Mda Napisano 22. oktober, 2018 Prijavi Napisano 22. oktober, 2018 ?ivjoZanima me ?e je kje/kdo na obali ki se ukvarja s popravilom mazd poleg uradnega servisa avtoplus.Danes se mi je spet pri?gala rde?a lu?ka od olja. 3000 Km nazaj sem odprl pokrov karterja in o?istil dokaj zama?eno oljno cedilo. Zakaj se je zdaj ponovno pri?gala pa nimam pojma..Hvala za pomo?Matej Citiraj
jures Napisano 23. oktober, 2018 Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Gori al utripa? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mda Napisano 23. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Pri?ge se ob?asno in ne gori ves ?as. Takoj po zagonu ne sveti Citiraj
jures Napisano 23. oktober, 2018 Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Pri?ge se ob?asno in ne gori ves ?as. Takoj po zagonu ne svetiSlab pritisk olja, lahko da je samo senzor tlaka, ?e si vse ?e okoli olja naredil, vseeno nalij do F in ?e se ?e pojavlja res poglej ta senzor (to je ?e najmanj). Pa ko zasveti si slu?ajno na kakih klancih dol/gor? Nisi pa ni? napisal kdaj si menjal olje in filter, ampak predvidevam da takrat ko si dajal karter dol? Zabasan filter bi lahko tudi slabil pritisk.Pa ?e katero olje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mda Napisano 23. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Olje sem menjal med ?i??enjem sita 3000km nazaj. Notri sem dal 5_30. Gledam zdaj preko obd in mi ka?e zadnjo regeneracijo 440km nazaj...mo?no da je dpf ja.Lu?ka se pri?ge na ravnem Citiraj
Mda Napisano 23. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2018 Zahvala G. Pelkotu za prijaznost in svetovanje po telefonu. Pribli?no sem ugotovil kaj verjetno je krivo za moje te?ave. Zobnik na oljni pumpi je defekten, oz. zobnik na glavni gredi. Ve? bom vedel ko se bo odprl motor. ?e vedno pa i??em kak?nega mojstra na obali ki se ukvarja z mazdami poleg AvtoPlusa, v nasprotnem primeru bom avto odpeljal na Avto Pelko.Lp Matej Citiraj
Gelipter Napisano 24. oktober, 2018 Prijavi Napisano 24. oktober, 2018 Ej...mislim da je bolj?e da pelje? k mostru Pelkotu da ti on strokovno naredi..tle na obali ni takega mojstra za MAZDE ..so lahko mojstri samo jaz ne vem..he he dobro re?i ..lp Citiraj
Mda Napisano 24. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2018 Aha se zdi tudi meni ja:)Kaj pa misli? za Avtoplus?Kam vozi? ti tvojo Mazdo? Citiraj
Gelipter Napisano 24. oktober, 2018 Prijavi Napisano 24. oktober, 2018 Ej..jaz mojo mazdo cx5 vozim na Avto plus Mazda. Kp.ker je ?e v garanciji..moram..he he meni ki poznam tam mi naredijo dobro in kvaliteno plus popust.prej ko sem imel Mazdo sem vozil k na?emu mojstru Pelkotu medvode..Saj na Avto plus kp bi naredili dobro samo cenovno..bi blo ???Lahko mi po?lje? ZS tvoj gsm..te pokli?em ..lp Ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.