Edi227 Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 Zdravo, na moji Mazdi 3 (2017) imam svetlost armaturne plo??e v nastavitvah nastavljeno na AUTO. Ker pa funkcija AUTO ni vezana na svetlobi senzor, ampak se obna?a glede na pri?gane lu?i (jaz vozim 100% ?asa z pri?ganimi lu?mi - ne pozicijske, ampak no?ne) mi potem armaturka cel ?as sveti v no?nem na?inu in ji moram podnevi ro?no poja?evat svetlost. A obstaja kak?na re?itev da bi svetlost armaturne plo??e uravnaval senzor? Kako se to re?i? Citiraj
jures Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 Palcko na armaturi obrni do konca desno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
323 BA Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 = do konca svetlo. Tudi jaz pogre?am, da bi delovalo glede na svetlost zunaj, ne glede na to ali so lu?i pri?gane ni ali ne. Ena redkih zamer, ki jih imam do avta (poleg tega, da se ogledala samodejno ne poklopijo - za to sicer obstaja modul). Citiraj
izacus Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 Ne, na ?alost avto nima nikjer svetlobnega senzorja, tako da ni nekega na?ina kako bi se to avtomatiziralo :/ Citiraj
Jest Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 = do konca svetlo. Tudi jaz pogre?am, da bi delovalo glede na svetlost zunaj, ne glede na to ali so lu?i pri?gane ni ali ne. Ena redkih zamer, ki jih imam do avta (poleg tega, da se ogledala samodejno ne poklopijo - za to sicer obstaja modul).To pri moji CX-5 deluje... osvetlitev armature se uravnava ne glede na to, ali so luci prizgane ali ne... pa ogledala se tudi samodejno zlozijo... tudi zadnja trojka ima samodejno zlaganje ogledal... za osvetlitev armature pa ne vem... predvidevam pa, da tudi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
323 BA Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 Za M6 2013-2014 obstaja modul (nekih 50 EUR stane) za samodejno zlaganje (sicer sedaj samo z gumbom poklopljivih) ogledal ob zaklepu/v?igu. Od FL 2015 naprej je bilo samodejno zlaganje standardno pri attraction in revolution. Glede osvetlitve armature pa dejansko o?itno ni senzorja, verjetno pa tudi FL 6ke to imajo. Citiraj
Tilen5 Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 Ma? kak link do modula pa instalacije ? Citiraj
Matick Napisano 31. oktober, 2018 Prijavi Napisano 31. oktober, 2018 Pr moji 3ki se ogledala poklopijo sama, pa osvetlitev armaturne tud deluje neodvisno od luci. Se lahko zgodi da armatura je na dnevni nacin luci pa svetijo, ali obratno. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.