drwex Napisano 7. oktober, 2018 Prijavi Napisano 7. oktober, 2018 ?ivijoVceraj zjutraj se mi je prizgal znak ua motor. 14 dni pred tem mi je zena rekla da se ji je prizgala luc za scbs in tyre sensor avto pa ni vec sel nikamor. Ko je ugasnila pocakala in soet prizgala je avto peljal naprej.Mazda cx5 skyactive. Se nekaj servis opravljen pri 138.000 kdaj naslednji in kdaj menjava olja za avt. Menjalnik Citiraj
mazdaman Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Pelji avto na servis, ker podatki, ki si jih podal ne povedo ravno dosti. Kdaj si opravil zadnji servis ne pove dosti, ?e ne pove? ?e koliko ima? sedaj km. Menjalnik je po mojem mnenju ?e tudi potreben menjave olja. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
drwex Napisano 8. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Danes ponovno lucka in opozorilo oil pressure.Avto brez moci Citiraj
Aless Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Hmh, opozorilo oil pressure je dokaj resna te?ava. Pomeni pritisk olja in ?e je prenizek pomeni da ali ni olja ali je oljna ?rpalka crknila, no v najbolj?em primeru je zapacan oljni filter ki nima zadoatnega pretoka ali pa senzor pritiska olja. ?e no?e? uni?it ma?ine se jst ve? ne bi vozil, z avtovleko na servis. In naj pogledajo. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
jures Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Al pa stara fora s cedilom v karterju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aless Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Ja ne vemo ?e je dizel?! ?e je dizel bi znalo bit zabasano cedilo v karterju, samo sem mislil da so to v novej?ih letnikih re?ili. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
drwex Napisano 8. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Olja je notri dosti. Mozakar ki je mal pocekiral pravi da je na dotik slabo, sicer ne vem kako ve na dotik ampak verjamem ce se spoznas pac ves.Nc ve kdo za kaksen servis na gorenjskemAja pa dizl je cx5 2.2 150 km avtomatik Citiraj
iceman22 Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Samo upaj da ni to kr je blo pri fotru. On ma mazdo cx5 150KM 2012 letnik. Takrat je blo nekej kr je povezano z gredjo in s turbino pa sobe je moral obnovit. Steisek cca. 4000 do 5000 e... Citiraj www.trziskisladoled.si
Gelipter Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Ej...lahko pelje? k na?emu mojstru Pelko Simon Medvode Spodnja Sinica.zoo zoom lp Citiraj
drwex Napisano 8. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Ja upam da nc tacga ni. Mam sicer se garancijo k se ni eno leto od nakupa pa ne vem tocno kaj naj bi use ookrika v primeru najslabsega scenarija Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Danes ponovno lucka in opozorilo oil pressure.Avto brez mociJe to tako obvestilo? Tako obvestilo sem dobil, ko so potem menjali odmicno gred (serijska napaka)... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
drwex Napisano 8. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Ko ga jaz vozim se mi se ni zgodilo. Vedno samo pri zeni.Sem pa opazil da dela regeneracijo na kaksnih 150 km prevozenih. Kaksna moznost je da zaradi dpf ja Citiraj
Scr3am Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 To je potem to. Zena ga ne sme vec voziti pa bo vse ok Citiraj
Mda Napisano 9. oktober, 2018 Prijavi Napisano 9. oktober, 2018 sicer sem ?e objavil v drugi temi, upam da bo ?e komu pomagalo ?e je to to...Sam sem imel podobno te?avo na mazdi 3 2.2d 2010l....med vo?njo se mi je pri?gala lu?ka od motorja...oil pressure low...in seveda sem takoj pomislil na oljno sito...avto dvignil...odstranil pokrov karterja ter na?el oljno sito skoraj v celoti zabito. Avto ima 110.000km, opazil sem, da je bilo to ?e delano ker se je vidlo dva razli?na silikona za pritrjevanje. Uglavnem sito sem odstranil, ga s?istil in avto dela kot urca naprej. Nevem pa zakaj imajo tej dizli 2.2 tak?ne te?ave. Mogo?e kvaliteta olja? Citiraj
drwex Napisano 11. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2018 Evo update.Senzor za pritisk olja, menjava sita in servis.Popravilo in servis okol 550.Arancija mi na zalost ne pokriva teh stvari. Tudi vpoklic mazde na zalost ne pokriva stroskov ker je zadnja crka napake D in ne A, C, E. Tolk Citiraj
323 BA Napisano 11. oktober, 2018 Prijavi Napisano 11. oktober, 2018 Je senzor za pritisk olja in sito potro?ni material? Po mojem mnenju ne, razen ?e je kje v drobnem tisku to posebej omenjena. ?e je avto ?e v tovarni?ki (in ne podalj?ani BS) garanciji, bi osebno vztrajal pri menjavi na stro?ke proizvajalca. Citiraj
Scr3am Napisano 12. oktober, 2018 Prijavi Napisano 12. oktober, 2018 Novejse je slabse je. Z garancijo si pa itq lahko samo rit obrises. Citiraj
jacques33 Napisano 12. oktober, 2018 Prijavi Napisano 12. oktober, 2018 Glede na prevo?ene kilometre avto ni ve? v tovarni?ki garanciji, razne druge garancije pa ne krijejo vsega. Bi pa tudi mene zanimalo, kaj je vzrok za nastanek teh te?av z oljem. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
323 BA Napisano 12. oktober, 2018 Prijavi Napisano 12. oktober, 2018 Kilometrov je ?al res za 8k preve?, to sem spregledal. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.