan napisal: Je še kdo od vas mel težavo, da se je ob hladnejših dnevih multimedija parkrat med vožnjo (ni nujnio med vožnjo, tudi če stojiš na mestu) parkrat resetirala sama od sebe dokler se ni v kabini mal bolj segrelo? Nikoli,verjetno zato ker je na 10-15 stopinjah,če pa je gdaj bil zunaj na mrzlem pa tudi ne. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. november, 2020 Prijavi Napisano 29. november, 2020 Ne, ,jaz sem pa opazil da sistem ne igrat tako glasno kot poleti... Citiraj
SpEkTr Napisano 29. november, 2020 Prijavi Napisano 29. november, 2020 Ne, bi moral merit. Občutek pač Sent from my SM-G780F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2020 Prijavi Napisano 30. november, 2020 pred 8 urami je SpEkTr napisal: Ne, bi moral merit. Občutek pač Sent from my SM-G780F using Tapatalk In kako to občutiš? Ni dovolj visokih tonov, ni dovolj basov? Namreč zvok je subjektivna stvar. Ali poslušaš isti posnetek istega formata(mp3, FLAC)? Citiraj
50keda Napisano 30. november, 2020 Prijavi Napisano 30. november, 2020 (urejeno) Ja tole se Spektr vrjetno ne zajebava, meni se tudi včasih zgodi, da se mi zdi da je tak tiho v avtu kot še nikoli in da radijo nikamor ne špila. To je bolj, občutek kot sam pravi Sem pa danes poslušal nekaj drugega, če daš musko na tiho, se sliši šum. Je še kdo opazil to in ve kako se tega znebit? Sem probaval vse vnastavitve v zvokih kolkor jih pač je in nič ne spremeni, šum ostaja. Popravljeno 30. november, 2020 od 50keda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.