bucek Napisano 6. oktober, 2018 Prijavi Napisano 6. oktober, 2018 za?elo se mi je dogajat, da radia ne morem ve? ugasnit .oz. pri?gat. Izgleda kot da se kar naprej pri?iga in uga?a in posledi?no neprestano piska. ?lo mo je tolk na ?ivce da sem izklopil varovalko. A kdo ve kaj bi lahko bilo narobe. Citiraj
Scr3am Napisano 7. oktober, 2018 Prijavi Napisano 7. oktober, 2018 Kupi novega (rabljenga) in je zadeva resena. Na letgo ga imas za 40e ali pa malo poglej na bolhi. Te zadeve so toliko poceni, da nevem ce se izplaca karkoli popravljati. Cel radio pa sam zamenjas v 10 min . Citiraj
bucek Napisano 3. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2018 A kdo mogo?e ve za kak?no mazdo ki je v kosih. Tega ne najdem niti na bolhi niti na letgo. So ve?inoma samo brez bose, kar pa preverjeno ne deluje. Je pa zagotovo defekten radio, ker sem odklopil oja?evalec in je isto, samo da ne piska ve?. Citiraj
Alex Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 A kdo mogo?e ve za kak?no mazdo ki je v kosih. Tega ne najdem niti na bolhi niti na letgo. So ve?inoma samo brez bose, kar pa preverjeno ne deluje. Je pa zagotovo defekten radio, ker sem odklopil oja?evalec in je isto, samo da ne piska ve?. Dobi? te robe na e bayu kolokor ho?e?.Primer https://www.ebay.de/itm/Radio-ORIGINAL-MAZA-6-6Cd-Wechsler-BOSE-Autoradio-Mazda-6-ab-2002-Bj-Panel/143030930069?hash=item214d4eca95:g:N3MAAOSwIJFb~kiD Citiraj
robz Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 Pri meni se na lcd ekranu delajo mrtvi spoti. A se da to kako poceni resit al pustim:) p.s. imam 1. gen mazde Citiraj
Scr3am Napisano 30. marec, 2019 Prijavi Napisano 30. marec, 2019 Lote na lcdju bi bilo potrebno ponovno prelotat, ampak se ne splaca glede na to da dobis rabljen lcd za 30-40?. Probaj malo prtisniti na rob plastike (zgoraj, spodaj), saj zna problem izginiti, vendar le za kratek cas 1 Citiraj
matobeli Napisano 12. april, 2019 Prijavi Napisano 12. april, 2019 Jaz sem kak?en mesec nazaj prodal m6 '03 z bose, je rabil tip za transplant motorja. Z polnofunkcionalnim ekran?kom in radijem. Bi bil verjetno vesel ?e se tnebi kak?nega kosa. ?e rabi? PM me. Citiraj BRUUM-BRUUM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.