Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 23 minutami je Slash13 napisal:

Kolikor vem, se v večini s posodobitvijo odpravlja kake bug-e, kakšne majhne popravke grafike. Večja posodobitev je bila, ko je prišel ven android auto/car play, da je modul kompatibilen z infotainmentom.

Meni je potekla zastonj posodobitev in sedaj imam "staro" verzijo. Pa vse dela kot mora. Nisem opazil nekih problemov z navigacijo.Tudinprej,ko sem jo posodobil ni bilo nekih drastičnih sprememb. 

Napisano

Govoriš o kartah ali infotainment sistemu? Če govoriš o infotainmentu, itak delajo tudi stari, novejši nekaj bi bili v večini kozmetični popravki. Karte pa tiste kot imaš, delajo. Gre samo za update koliko se ujemajo s stanjem cest v realnosti

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Meni je potekla zastonj posodobitev in sedaj imam "staro" verzijo. Pa vse dela kot mora. Nisem opazil nekih problemov z navigacijo.Tudinprej,ko sem jo posodobil ni bilo nekih drastičnih sprememb. 

Eno je posodobitev navigacije, drugo pa posodobitev firmwarea infotainment sistema ... in eno z drugim nima direktne povezave ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Kolikor sem pregledal changeloge sta bili dve večji podobitvi, ena z verzijo 59.5xx, druga z 70.0xx S 59.5xx so pohitrili nalaganja in odpravili z black screeni, s 70 pa so dodali andriod/iphone car.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Napisano

Js mam na svoji M6 november 2019 verzijo 70.00.355 pa se dogajajo različne zadeve:

1. 1-2x se mi je nardil black screen

2. 1x se je zgodil, da je naslovne vrstice infotainmentna ni blo med tem ko sem imel prižgano navigacijo, oz. je vse neki utripal xD

3. večkrat se zgodi, najmanj 10x že, da se GPS zgubi pri štartu mašine, nalaga, potem pa se suče v  vse smeri, ponavadi ga umirim z restartom avta

Aja pa še navigacijo sm posodobil na december 2019 pa mam še kr probleme z omejitvamin na bivših cestnintskih v Blagovici in na Vranskem, o Tepanju pa sploh da ne govorim o.O

Napisano

Zdravo. Iščem navodila kako se vklopi navigacijska navodila na hud displeju. Vem da je to že nehče pisal ampak ne najdem. Ve kdo? Hvala

Napisano
pred 1 uro je 50keda napisal:

Js mam na svoji M6 november 2019 verzijo 70.00.355 pa se dogajajo različne zadeve:

1. 1-2x se mi je nardil black screen

2. 1x se je zgodil, da je naslovne vrstice infotainmentna ni blo med tem ko sem imel prižgano navigacijo, oz. je vse neki utripal xD

3. večkrat se zgodi, najmanj 10x že, da se GPS zgubi pri štartu mašine, nalaga, potem pa se suče v  vse smeri, ponavadi ga umirim z restartom avta

Aja pa še navigacijo sm posodobil na december 2019 pa mam še kr probleme z omejitvamin na bivših cestnintskih v Blagovici in na Vranskem, o Tepanju pa sploh da ne govorim o.O

Glej ne bom preveč pameten ampak meni so na servisu lani in tudi prejšnji teden rekli, ko sem jih vprašal o posodobitvi, da raje nebi posodabljali, ker se pojavljajo na tej tvoji verziji ki jo imaš prav taki problemi kot opisuješ. Jaz bi na tvojem mestu šel tja in če se da, naložil prejšnjo. Meni dela stara čisto ok in niti enkrat ni bilo nič narobe. Evo slike.... 

IMG_20200714_201956.jpg

Napisano

Z verzije 70 se ne da downgradat na verzijo 59 (razen če menjaš cel računalnik). Prav tako bi izgubil Android Auto / CarPlay podporo.

Je pa oznaka tvoje verzije čudna, ker je zadnji objavljeni firmware 70.00.352B.

Napisano

Mah, meni na 59.00.331 dela ravno take stvare ali pa še kaj več. Jaz bom sam naredil update na zdanji firmwate. Oz. bom.najprej vprašal, za koliko € zamenjajo USB in softwate, da bo delal andriod car.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Napisano

A ima kdo tudi težave z DAB sprejemom? Meni na CX-5 precej prekinja in preklaplja na FM. Sploh ko je malo oblakov na nebu. 

Pri nadomestni novi mazdi3 je pa na istih mestih delovalo brezhibno.

