Ha ha ha.
Tvoj litij se kopa z nafto. 😉
Zamisli se, kolko elektrike bi rabli za vse bagerje, tovornjake in vso ostalo gradbeno mehanizacijo na rudnikih, predelovalnih obratih .....
Nikoli ne bi bilo dovolj litija za enga ZOEta, ker bi naslednjih 15 let še delali baterije za delovne stroje in ladje, ki tvoj litij vozijo iz južne amerike in za ladje, ki vozijo baterije iz kitajske.
Pa me zanima nosilnost ladje, ki bi z baterijami prišla lahko iz kitajske? 2 kontejnera max? 🤔
Mogoče le to, da verjetno na Danskem, kjer imajo enormne davke za avte pa je stal verjetno okoli 50k€. Če bi pošteno napisal in bi rekel, da je ta avto na Nizozemskem stal 37k€ verjemi, da se ne bi vtaknil. Tako si pa spustil podatek, da je bil avto s tako ceno in da je zato rabljena pač tolk vedna. To so pač triki prodaje in manipulacija do morebitnega kupca ter prikrivanje visoke prodajne cene. Upam, da ti rata prodat po željeni ceni in da se res najde en izmed teh treh potencialnih kupcev.
Aja, pa še to - cene Mazda v Sloveniji pred korono so bile izredno ugodne za kvaliteto avtomobilov in nikakor niso bile visoke. Tudi nizke ne v kategoriji Dacije, ampak dejasnko konkurenčne. Šele zdajle Mazda stopa v neke druge razrede, kjer bi rada delala konkurenco premijcem. A se ji bo splačalo bio pa pokazal čas.
Aha, zdaj me boš lovil na foro, da sem namest Nizozemščina napisal Nemščina. Uf ja zdej je pa zgodba pa čist drugačna. Za kupca ne vem kdo je napisan na računu, ker si odrezal tisti del slike, ampak glede na to kako te je prizadela moja pripomba, da v Sloveniji šestke s tako opremo pač niso bile malo pod 37k€ ampak precej nižje, bi rekel, da je tale celo lahko tvoj in da sem me vede po nesreči stopil v tvoj zelnik oziroma moderno rečeno v tvojo interesno sfero.
Se oproščam, ne bom več. Ampka še enkrat, popolnoma nič ni pomembno za koliko je bil ta tvoj avto kupljen v neki drugi državi (vemo, da so ceniki različni), pomembno je le za koliko se bo uspel prodati tukaj kot rabljen in to bo verjetno tam nekje kot se prodajajo podobni kupljeni v Sloveniji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.