Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Je kdo ?e sprobal na modelih 2017 M3?

Kupljena na Ebayu za 64 ? pred enim mesecem, v?eraj naredil ?e update preko Toolbox-a, zdaj moram videti koliko je kaj posodobljeno. Sloven??ine ?e vedno ni. Na M3 2017 sicer deluje vse BP.

Napisano

Kupljena na Ebayu za 64 ? pred enim mesecem, v?eraj naredil ?e update preko Toolbox-a, zdaj moram videti koliko je kaj posodobljeno. Sloven??ine ?e vedno ni. Na M3 2017 sicer deluje vse BP.

Hvala za info ! 

Napisano

Jap, ?e posebej se ti spla?a vzeti zelo hitro SD kartico za kopijo ker se potem navigacija opazno hitreje nalo?i, i??e poti in manj ?teka (te original SD kartice so zelo po?asne).

Napisano

Dela, sam zahteva mal znanja in ?arjenja po samem CMUju. Namesto tega raje raskiraj tistih 50-70 EUR kot so napisali tule za kartico z eBaya.

Napisano

Kot sem ?e enkrat napisal, je prava koda kartice (pi?e na njej): BJM77 66 EZ1E RUS/TUR/EUR

?e vr?e? "EZ1E" v Ebay bo? dobil goro pravih zadetkov.

Napisano

O?itno ima? problem s telefonovim GPSom, nisi pa napisal kak?en telefon ima? :/

Pa? daj ga na ?ipo ali pa menjaj za bolj?i telefon je vse kar ti lahko tu napi?emo.

Telefon je Sony Xperia Z3 Compact in mi je pr starem avtu (?koda fabia) delal skos kul, sedaj pa ne vem, a je morda mazda 6 bolj izolirana in slab?e lovi. Prav tako mi je parkrat padel na tla in je morda zarad tega tut fasal kak?no notranjo bu?ko, kljub temu, da mam bumper...

Je pa tako, da no?em glih fiksirat telefona nekam na nosilec in sem mislil, da obstajajo kake antence al pa kej podobnega za oja?itev lovljenja signala al pa kej.  sramezljiv

Napisano

?al ne, ker so antene vgrajene v ohi?je. ?isto mo?no je da v tem avtu slab?e lovi GPS (dolo?ena vrsta stekel ima neke primesi zaradi ?esar smo ?e meli glavobole okoli GPS sprejema v enih avtih : ), bolj verjetno je pa da se je kaj zgodilo z GPS antenami ko ti je padel po tleh.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.