David Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Evo ?e en decemberski slav?ek..... UIse naaaj naaaaj..... LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Vse naj naj v veselem mesecu,pa ?e naprej tudi!!!! P.S:Samo ne delat kaj podobnega,kot ma? v nicku!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 ja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 P.S:Samo ne delat kaj podobnega,kot ma? v nicku!!! true true Citiraj
suicidal Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 hvala, hvala, hvala. suicidal sem samo zaradi unga benda Suicidal tendencies, ker so zajebanti in ker imajo en hud stavek: Stand by stomach, here comes banana. NIKOLI nisem bil samomorilen tip, mi je tako zelo lepo na tem sveti. ?e posebej pa zdej, ko se mi moja Mazda pelje iz Japonske. Woohoo!! ?e enkrat hvala! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazda-mx3 Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 tudi z moje strani vsee naj naj!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
suicidal Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 tenkju, tenxju, spenkju, fenkju, filen danke?en, ... Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 20. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2005 tenkju, tenxju, spenkju, fenkju, filen danke?en, ... Citiraj Feel free....
poky Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Multilingual pa?...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Merry X-mas and a happy birthday!!! HO-HO-HO Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 20. december, 2005 Prijavi Napisano 20. december, 2005 Stand by stomach, here comes banana. ce bi jaz rekel to mojemu trebuhu, bi takoj sporocil mozganom naj se dam v "suicidal" mode....banana pac ni nc (krem banana pa ze velik boljs ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 20. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2005 Labson ti pa kar ne more? mimo hrane an sweeties..... DAMMM!!!! Po?eruh mali! LP david Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 21. december, 2005 Prijavi Napisano 21. december, 2005 hvala lepa vsem za ?estitke. bil je lep dan. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.