Se da signal kako ojačati z kakšnim ojačevalcem oz zamenjavo antene

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 10 minutami je mazdaman napisal:

A ima kdo tudi težave z DAB sprejemom? Meni na CX-5 precej prekinja in preklaplja na FM. Sploh ko je malo oblakov na nebu. 

Pri nadomestni novi mazdi3 je pa na istih mestih delovalo brezhibno.

Se da signal kako ojačati z kakšnim ojačevalcem oz zamenjavo antene

Meni dela vse bp!

Napisano

Meni tudi dela DAB+ v redu... odvisno pa je predvsem od lokacije... ker recimo na Hrvaskem je kar problem... in je precej prekljapljal na FM... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Meni dela v SLO precej postaj pod DAB+ brez težav, problemov nimam tudi na Hrvaškem, kjer se nahajam sedaj.

Napisano

Radio

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 16 minutami je mazdaman napisal:

Radio

Ampak dejansko, ko se enkrat navadiš na ta čist zvok, takoj "čutiš", če zadeva fallback-a na navaden FM. Da ne govorim kako se čuti, če se peljem v kakem drugem avtu. Kul je, ker dobesedno povsod lovi (razen trojane ajde). Edino ni mi jasno, zakaj prometne informacije (če imaš tam vklopljeno to javljanje) potegne preko FM, potem, ko jih je konec, gre pa nazaj na dab...

Napisano
pred 33 minutami je mazdaman napisal:

Radio

😳a še kdo dan danes v avtu posluša radio? 

Napisano
pred 39 minutami je Alex napisal:

😳a še kdo dan danes v avtu posluša radio? 

alex a ti nimaš dab kot muzičar

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je NevLado napisal:

alex a ti nimaš dab kot muzičar

Nop, imam posneto muziko in poslu#am točno tisto, kar mi je všeč in ne tisto, kar hočejo drugi. 😉🤟

Popravljeno od Alex

Napisano

Jaz tudi vecinoma poslusam radio...  Res je cel kup reklam, vmes pa vcasih se kaj povedo... da sem na tekocem :) ... Ce pa ni nic pametnega, pa se vedno lahko posulsam svojo glasbo iz USB kljucka, CDja ali iz telefona ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 13 urami je 50keda napisal:

Mah sj neb biu problem, k bi na radiju musko vrtel.... tak pa pet minut muske pa pol ure reklam xD

Na Veseljaku je skos muzika razen takrat, ko ti kreme za krče/reumo prodajajo. :D 

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
    • Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪    Odkupovali bi embalažo samo v trgovinah, kaj pa v gostilnah, bencinskih, avtomatih za pijačo, itd itd? Resno, vzameš piksno iz avtomata v službi pol pa s prazno piksno letaš po firmi ,jo daš v žep, ko greš na bus in pizdiš na vsakega, ki se ti približa, da ti jo ja ne bo zmečkal, ker pol je ne moreš več vrniti. Nato dol z busa v trgovino, dat v avtomat, dobit listek, it notri v trgovino stat v vrsto, da ti da blagajničarka nazaj 20 centov. Oooo jeee res fucking krasno.
    • Resno? Kdor je tak prasec, da bo vrgel plastenko, ker je ni mel kam odložit, a resno misliš, da bo za 20 centov jo cel dan trogal v roki, da bo prihrani? Edina rešitev je vedno samo ta, da omogočiš najlažji sistem vračila embalaže in to je več ustreznih smetnjakov. Kavcijski sistem pa zgolj otežuje enostavnost odlaganja embalaže v zabojnike za reciklažo. Zanimivo je to, da najbolj navijajo za ta sistem prav proizvajalci, ki dajejo na trg to embalažo. Zakaj? Zato, ker upajo, da se toliko in toliko embalaže ne bo vrnilo in bodo pobasali še teh 20 centov. Boli njih kurac za ekologijo, žene jih samo dobiček folk pa spet naseda.   Naš trenutni sistem in dokaj visoka zavest je velika prednost pred svinjuharskimi državami, da že danes dosegamo standarde o količini pobrane embalaže. Če povečamo samo še količino odlagalnih mest smo tudi na 90% pobranih plastenk in piksen. Teh je namreč zgolj 5% od vse embalaže dane na trg. In zdaj bomo iz teh 5% naredili celo znanost in stroškovno potraten sistem, ki bo naredil le to, da se bo za vzdrževanje tega pijača podražila še za 10-20 centov. To ni kavcija, ampak stroški pokrivanja avtomatov za prevzem in odvoz v ustrezne centre. Kljub temu, da bi se zmanjšala količina embalaže v zabojnikih zaradi tega pa stavim vse kar imam, da komunala ne bo znižala cene odvoza.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.