Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo

Zanima me ?e je kje/kdo na obali ki se ukvarja s popravilom mazd poleg uradnega servisa avtoplus.

Danes se mi je spet pri?gala rde?a lu?ka od olja. 3000 Km nazaj sem odprl pokrov karterja in o?istil dokaj zama?eno oljno cedilo. Zakaj se je zdaj ponovno pri?gala pa nimam pojma..

Hvala za pomo?

Matej

Napisano

Gori al utripa?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pri?ge se ob?asno in ne gori ves ?as. Takoj po zagonu ne sveti

Slab pritisk olja, lahko da je samo senzor tlaka, ?e si vse ?e okoli olja naredil, vseeno nalij do F in ?e se ?e pojavlja res poglej ta senzor (to je ?e najmanj). Pa ko zasveti si slu?ajno na kakih klancih dol/gor?

Nisi pa ni? napisal kdaj si menjal olje in filter, ampak predvidevam da takrat ko si dajal karter dol? Zabasan filter bi lahko tudi slabil pritisk.

Pa ?e katero olje?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Olje sem menjal med ?i??enjem sita 3000km nazaj. Notri sem dal 5_30. Gledam zdaj preko obd in mi ka?e zadnjo regeneracijo 440km nazaj...mo?no da je dpf ja.

Lu?ka se pri?ge na ravnem

Napisano

Zahvala G. Pelkotu za prijaznost in svetovanje po telefonu. Pribli?no sem ugotovil kaj verjetno je krivo za moje te?ave. Zobnik na oljni pumpi je defekten, oz. zobnik na glavni gredi. Ve? bom vedel ko se bo odprl motor. 

?e vedno pa i??em kak?nega mojstra na obali ki se ukvarja z mazdami poleg AvtoPlusa, v nasprotnem primeru bom avto odpeljal na Avto Pelko.

Lp Matej

Napisano

Ej...mislim da je bolj?e da pelje? k mostru Pelkotu da ti on strokovno naredi..tle na obali ni takega mojstra za MAZDE ..so lahko mojstri samo jaz ne vem..he he dobro re?i ..lp

Napisano

Ej..jaz mojo mazdo cx5 vozim na Avto plus Mazda. Kp.ker je ?e v garanciji..moram..he he meni ki poznam tam mi naredijo dobro in kvaliteno plus popust.prej ko sem imel Mazdo sem vozil k na?emu mojstru Pelkotu medvode..

Saj na Avto plus kp bi naredili dobro samo cenovno..bi blo ???

Lahko mi po?lje? ZS tvoj gsm..te pokli?em ..lp Ale?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.